Buddha to Buddha armband Mostert Juweliers

Buddha to Buddha mosert jueweliers

Iedereen die mij kent weet dat ik gek ben op sieraden. En je kunt als vrouw nooit sieraden genoeg hebben. Nu heb ik een aantal sieraden die ik elke dag draag. Maar qua oorbellen en armbanden kan dat nog wel eens wisselen. Zo draag ik de ene dag een hele subtiele armband. En kan het zo zijn dat ik de andere dag mijn outfit stijl met een statement armband. Ik vertel je in deze blog meer over mijn nieuwe Buddha to Buddha armband.

Mostert Juweliers

Als ik opzoek ben naar nieuwe sieraden let ik op de materialen en goede kwaliteit. Zodat ik jaren kan genieten van een prachtige ketting of armband. Zo kwam ik bij het online surfen naar goede sieraden shop-adresjes uit bij Mostert Juweliers. Ze hebben ze een enorm ruim aanbod aan zilveren sieraden, en vullen de collecties steeds opnieuw aan met de laatste trends.

Mostert-Juweliers-Buddha to Buddha

Zilveren armband

Ik ging er shoppen voor een zilveren armband: www.mostert-juweliers.nl/armbanden/-/zilver/dames. Maar kon nog al moeilijk kiezen uit al dat moois. Wat ik fijn vind aan Mostert Juweliers is dat je hier naast hun eigen merk (lekker budget), ook merken vind als Pandora, Swarovski en Buddha 2 Buddha.

Buddha to Buddha armband

Buddha to Buddha armband Nural XS

Na lang gesurft te hebben, koos ik voor deze prachtige Buddha to Buddha armband Nurul XS armband. Dit is de smallere variant van de populaire Nurul armband. Wat ik zo mooi vind aan deze armband is dat hij heel gedetailleerd, sterk aanwezig, maar toch ook subtiel is. Prima voor bij een stoere casual outfit, maar ook geschikt voor bij zakelijke stijl.

Buddha to Buddha armband

Verpakking

Extra leuk is het dat de sieraden worden verzonden in een mooie cadeauverpakking. Zo is het net een cadeautje voor jezelf als je het binnen krijgt. En helemaal leuk wanneer je het weggeeft natuurlijk!

Buddha to Buddha armband

Mijn mening

Wat betreft de kwaliteit van de Buddha to Buddha armband kan ik kort zijn; deze is uitmuntend! De armband is sterk, en gaat jaren mee doordat deze van echt zilver is gemaakt. De handenarbeid die aan de armband is verricht is niet goedkoop, maar daar tegenover gaat deze armband jaren, misschien zelfs wel een leven mee… De verzending was snel en daarnaast wordt de armband geleverd in een prachtige verpakking. Ik heb mijn nieuwe sieraden adres gevonden. Zeker nu ik de komende tijd alleen nog online kan shoppen!

Buddha to Buddha v.s. melicious

Prijs en verkrijgbaarheid

De Buddha to Buddha Nural XS armband is verkrijgbaar in de webshop bij Mostert Juweliers en kost €269,- .

Wat vind jij van deze Buddha to Buddha armband?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: