Lucardi zilveren enkelbandje Bali + win

Lucardi zilveren enkelbandje + win

Zoals jullie weten ben ik een echte ekster. Ik hou van mooie sieraden en als ze van zilver zijn, dan helemaal. Denk aan oorbellen, ringen, kettingen, armbanden, maar ook enkelbanden vallen in de smaak. Het mooie aan zilveren sieraden vind ik, is dat ze jaren mee gaan. Mits je er goed voor zorgt natuurlijk! Dit is alweer winactie 3 van deze week en naarmate de week vordert worden de winacties alleen maar beter al zeg ik het zelf. Vandaag heb ik dit Lucardi zilveren enkelbandje? Is ie niet cute? Ook kans maken? Lees dan snel verder wat je moet doen om mee te dingen…

Lucardi zilveren enkelbandje + win

Lucardi zilveren enkelbandje Bali

Dit zilveren enkelbandje van Lucardi komt uit de Bali Treasure collectie. Deze collectie sieraden neemt ons even mee naar Bali, waar de sieraden en alle details met de hand worden aangebracht. Zo is dus elk sierraad in deze collectie uniek.

het leuke aan deze enkelband vind ik de bolletjes die eraan zitten. Deze maken de enkelband lekker speels. Omdat hij een vintage uitstraling heeft past hij prima bij een mooie bohemian look. Maar zoals je ziet ook prima bij een stoere, simpele look. Met andere woorden een enkelband die bij elke outfit past :)

Lucardi zilveren enkelbandje + win

WINACTIE(gesloten)

Ben je enthousiast geworden? Dan heb ik goed nieuws! Omdat ik afgelopen vrijdag jarig was, verloot ik één Lucardi zilveren enkelbandje Bali onder mijn bezoekers. Wil jij kans maken op deze mooie enkelband ter waarde van € 39,95?

1. Vermeld dan hieronder dat je mee doet.
2. Vermeld ook waarom jij deze enkelband zou moeten winnen.
3. Volg de Facebook pagina van Liefsmarielle.nl
4. De winactie sluit op 11 juli 2018 en daarna zal er via de mail contact worden opgenomen met de winnaar, dus zorg dat je een geldig e-mail adres invult (in het daarvoor bestemde vakje).

Good luck!

Zou jij dit Lucardi zilveren enkelbandje Bali willen winnen?

Alle Winacties
Ma: L’occitane Terre de Lumiere L’Eau
Di: win 2x Hema mascara
Woe: Lucardi zilveren enkelbandje Bali
Do: Bluetooth koptelefoon van Bleutoothkoptelefoons.nl

45 Reacties

 1. Marina Korink
  juni 27, 2018 / 7:02 am

  Nog gefeliciteerd 🎉. Jij geeft echt iets leuks weg! Ik doe graag mee voor mijn dochter 😍 Die is dol op alle sieraden 😁 Binnenkort heeft ze vakantie en dan zou het leuk zijn om haar dit cadeau te doen . Zomaar…..omdat ze heel goed haar best doet 😘

 2. juni 27, 2018 / 8:42 am

  doe mee voor de kleindochter krijgt bijna haar rapport dus een leuk cadeatje voor haar

 3. Sibel
  juni 27, 2018 / 8:53 am

  Jaaaa ik doe mee!!! Zou super leuk zijn op vakantie we gaan eindelijk met het hele gezin weg en als je op het strand ligt en zo een leuke enkel bandje dan is men outfit compleet.

 4. Anne-Laura
  juni 27, 2018 / 9:21 am

  Heeel graag! Wat zou dat leuk staan bij mn strandoutfit, zou het wel echt helemaal afmaken.

 5. Judith Rotmans
  juni 27, 2018 / 10:26 am

  oh wow wat mooi subtiel, daar hou ik van. ik heb me voorgenomen om me wat vaker in rokjes en jurkjes te heisen LOL en dit maakt het dan precies mooi af denk ik.
  dus… ik doe graag mee!

 6. juni 27, 2018 / 10:52 am

  JaaaHhh. Geweldig.Mijn dochter zou dit fantastisch vinden. Zomers draagt zij vaak een enkelbandje.maar haar laatste bandje is gebroken.
  Haar nu verrassen met dit leuke enkelbandje Bali van Lucardi zou een mooie beloning zijn voor haar harde werken de laatste tijd.
  Dat verdient ze 😚 en ik hoop dat ik haar mag verrassen want deze is idd superleuk met die balletjes, helemaal haar keus!

 7. Anja
  juni 27, 2018 / 11:23 am

  Oh wat een leuk enkelbandje. Jaren geleden een enkelband gehad, maar helaas geen idee waar het gebleven is en met het mooie weer zou ik graag weer een mooi enkelbandje willen hebben, doe dus graag mee.

 8. Jonathan
  juni 27, 2018 / 1:47 pm

  Ik doe mee aan deze winactie. Ik doe mee aan deze winactie omdat dit enkelbandje prachtig past bij de benen van een vriendin van mij. Ze zou het fantastisch vinden om deze te krijgen en ze zou er helemaal van opvrolijken.

 9. juni 27, 2018 / 2:32 pm

  Leuk! Ik doe graag mee! Ik ben echt dol op enkelbandjes en al helemaal op zilveren. Maakt de outfit net even wat meer zomers! Ik volg je op Facebook (Jolet S.). Duimen maar!

 10. juni 27, 2018 / 2:54 pm

  Wat word ik altijd blij van jouw blogs. Helemaal nu ik zie dat dit enkelbandje ineens voorbij komt. Ik zou deze graag winnen omdat ik het ultieme zomergevoel krijg als ik weer een enkelbandje draag. Daarnaast houd ik van simpele enkelbandjes en deze heeft net dat speelse effect door die balletjes.
  Maar iedereen hier wil hem natuurlijk winnen en heeft vast zijn eigen mooie reden hiervoor. Iedereen veel geluk!

 11. Roos
  juni 27, 2018 / 3:49 pm

  Ik doe graag mee omdat ik als echte fervent zilverfreak, graag m’n setje compleet zou willen hebben.

 12. juni 27, 2018 / 4:24 pm

  Ja ik d oe mee hoor, ik vind dit zo mooi en eigenlijk heb ik er gewoon nog geen een, waarom ik hem verdien, omdat ik tegenwoordig met zo een verschrikkelijke blauwe kniebrace omloop en dit enkelbandje dan mooi even de aandacht af kan houden hiervan :)

 13. Charissa
  juni 27, 2018 / 4:50 pm

  Nog van harte gefeliciteerd! Ik ben donderdag 21 juni jarig geweest 😍. Dit enkelbandje is mooi!!!! Het zou prachtige staan onder mijn jurkje bij de aankomende bruiloften en feestjes. Daarbij is de Bali collectie super mooi van Lucardi.
  Ik ga hard duimen en hopen dat ik eindelijk mijn lang gewenste enkelbandje heb!!!!

 14. Daniëlle
  juni 27, 2018 / 8:11 pm

  Nog gefeliciteerd! En wat een leuk enkelbandje! Perfect voor de zomer! Ik heb zelf eigenlijk helemaal geen enkelbandjes en vind deze eigenlijk wel mooi, met die bolletjes zo, maar toch heel subtiel! Ik volg op Facebook!

 15. Iris
  juni 27, 2018 / 8:16 pm

  Super leuke winactie! Ik doe graag mee :)
  Aangezien ik in de zorg werk mag ik geen sieraden als ringen/armbanden etc. om. Zo’n leuk armbandje om me hiel, is dan wel leuk!!
  Duimen,

  Liefs

 16. Cobi
  juni 28, 2018 / 2:03 pm

  Na lange tijd durf ik weer in jurkjes (van maat 54 naar 44) en dan staat zon enkelbandje natuurlijk super leuk! Ik doe graag mee

 17. juni 28, 2018 / 4:11 pm

  Super leuk enkebandje! Ik vind het altijd leuk en zomers uitzien dus ik maak graag kans.

  Ik volg je ook op Facebook (Lieke van Veen)

 18. julia van empel-stamate
  juni 29, 2018 / 7:46 am

  ik doe graag mee. nog nooit een enkelbandje gehad

 19. Marian B
  juni 29, 2018 / 10:07 am

  Ik weet eigenlijk niet of ik je al gefeliciteerd had, maar anders alsnog gefeliciteerd met je verjaardag ;-) Ik zie ze wel eens en telkens denk ik dan, wat leuk. Maar toch heb ik ik er nog geen eentje. Deze is erg mooi en hopelijk heb ik er binnenkort deze om mijn enkel!

 20. wilmsen anita
  juni 30, 2018 / 8:18 am

  Ik doe graag mee

 21. Karin
  juni 30, 2018 / 10:42 am

  Dit enkelbandje vind ik heel erg gaaf en daarom zou ik het graag winnen.

 22. Yvonne maas
  juni 30, 2018 / 2:33 pm

  Doe graag mee niet voor mijzelf maar voor mijn kleindochter.

