Achter het scherm – Babyfeest Fenna

Eindelijk was mijn nichtje Fenna groot genoeg! Ze mocht naar huis na een aantal weken te vroeg geboren te zijn. Hoera! Dat is fijn! Babyfeest! Nee, nog even niet Fenna is nog te klein en moet aansterken, maar dit weekend was het dan eindelijk zover! Fenna had er eigen baby feestje. Het is een ontzettend sterke en vrolijke meid. Alleen nog wel een beetje klein!

Groepsgesprek Whatsapp

Toen Fenna in het ziekenhuis lag hebben er moeder en tante een Whatsapp groep opgericht zodat iedereen Fenna’s vorderingen kon bijhouden. Fenna lag in de couveuse en mocht niet meer bezoek dan haar ouders en opa’s en oma’s. Dat vonden wij als familie natuurlijk allemaal erg jammer! Maar aan de andere kant begrepen we het ook erg goed!

Herinneringen gebundeld

Nu Fenna groot en sterk genoeg is en we zelfs een feestje voor er hebben gevierd leek het me leuk om alle berichtjes en fotos’s van familie uit het whatsapp gesprek te bundelen. Zodat wanneer Fenna later groot is ze hier nog eens in terug kan kijken… Ik heb alle tekst uit het Whatsapp gesprek gekopieerd en geknipt en geplakt zodat het op foto papier zou passen. Het liefst wilde ik een fotoboekje maken bij Albelli.nl omdat dit er wat netter uitzie en wat steviger is. Maar doordat ik het te druk had, is het er niet van gekomen. Uiteindelijk toch een heel mooi resultaat gekregen waar gelukkig iedereen blij mee was!

Het fotoboekje

Zo zag het boekje eruit:
Fenna1

Helaas had ik geen tijd om een gepersonalisserde cover te maken. Zelf vond ik dit wel erg jammer, maar het knippen en plakken van de tekst nam al heel veel tijd in beslag!

Fenna2

Een impressie van het boekje van binnen. Zo zag dus de tekst eruit. Met hier en daar een leuke gekleurde achtergrond.

Fenna3

Hier en daar wat mooie foto’s van de kleine spruit ertussen…

Fenna4

En als resultaat een ontzettend mooie herinnering voor Fenna mocht ze ooit nog eens willen terug kijken hoe het allemaal begon!

Wil je liever een mooi fotoboek maken inplaats van een fotomapje met losse foto’s? Kijk dan eens bij Albelli.nl. Ze hebben hier super mooie fotoboeken!En op het moment krijg je 15% korting op alle fotoboeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: