bluetooth koptelefoon

Een draadloze koptelefoon of hoofdtelefoon is fijn om draadloos te kunnen bellen of je favoriete muziek te kunnen beluisteren. De hele week zijn er al winacties op Me-licous.com en omdat ik zelf een super mooie bluetooth koptelefoon van Bluetoothkoptelefoons.nl ontving en jullie dit mee wilde laten vieren, mag ik van Bluetoothkoptelefoons.nl ook een mooie koptelefoon aan jullie weggeven! Wil je kans maken? Lees dan snel verder hoe je kunt winnen.

Over Bluetoothkoptelefoons.nl

Bluetoothkoptelefoons.nl is een bekende webwinkel gespecialiseerd in het verkopen van bluetooth koptelefoons, draadloze headsets en wireless earbuds. Ze hebben een klantenservice die 7 dagen per week voor je klaar staat. En als je voor 16.00 besteld wordt het de volgende dag gratis thuis bezorgd!

REMAX Over-ear Bluetooth Koptelefoon

bluetooth koptelefoon

Alleen de verpakking van deze bluetooth koptelefoon is al super chique. Hij is goed verpakt in folie en een stevige doos die je gemakkelijk van elkaar afschuift.

bluetooth koptelefoon

En dan tref je deze beauty aan in de doos. Mijn hart gaat even sneller kloppen hoor. Een echt design koptelefoon, dat is wel te zien. De kleur samenstelling vind ik echt geweldig. De koptelefoon is gemaakt van bruin nepleer met gouden plastic delen.

bluetooth koptelefoon

Wat hier super fijn aan is, is dat mocht mijn make-up afgeven ik dit er zo vanaf kan vegen. Maar ook bij warm weer of zweten is dit ideaal. Zo kan je hem nog eens afvegen als een ander hem even op wil. Daarnaast staat duidelijk aangegeven welke kant links of rechts is.

bluetooth koptelefoon

Wat opvalt is dat je de koptelefoon maar op één manier op kunt zetten. Opzich fijn, want dit komt zeker de pasvorm ten goede en hierdoor zit hij een stuk beter dan de standaard rechte modellen. Er zitten drie knoppen op de bluetooth koptelefoon. Als je de plus of min knop kort ingedrukt houdt, gaat de headset verder naar het volgende nummer. Hou je ze langer ingedrukt dan zet je volume harder of zachter.

Er zit een kabeltje bij om hem op te laden, dit duurt ongeveer 2,5 uur afhankelijk van hoe leeg je koptelefoon is. Ook zit er een audi jag bij om hem eventueel bij een lege batterij rechtstreeks aan te sluiten, zodat je hem altijd kan gebruiken. En een tasje waarin je de koptelefoon netjes met toebehoren kunt opbergen. Vet handig!

bluetooth koptelefoon

Ik denk dat mijn collega’s me aankomende tijd alleen nog maar zullen zien met deze beauty op mijn oren. Want ik hou van muziek luisteren en hard werken tegelijk en met deze bluetooth koptelefoon gaat dit zeker wel lukken.

 

Winactie (gesloten)

Ben je enthousiast geworden? Ik mag éénmaal de bovenstaande bluetooth koptelefoon t.w.v. € 39,99 aan jullie verloten. Wat je moet doen om kans te maken?

1. Vermeld hieronder dat je mee doet.
2. Vermeld waar je de bluetooth koptelefoon voor gaat gebruiken als je hem wint.
3. Volg de Facebook pagina van Me-licious
4. Volg de Facebook pagina van Bluetoothkoptelefoons.
4. De winactie sluit op 12 juli 2018 en daarna zal er via de mail contact worden opgenomen met de winnaar, dus zorg dat je een geldig e-mail adres invult (in het daarvoor bestemde vakje).

Good luck!

Wat ga jij doen met de
bluetooth koptelefoon als je hem wint?

Alle Winacties
Ma: L’occitane Terre de Lumiere L’Eau
Di: win 2x Hema mascara
Woe: Lucardi zilveren enkelbandje Bali