 23. marij brand
  juni 30, 2018 / 2:39 pm

  super leuk voor op vakantie op het strand

 24. juni 30, 2018 / 4:13 pm

  dit zou mooi staan als ik bij het strand aan het wandelen ben in mijn mooie zomerjurk. Dit mag gezien worden.

 25. juni 30, 2018 / 4:16 pm

  Wat een prachtig voet armbandje erg gaaf ga hem met veel plezier dragen hoor!

 26. Anneliese de Waal
  juni 30, 2018 / 4:28 pm

  Ik vind het heel erg mooi, zou ik graag om mijn enkel willen dragen, ziet er super mooi uit.

  Groetjes Anneliese de Waal

 27. Marian van Trigt
  juni 30, 2018 / 5:36 pm

  het mooie zilveren enkelabandje voor Philein

 28. van erum maria louisa
  juni 30, 2018 / 6:40 pm

  tof voor de kleindochter ze had een heel goed rapport

 29. Will
  juni 30, 2018 / 8:17 pm

  Graag doe ik mee om zo’n mooi zilveren enkelkettinkje te winnen.
  Vind ik altijd heel leuk staan als ik het zie bij andere vrouwen.
  Graag wil ik ook zo’n kettinkje om mijn enkel, staat zo zomers.

  Ik heb geen facebook (privéredenen), maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Hoop dat ik mee mag doen.

 30. Jennifer
  juni 30, 2018 / 8:18 pm

  GEFELICTEERD😍💕
  ik zag die foto met dat enkelbandje en ik was gelijk weg dr van😍ik ben een youtuber uit Roemenie,met zangvideos en vlogs samen met mijn broertje.
  ik vind dat enkelbandje gewoon geweldig omdat het super schattig is
  ik weet dat dr best veel mensen mee doen en ik weet dat ik weinig kans dr op maak,maar ik ben gek op sieraden en ik heb ergens een beetje hoop!
  Ik hoop nog dat je een fijne verjaardag hebt gehad!😘doeghh

 31. elletjee
  juni 30, 2018 / 8:20 pm

  Wat een superleuke actie, hier word ik blij van, en laat ik nou in september naar Bali gaan, geweldig toch als ik dit enkelbandje dan kan dragen, dan is het Baligevoel compleet.

 32. Nelly
  juli 1, 2018 / 8:33 am

  Leuk voor mijn dochter, ik doe graag mee

 33. lottie
  juli 1, 2018 / 10:44 am

  WAUW! Wat een prachtig enkelbandje!

 34. m chen
  juli 2, 2018 / 6:07 pm

  1) ik doe mee, 2) ziet er prachtig uit onder mijn korte broek of rokje/jurkje, 3) sites gevolgd maar onder ander mailadres!

 35. Nienke V.
  juli 2, 2018 / 6:29 pm

  Ik mag geen slippers meer aan naar mijn werk, maar platte schoenen met een leuk enkelbandje zou een goed alternatief zijn!

 36. Marise
  juli 3, 2018 / 8:23 am

  Wat een prachtig subtiel enkelbandje. Armbanden/kettingen zijn momenteel niet zo handig ivm dochter van 6 maanden, maar zo’n enkelbandje zou erg leuk zijn.

 37. Marise
  juli 3, 2018 / 8:53 am

  Wat een prachtig en subtiel enkelbandje. Ik loot heel graag mee. Vanwege dochter van 6 maanden draag ik momenteel weinig sieraden (armbandjes/ketting), maar zo’n enkelbandje zou fantastisch zijn.

 38. Rachelle
  juli 6, 2018 / 12:28 am

  Aangezien die van mij enkele weken geleden kapot is gegaan zou ik het super vinden als ik deze win :)

 39. Peggy Elizen
  juli 8, 2018 / 1:48 am

  Ja ik doe uiteraard graag mee, een leuk cadeautje voor mijn dochter , nu ze naar voortgezet onderwijs gaat.

 40. Jolijn
  juli 9, 2018 / 9:48 pm

  Wat een leuke actie, ik maak graag kans!
  Ik volg je op facebook en instagram. Het lijkt me heel leuk om op vakantie te kunnen shinen met bandje :)

 41. Lindsey Roosen
  juli 10, 2018 / 8:35 am

  Super leuk enkelbandje 😍
  Die zou ik heel graag willen winnen voor mezelf! Alles wat wij kopen gaat eigenlijk vaak wel naar de kinderen en een keertje iets leuks voor mezelf zou wel tof zijn!

 42. juli 11, 2018 / 1:22 am

  Ooooooooh ditis een prachtig enkelbandje! Ik zou het vol trots de hele zomer dragen. Genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: