win 2x Hema mascara

Een aantal dagen geleden reviewde ik deze heerlijke budget mascara’s van HEMA die werden uitgebracht in zeven verschillende soorten. Ik was helemaal ‘ In love’ met de Bend the rules – curl & volume mascara. Om jou ook kans te geven om deze heerlijk mascara’s uit te kunnen proberen maak je vandaag kans: Win 2x Hema mascara uit deze collectie. Wat moet je doen? Lees snel verder voor de voorwaarden…

Lees meer: win 2x Hema mascara
win 2x Hema mascara

Mijn wimpers zien er bij het gebruik van deze mascara erg natuurlijk en volumineus uit. Vooral ‘natuurlijk’ wil ik even benadrukken. Ik zie maar al te vaak bij volume mascara’s dat wimpers aan elkaar klonten en de hele ooglook niet meer natuurlijk oogt. HEMA heeft het goed aangepakt, want de verpakkingen zijn simpel en herkenbaar zoals we van Hema gewend zijn. De ene variant is wat donker en de andere juist lichter wat lichter. Zo herken je welke kleur en variant in de verpakking zit. De borstels zijn per mascara anders, maar allemaal erg fijn in gebruik. En de mascara zelf? Die zijn wat mij betreft een groot succes!

win 2x Hema mascara

win 2x Hema mascara (gesloten)

Ben je net zoals ik enthousiast en zou je graag twee van deze HEMA mascara’s willen winnen om uit te proberen? Dan heb ik goed nieuws! Ik verloot namelijk twee random exemplaren uit de HEMA mascara collectie onder mijn bezoekers. Wil jij kans maken op deze mascara’s?

1. Vermeld dan hieronder dat je mee doet.
2. Vermeld ook waarom deze mascara’s graag zou willen hebben.
3. Volg de Instagram pagina van Liefsmarielle.nl.
4. De winactie sluit op 10 juli 2018 en daarna zal er via de mail contact worden opgenomen met de winnaar, dus zorg dat je een geldig e-mail adres invult (in het daarvoor bestemde vakje).

Good luck!

Welke van de nieuwe HEMA mascara’s zou jij graag willen winnen?

Alle Winacties
Ma: L’occitane Terre de Lumiere L’Eau
Di: win 2x Hema mascara
Woe: Lucardi zilveren enkelbandje Bali
Do: Bluetooth koptelefoon van Bleutoothkoptelefoons.nl