Mijn schoonzussen en ik geven elkaar niet super vaak cadeau’s. Nee cadeau’s die moeten speciaal blijven toch? Bij ons als zussen hebben de sieraden die we elkaar geven vaak een speciale betekenis.

Ik ben gek op zilveren sieraden. Zo kocht ik al eerder deze Zilveren staaf oorbellen die ik nog steeds dagelijks draag. Mijn zussen weten dat en daarom kreeg ik na de ramadan dit jaar van hen deze prachtige zilveren ring van Lucardi .

zilveren ring van Lucardi
zilveren ring van Lucardi
zilveren ring van Lucardi

Dit jaar was het laatste jaar dat wij het suikerfeest met alle zussen bij elkaar zouden vieren. Ik word er alweer verdrietig van als ik er aan terug denk. De oudste van mijn schoonzussen is hierna namelijk naar Turkije vertrokken en hier voor goed gebleven. Ik schreef al eerder over haar vertrek in deze blogpost: Mijn Henna, Mehndi, Kina Gecesi outfit Salwar Kameez.

We besloten de Ramadan, met Byram (suikerfeest) elkaar een mooi cadeau te geven als blijk van ons zusterschap en omdat we natuurlijk dikke zusdinnetjes zijn! Met het idee dat als je naar het sieraad kijkt je aan de anderen denkt.

zilveren ring van Lucardi

Ik kon me niks mooiers bedenken en we gingen met alle zussen richting Lucardi om wat leuks voor elkaar uit te zoeken. Sowieso is het gebruikelijk om met suikerfeest elkaar een cadeau te geven, maar dit jaar had het cadeau voor ons een extra betekenis.

Ik draag mijn zilveren ring met zirkonia van Lucardi dagelijks en jeetje, wat mis ik S. erg. Stiekem had ik dit niet verwacht. Het is niet dat we elkaar dagelijks belden of appte. Nee, we waren gewoonte appers en bellers. En plande regelmatig een date om even bij te kletsen en elkaar up te daten.

zilveren ring van Lucardi

Zelfs als ik mijn ring af doe dan denk ik aan haar. Je ziet dat het een stevige ring is met 5 gezette zirkonia’s aan weers zijkanten van de ring. Doordat ik hem cadeau heb gekregen kan ik helaas de prijs niet met jullie delen. Maar ik kan wel vertellen dat hij voor mij van onbetaalbare waarde is.

zilveren ring van Lucardi

Door de weerkaatsing van het licht op de ring, lijken het af en toe net zonnestralen. Net als mijn 4 zussen op wie ik stuk voor stuk super trots ben en waar ik echt niet zonder kan. They know it!

S. kreeg een zilveren ring, hij moest zo simpel mogelijk zijn. Duh want S. houdt van simpel.  “Keep things simpel” is dan ook haar levens motto! Yes, eindelijk iemand die het leven begrijpt!

A. kreeg ook een mooie ring, maar het was even zoeken geblazen. Het assortiment was wel groot, maar kleine maten hadden ze bijna niet. A. is de ieniemienie van het stel. Schattig om te zien en klein maar fijn!

F. kon echt niet kiezen en op aanraden van ons koos ze een zilveren ring met twee zirkonia’s.

H. draagt bijna nooit ringen of armbanden. To much fuss… Een ketting dat is meer haar ding en daarom zocht ze een mooie zilveren ketting uit met een hart. We care so much about each other!

Stuk voor stuk hou ik van ze als mijn eigen zussen en wat ben ik dankbaar dat ik ze erbij heb gekregen al familie en als vriendinnen. Ik zou me geen leven meer zonder ze kunnen voorstellen en daarom maakte we één deal. Ze laten me niet achter in Nederland en nog lang NIET trouwen! Sister Forever!

Wat vind jij van mijn zilveren ring van Lucardi?
En zou jij een sieraad geven met een speciale betekenis?