bluetooth koptelefoon van Bluetoothkoptelefoons.nl + win

bluetooth koptelefoon

Een draadloze koptelefoon of hoofdtelefoon is fijn om draadloos te kunnen bellen of je favoriete muziek te kunnen beluisteren. De hele week zijn er al winacties op Me-licous.com en omdat ik zelf een super mooie bluetooth koptelefoon van Bluetoothkoptelefoons.nl ontving en jullie dit mee wilde laten vieren, mag ik van Bluetoothkoptelefoons.nl ook een mooie koptelefoon aan jullie weggeven! Wil je kans maken? Lees dan snel verder hoe je kunt winnen.

Over Bluetoothkoptelefoons.nl

Bluetoothkoptelefoons.nl is een bekende webwinkel gespecialiseerd in het verkopen van bluetooth koptelefoons, draadloze headsets en wireless earbuds. Ze hebben een klantenservice die 7 dagen per week voor je klaar staat. En als je voor 16.00 besteld wordt het de volgende dag gratis thuis bezorgd!

REMAX Over-ear Bluetooth Koptelefoon

bluetooth koptelefoon

Alleen de verpakking van deze bluetooth koptelefoon is al super chique. Hij is goed verpakt in folie en een stevige doos die je gemakkelijk van elkaar afschuift.

bluetooth koptelefoon

En dan tref je deze beauty aan in de doos. Mijn hart gaat even sneller kloppen hoor. Een echt design koptelefoon, dat is wel te zien. De kleur samenstelling vind ik echt geweldig. De koptelefoon is gemaakt van bruin nepleer met gouden plastic delen.

bluetooth koptelefoon

Wat hier super fijn aan is, is dat mocht mijn make-up afgeven ik dit er zo vanaf kan vegen. Maar ook bij warm weer of zweten is dit ideaal. Zo kan je hem nog eens afvegen als een ander hem even op wil. Daarnaast staat duidelijk aangegeven welke kant links of rechts is.

bluetooth koptelefoon

Wat opvalt is dat je de koptelefoon maar op één manier op kunt zetten. Opzich fijn, want dit komt zeker de pasvorm ten goede en hierdoor zit hij een stuk beter dan de standaard rechte modellen. Er zitten drie knoppen op de bluetooth koptelefoon. Als je de plus of min knop kort ingedrukt houdt, gaat de headset verder naar het volgende nummer. Hou je ze langer ingedrukt dan zet je volume harder of zachter.

Er zit een kabeltje bij om hem op te laden, dit duurt ongeveer 2,5 uur afhankelijk van hoe leeg je koptelefoon is. Ook zit er een audi jag bij om hem eventueel bij een lege batterij rechtstreeks aan te sluiten, zodat je hem altijd kan gebruiken. En een tasje waarin je de koptelefoon netjes met toebehoren kunt opbergen. Vet handig!

bluetooth koptelefoon

Ik denk dat mijn collega’s me aankomende tijd alleen nog maar zullen zien met deze beauty op mijn oren. Want ik hou van muziek luisteren en hard werken tegelijk en met deze bluetooth koptelefoon gaat dit zeker wel lukken.

 

Winactie (gesloten)

Ben je enthousiast geworden? Ik mag éénmaal de bovenstaande bluetooth koptelefoon t.w.v. € 39,99 aan jullie verloten. Wat je moet doen om kans te maken?

1. Vermeld hieronder dat je mee doet.
2. Vermeld waar je de bluetooth koptelefoon voor gaat gebruiken als je hem wint.
3. Volg de Facebook pagina van Me-licious
4. Volg de Facebook pagina van Bluetoothkoptelefoons.
4. De winactie sluit op 12 juli 2018 en daarna zal er via de mail contact worden opgenomen met de winnaar, dus zorg dat je een geldig e-mail adres invult (in het daarvoor bestemde vakje).

Good luck!

Wat ga jij doen met de
bluetooth koptelefoon als je hem wint?

Alle Winacties
Ma: L’occitane Terre de Lumiere L’Eau
Di: win 2x Hema mascara
Woe: Lucardi zilveren enkelbandje Bali

59 Reacties

 1. Anne-Laura
  juni 28, 2018 / 8:39 am

  Ik ga hem dan eerst gebruiken in de vakantie, heerlijk relaxend als je een nuziekje aan hebt en een boek leest terwijl je lekker in een hangmat ligt. Vervolgens ga ik hem in de trein gebruiken onderweg naar school, wat zal dat heerlijk zijn zeg.

 2. Sonja de Jager
  juni 28, 2018 / 8:42 am

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou kimberly de Jager graag deze koptelefoon voor in haar pauze op de kinderboerderij willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus als je mij uitkiest en ik deze geweldige prijs mag winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan Kimberly verzinnen.

  (Geliket & gedeeld)

 3. Kaylee
  juni 28, 2018 / 8:44 am

  Wat een beauty inderdaad!!! Graag wil ik deze winnen. Zodat ik voor school een goeie koptelefoon heb en draadloos😱
  Uiteraard gebruik ik hem ook na school het liefst gewoon de hele dag😊♥️

 4. Mariam
  juni 28, 2018 / 8:51 am

  Haai ik doe graag mee omdat ik heel graag een bluetooth koptelefoon wil tijdens het sporten. Ik gebruik altijd de standaard oordopjes wat soms onhandig is. Ik zal het ook gebruiken tijdens het koken. Superhandig!

 5. Anja
  juni 28, 2018 / 8:57 am

  Dat zou perfect zijn om thuis ongestoord muziek te luisteren

 6. Natasja van aalbeek
  juni 28, 2018 / 9:43 am

  Ik ga met deze koptelefoon mijn zoontje blij maken. Hij wil al zo lang een koptelefoon maar helaas zit dat er voor mij niet aan om te geven. Dus daarom doe ik mee aan deze actie zodat ik bij mijn kind een glimlach op zijn gezicht kan toveren. Dat is het belangrijkste en mooiste wat een moeder kan krijgen.

 7. Marjolein
  juni 28, 2018 / 9:49 am

  Wat een leuke winactie weer! Drie weken geleden ben ik gestart met het lezen van je blogs, maar ik had nog niet op FB gezien dat ik je daar ook gewoon gezellig kon volgen.
  Ik doe graag mee aan deze actie, omdat ik zelf doordeweeks ’s ochtends altijd in de trein zit en het heerlijk vind om met een beetje muziek wakker te worden. Daar zou ik de koptelefoon dan ook graag voor gebruiken. Nu fingers crossed.

 8. juni 28, 2018 / 9:49 am

  Hi Mariëlle, wat een toffe winacties komen er voorbij. Ik doe graag mee! Als ik hem win, ga ik hem gebruiken om lekker muziek te luisteren onderweg, want mijn autoradio heeft het helaas begeven. Duimen maar!

  Liefs,
  Nadeche Jocelyn

 9. Saliha
  juni 28, 2018 / 10:24 am

  Ik doe zeker weten mee. Mijn broertje die is binnenkort jarig dus een ideaal cadeau voor hem! Perfectttttt!

 10. Jacqueline Gerritsen
  juni 28, 2018 / 10:52 am

  Als ik hem win, ga ik de koptelefoon gebruiken om lekker voor mezelf een boek te laten voorlezen terwijl ik in de tuin ontspannen lig te genieten van de zon

 11. Geeta Bhoelan
  juni 28, 2018 / 11:01 am

  Ik doe mee met de winactie van de bleutooth koptelefoon. Ik ga hem gebruiken tijdens het sporten waar ik zeker wel 3x in de week een paar uur naar toe ga …. en tijdens het koken dan hou ik ervan om lekker muziek te luisteren en te ontspannen.

  Met vriendelijke groet,

  Geeta Bhoelan

 12. serap Othman
  juni 28, 2018 / 11:11 am

  Hallo! :)
  Ik zou graag de koptelefoon willen winnen, omdat ik binnenkort wil starten met sporten en dan is het wel een uitkomst, zo een bluetooth koptelefoon.

 13. juni 28, 2018 / 11:21 am

  Jaa ik doe mee! Zo’n koptelefoon lijkt me vet handig. Ik irriteer me altijd aan het draadje. Nu kan ik als ik een serie kijk m’n laptop wat verder zetten & rondlopen door het huis terwijl ik muziek luister en nergens blijf haken met het draadje. I’m in :)

 14. Marian Zw
  juni 28, 2018 / 11:28 am

  Ik doe heel graag mee, lekker met deze koptelefoon op de fiets, eindelijk geen “oortjes” meer die steeds uit mijn oren vallen. Blijkbaar passen mijn oren niet zo bij het huidige model van de oortjes :)

 15. Elif Sazak
  juni 28, 2018 / 11:30 am

  Super leukvoor mijn dochtertje voor haar verjaardag, die helemaal gek is Op muziek.. kan ze de hele dag muziek luisteren straks met de zomervakantie.. 🦋

 16. Merjem
  juni 28, 2018 / 11:40 am

  Heyy ik doe mee bc i just loveee music en aangezien ik best vaak sport hoef ik met deze kopetelefoon niet meer de struggelen met die draadjes🤗

 17. Roos
  juni 28, 2018 / 12:32 pm

  Ik doe zeker mee, en wel om even alle ellende die me soms zoo gestrest maakt te kunnen vergeten,want muziek heeft een helend effect dat staat als een paal boven water.

 18. Michael Noo
  juni 28, 2018 / 12:38 pm

  Doe heel graag mee!! Met deze koptelefoon wil ik heel graag mijn dochter blij maken!!

 19. Dinah Groothedde
  juni 28, 2018 / 1:02 pm

  Ik kan me voorstellen dat je enthousiast bent. Wat een plaatje zeg……
  Ik zou hem tijdens het sporten gebruiken en op vakantie, en gewoon in de tuin als ik lekker in de zon zit :)

 20. Femke
  juni 28, 2018 / 7:27 pm

  Ik zou hem aan mijn oudste zoon geven zodat hij zich met een muziekje kan afzonderen als hij het te druk vindt

 21. Sabrina
  juni 28, 2018 / 7:39 pm

  Wat een beauty! Ik doe graag mee en zou ‘m op de fiets gebruiken (niet te hard :) en voor bij het huishouden! En lekker op vakantie in het vliegtuig. Hij zou in ieder geval goed gebruikt worden!

 22. Daniëlle
  juni 28, 2018 / 8:43 pm

  Wat een mooie koptelefoon! Zelf vind ik een koptelefoon altijd een stuk fijner luisteren dan oortjes, ik heb nu wel een koptelefoon met snoertje, maar een bluetooth koptelefoon lijkt mij helemaal super! Zit je ook niet zo te hannessen met dat snoertje! Ik zou hem tijdens werk of tijdens het sporten (extra motivatie haha) gebruiken! Ik doe dus graag mee en like op facebook!

 23. juni 28, 2018 / 10:51 pm

  Lijkt me perfect voor .mijn lieve dochter.
  Heeft de laastste tijd ook keihard gewerkt en nu mag ze genieten van ‘vrije tijd’ en vakantie
  #zijverdientdit

 24. Anita H.
  juni 28, 2018 / 11:04 pm

  Ik ding heel graag mee. Vooral heel handig op mijn balkon.

 25. julia van empel-stamate
  juni 29, 2018 / 7:47 am

  ik doe graag mee. handig om vakantie!

 26. elisabeth maria martina
  juni 29, 2018 / 8:20 am

  prachtig exemplaar, voortaan geen noot meer hoeven missen

 27. Marian B
  juni 29, 2018 / 11:15 am

  Mooi ding, die wil ik ook! Eerst fijn uittesten en muziek luisteren tijdens de vakantie. Daarna voor het thuiswerken, dat kan prima met muziek.

 28. Miriam
  juni 29, 2018 / 7:32 pm

  Wow, mooie koptelefoon! Die ga ik gebruiken in de tuin… heerlijk ontspannen muziek luisteren ijn de hangmat😁

 29. Henk Meinderts
  juni 29, 2018 / 9:02 pm

  Mijn dochters kijken graag Netflix en ik zit liever gezellig achter de PC s,avonds. Met deze koptelefoon kan ik dan natuurlijk lekker mijn muziek luisteren. En zo,n grote is veilig voor mijn dochters want die stelen alleen mijn oortjes. Zo,n grote vinden ze niet cool.

 30. Karin
  juni 30, 2018 / 10:44 am

  wow, die zou ik graag gebruiken voor al mijn muziek en luisterboeken.

 31. Cobi
  juni 30, 2018 / 1:53 pm

  Heerlijk tijdens het lopen! Muziek op en gaan

 32. marij brand
  juni 30, 2018 / 2:59 pm

  wat een ontzettend gaaf ding! Ideaal voor in de bus… kan ik rustig mn luisterboek afluisteren

 33. juni 30, 2018 / 4:54 pm

  Doe graag mee ☺️ Voor mezelf om me van de rest van het gezin af te sluiten met leren, voor mijn man als hij tv kijkt dan heb ik geen last van hem en voor mijn zoon om luistertoesten de oefenen en zodat ik niet mee hief te genieten van zijn muziek 👍

 34. Anneliese de Waal
  juni 30, 2018 / 5:21 pm

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoon Nicky voor achter de computer en op zijn kamer, kan hij rustig naar muziek luisteren.

 35. van erum maria louisa
  juni 30, 2018 / 6:51 pm

  echt eens iets voor mezelf leve de muziek

 36. Elvira van der Heijden
  juni 30, 2018 / 11:13 pm

  oh hier doe ik heel graag mee! voor mijn pleinvrees durf ik nooit zonder oordopjes en muziek uit het huis, het is het enige wat echt helpt bij mijn angsten. Dus ik doe heel graag mee!

 37. S. Wolfswinkel
  juli 1, 2018 / 6:38 am

  Wow, wat een mooie winactie! Ik loot graag mee zodat ik eindelijk naar mijn muziek kan luisteren zonder dat anderen daar last van hebben. Ik volg Bluetoothkoptelefoons en jou via Facebook (Mooie Rooie, op je bericht gereageerd, geliked en gedeeld).

 38. Nelly
  juli 1, 2018 / 9:02 am

  Ik doe graag mee.

 39. wilmsen anita
  juli 1, 2018 / 9:02 am

  voor als één van de kinderen slaapt

 40. juli 1, 2018 / 10:14 am

  Wauw , wat mooi. Ik doe mee.. Om het mee te nemen op vakantie. Op vakantie lees ik graag en natuurkijk kunnen er geen stapels bieken mee. Dus worden het ook luisterboeken en daar.. Is deze mooie koptelefoon wel erg handig voor. Dus whoop! ❤️.. Ik doe graag mee.
  Grtsd Annette Overvoorde 🌺

 41. Mirjam
  juli 1, 2018 / 10:20 am

  Wow, wat een leuke winactie! Deze koptelefoon is helemaal mijn ding. De kleur, de vorm.
  Ik zou hem gebruiken wanneer ik naar korte Do It Yourself filmpjes kijk.Dan kan ik mij focussen op wat er uitgelegd wordt. Succes met de loting!

 42. Lottie
  juli 1, 2018 / 10:51 am

  WAUW! Ideaal voor in de trein! Ik luister heel graag muziek en reis dagelijks circa 2h met de trein!

 43. Caroline
  juli 1, 2018 / 12:55 pm

  Ik zou deze prachtige koptelefoon graag willen winnen! Hiermee kan ik met dit heerlijke weer in de tuin genieten van muziek zonder dat mijn buren er last van hebben 😁

 44. Yasmin
  juli 1, 2018 / 5:11 pm

  Whaaa wat een mooie koptelefoon!! Met een leuke playlist en deze koptelefoon komt het helemaal goed deze zomer in het vliegtuig richting Azie.

 45. Erika van koert
  juli 2, 2018 / 9:21 am

  Gaaf ! Ik doe graag mee. Ik moet hoognodig een jaar kilo kwijt. Hiervoor ben ik begonnen met wandelen. Helaas heeft mijn telefoon geen geluid door via oortjes. Bluetooth zou ideaal zijn

 46. melissa
  juli 2, 2018 / 1:27 pm

  Het is nogal druk op het werk waardoor ik thuis wel eens extra moet werken. niet altijd even gezellig voor de kinderen. ook niet altijd handig als er kindjes komen spelen met het lawaai en de drukte. dit is ideaal; mezelf een beetje afsluiten en toch erbij kunnen blijven! ik doe graag mee en volg beide FB paginas. en in de vakantie mogen de kids de koptelefoon lenen zodat zij er ook plezier van hebben en zich even kunnen afsluiten ;-)

 47. Nienke V.
  juli 2, 2018 / 5:50 pm

  Ik zou deze prachtige koptelefoon gebruiken om lekker audioboeken te kunnen luisteren terwijl ik bezig ben. Ik heb het veel te druk om rustig te zitten lezen, dus dan doe ik het terwijl ik de honden uitlaat, de was opvouw of zelfs terwijl ik een kozijn schilder. Heerlijk wegdromen terwijl ik productief bezig ben. Nu heb ik echter in-ears oordopjes, wat ik erg onaangenaam vind om langere tijd te gebruiken, en dat snoer wordt ik ook helemaal kierewiet van. Ik zou ze graag vervangen door een comfortabel snoerloos apparaat!

 48. m chen
  juli 2, 2018 / 6:00 pm

  1) ik doe mee, 2) ik ga deze koptelefoon vooral gebruiken tijdens het reizen met de OV zodat ik kan relaxen en genieten van mijn favoriete muziek zonder dat ik andere reizigers ermee stoor, 3)/4) beide sites gevolgd maar onder ander mailadres!

 49. Marise
  juli 3, 2018 / 8:26 am

  Ideaal! Ik zou de koptelefoon op werk gebruiken. Aangezien we met veel mensen op een kamer zitten kan ik me niet altijd even goed concentereren. Oordopjes werken een beetje, maar zo’n koptelefoon zou natuurlijk veel fijner en stijlvoller zijn. Ik loot graag mee.

 50. Jolanda van der Pol
  juli 4, 2018 / 11:59 pm

  Whoop whoop die is cool, die is gaaf … ♬♪♫ ヾ(*・。・)ノ ♬♪♫
  Met me oude dopjes. IN me oren was ik lang in me nopjes!
  De muziek gaat dan ook overal met me mee, Zelfs in de badkamer of voor op de w.c. ;-)
  Het gestoei met snoertjes heb ik nu eigenlijk wel gehad en wil dan ook graag met de tijd mee.
  Wow een BLUETOOTH KOPTELEFOON dat is voor mij een droom.
  GROTE doppen OP me horen zodat ik mezelf muzikaal kan bekoren daarvoor maak ik graag een kansje … en misschien wel een vreugde dansje! #Duimen #Winnen #Genieten uǝʌoqǝʇsɹǝpuo 🙃 ¯\_(ツ)_/¯

 51. Tamara
  juli 5, 2018 / 10:42 pm

  Lekker muziek luisteren terwijl ik in het zonnetje lig/zit daar heb ik wel oren naar

 52. juli 6, 2018 / 9:28 pm

  Ik doe graag mee voor de Bluetooth koptelefoon omdat het spelen van World of Warcraft soms veel arm en been bewegingen opleveren En zonder kabel zou het ook makkelijker zijn als je naar de wc gaat met een raid pauze :P

 53. Mirjam Hellingman
  juli 6, 2018 / 11:45 pm

  Lekker mijn eigen muziek luisteren in de bus naar mijn werk, thuis op de bank of op de camping in de hangmat. Even een moment voor mijzelf, daar word ik vrolijk van en met deze super mooie bluetooth koptelefoon van Bluetoothkoptelefoons.nl. word ik nog vrolijker!

 54. Hennie Loosman
  juli 8, 2018 / 11:30 pm

  Ik zet de koptelefoon op mijn vriends hoofd als hij weer een van zn schietspelletjes op de laptop speelt.
  Van dat geknal word ik een beetje tuureluur haha.

 55. juli 10, 2018 / 12:39 pm

  wil hem heel erg graag winnen omdat ze lekkere zachte kussens hebben het maakt niet uit wie er allemaal
  wint het gaat voor de lol niet voor de ruzie iedereen veel succes met het winnen

 56. juli 10, 2018 / 6:58 pm

  Ik wil een bluetooth koptelefoon winnzn omdat ik als amateur dj mixt enkel met platen vinyls als hobby daarom wil ik zo een bluetooth koptelefoon om men muziek te kunnen voorbeluisteren tijdens het mixen met men discobar zo een bluetooth koptelefoon is belangrijk voor men discobar mengtafel om te mixen omdat een kwaliteit koptelefoon van nut is om te mixen met men discobar als ik zo een bluetooth koptelefoon wint ga ik thuis met men discobar een feestje bouwen om te mixen en de buurt zal het geweten hebben we go for it bluetooth koptelefoon simple the best en you to bedankt:Bart Blondeel!!!!!

 57. Shauna van Gaalen
  juli 11, 2018 / 8:57 am

  Ik zou deze mooie koptelefoon optimaal benutten in de sportschool en onderweg. Ik ben zo’n 4 tot 5 keer per week in de sportschool te vinden. En laat ik nou zeggen dat de muziek daar niet altijd de leukste en hipste muziek is van nu. Vaak probeer ik dan simpele oortelefoontjes in te doen, maar je raad het misschien al… De draden van die oortelefoontjes zitten tijdens de work-outs erg in de weg. Dus sport ik dan alsnog helaas onder het “genot” met de muziek van de sportschool… Verder ben ik student en reis ik regelmatig met het OV. Zelfs nu de zomervakantie aan is gebroken en het gratis reizen vervalt. Ik heb een vriend en een aantal vriendinnetjes die wat verder weg wonen, waar ik vaak met het OV heen ga om ze te bezoeken. Ik reis altijd met mijn oortelefoontjes in, want reizen met je eigen muziek en zonder alle geluiden om je heen, maakt de reis toch een stuk fijner. Kortom, ik zou de mooie koptelefoon dagelijks optimaal benutten!

 58. Franny
  juli 11, 2018 / 8:24 pm

  Ik ga hem elk avond met sporten gebruiken wanneer de kinderen slapen en ik thuis sport 😍 elke dag wanneer ik van van en naar werk ga !!

 59. juli 26, 2018 / 3:07 pm

  wow! Great article. I would just say that keep up the good work.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: