Cadeau tip | Letterketting met initialen

Letterketting met initialen

Ben je opzoek naar een bijzonder cadeau? Of wil je jezelf lekker verwennen? Dan heb ik vandaag iets leuks voor je! Ik ontving een prachtig persoonlijk sieraad: een goldplated letterketting met initialen. Die je naar wens kunt aanpassen. Ik ben gek op persoonlijke cadeau’s, omdat deze vaak veel meer emotionele waarde hebben dan zomaar een sieraad. Kijk je mee?

Kaya sieraden

Ik schreef al eerder over Kaya sieraden en de sieraden voor bijzondere momenten die hier in het assortiment zitten. Inmiddels is het assortiment flink uitgebreid, werken ze er met een heel team en zijn er al meer 170.000 bestellingen geplaatst. Wow! Van handmatig rijgen en graveren en bestellingen inpakken aan de keukentafel tot aan een eigen kantoorpand, laser graveermachines en werken met een team van dertig man. Wat super gaaf vind ik dit!

Letterketting met initialen

Persoonlijke sieraden

Sieraden kunnen soms veel herinneringen ophalen. Zo heb je misschien een keer een ketting of armband van je ouders of oma gekregen of heb je een sieraad samen je beste vriendin, die veel voor je betekent. Zulke betekenisvolle sieraden zijn door deze extra waarde nog veel mooier dan elk ander sieraad!

Letterketting met initialen

Ik ontving een prachtige letterketting met initialen die verguld is. De basis van het sieraad is 925 Sterling zilver met Gold Plating. Maar ook verkrijgbaar in het rosé of sterling zilver.

Je kunt zelf kiezen hoeveel initialen je aan de letterketting wilt hangen. En ook symbolen zoals een ster, vliegtuig, bloem, klavertje vier, vlinder, bliksem, kruisje, anker, hoefijzer en kristal zijn mogelijk. Helaas komt het hartje dat ik op de foto heb staan niet meer binnen.

Zelf koos ik voor 3 initialen en dan een hartje. Een prachtig persoonlijk cadeau, dat je kunt geven voor een geboorte, verjaardag, moederdag, valentijnsdag, met sinterklaas, kerst of gewoon zomaar. De initialen zijn niet te groot, namelijk 5 mm.

Kaya sieraden

Leuk detail: elk sieraad wordt geleverd in een mooi sieradendoosje met zilverpoetsdoekje en een wenskaartje waar je een persoonlijke boodschap op kan schrijven.

Letterketting met initiaal z om mijn nek

De ketting heeft een minimalistische uitstraling. Helemaal mijn smaak! Ik ben er erg blij mee.

Letterketting met initialen

En hier zie je hoe gemakkelijk je zelf de samenstelling van de ketting kunt veranderen. Je schuift de initialen er zo af en weer op.

Letterketting met initialen

En binnen een handomdraai heb je een andere samenstelling.

Letterketting met initialen

Gelijk weer een heel ander gezicht dan de eerste foto. De initialen staan natuurlijk voor Abdullah, Zayn en Mariëlle en het hartje. Dat hoef ik niet uit te leggen toch? Mijn mannen <3

Letterketting met initialen azm om mijn nek

Ik hoop dat ik je geïnspireerd heb om een Letterketting met initialen cadeau te doen aan een dierbare. Het is een mooi en persoonlijk cadeau dat je iemand kunt geven. Wellicht voor de feestdagen?

Prijs en verkrijgbaarheid

De Letterketting met initialen is verkrijgbaar vanaf € 34,90 voor 2 initialen. Wil je toch liever 3 initialen dan zit je op een bedrag van € 39,90. Een prima budget prijs voor vergulde sieraden. Ze zijn verkrijgbaar op de website van Kaya Sieraden.

Wat vind jij van deze Letterketting met initialen? Zou jij hem graag willen hebben?
Laat het me weten in de reacties…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: