Christmas Tag

Ik heb de Christmas Tag al meerdere keren voorbij zien komen deze maand. Aangezien het bijna kerst is leek het me leuk om hem voor jullie in te vullen. Ik weet niet wat jullie doen? Maar ik ben ondertussen dat jij dit leest lekkere kersthapjes aan het bereiden voor het kerstdiner van morgen!

Ik kijk ieder jaar weer uit naar kerst, en ik ben dan ook blij dat het nu eindelijk zo ver is. Helaas heb ik dit jaar niet echt het kerstgevoel en is het bijna alweer voorbij… vind het jammer dat straks de kerstmuziek, kerstverlichting en kerstbomen klaar moeten maken voor een nieuw jaar en verdwijnen. Van mij mogen de lampjes en kerstsfeer de hele winter door wel blijven!

Wat is je favoriete kerstliedje?

Uiteraard kent iedereen het kerstnummer van Mariah Carey, maar deze groep is iets minder bekend onder de wat oudere lezers onder ons. Helaas zijn ze inmiddels uit elkaar, maar toch vind ik hun kerst song super stoer! Christmas was made for cheering! Ik krijg er echt een kerstspirit van en super woman gevoel! Het nummer heet 8 Days Of Christmas.

Wat is je favoriete kerstfilm?

Stee vast Alles is family.  Dat is waar het voor mij om draait in deze tijd van het jaar. Wat is nou kerst zonder familie?Een super romantische film die inmiddels ook een zusje heeft gekregen genaamd Alles is Liefde. twee heerlijke films die ik wel vaker kan kijken dan alleen met kerst!

Wat staat er bovenaan op jouw kerstverlanglijstje?

Gezelligheid met familie en gezondheid boven alles. Dit jaar zal een extra speciale kerst voor ons zijn, omdat dit misschien wel de laatste kerst is dat mijn oom bij ons is. Hij is ernstig ziek en juist om deze reden kijken ik er extra naar uit, maar tegelijkertijd zie ik er ook een beetje tegenop.

Christmas Tag

Wat is je favoriete make-up look voor de kerst?

Rode lipstick, smokey eyes met zwarte eyeliner en gouden glitter oogschaduw. Veel highlighter en lekker veel blush!

Wat draag je het liefst tijdens kerst?

Een comfy outfit dit toch sexy en elegant staat. Ik heb het vaak koud, dus ik denk dat ik dit jaar zal gaan voor een zwarte jumpsuit met een rode blazer en grote statement sieraden. Wat kerstballen in mijn haar en ik ben good to go!

Christmas Tag

Speel je liever buiten in de sneeuw, of geniet je binnen van een kop warme chocolademelk?

Al ben ik een super koukleum, eigenlijk hou ik wel van sneeuw! Een sneeuwballen gevecht, dat is al wat jaren geleden. Het ziet er naar uit dat het dit jaar ook niet gaat sneeuwen met kerst maar I keep my fingers crossed! En daarna kunnen we binnen toch altijd nog een kop warme chocolademelk drinken!

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?

Lekker veel hapjes, alle familie die mooi gekleed is. Gek genoeg ben ik nooit zo gefocust op de cadeautjes. Leuk als je iets krijgt, maar daar draait het niet om toch? Ook vind ik het erg leuk om lekker met mijn moeder in de keuken te staan en lekker samen te miepen. We bereiden dan de hapjes en de rest van het eten en proeven dan gezellig samen voor! Heerlijk!

Een kerstmuziekje aan op de achtergrond, veel kaarsjes een een kerstdorp dat wemelt van de bedrijvigheid op ons dressoir! Lekker laat gaan slapen tot je je ogen niet meer kan openhouden en de volgende dag lekker uitslapen en het nog eens opnieuw doen!

Wat ga jij doen met kerst dit jaar?

Met kerstavond ben ik in mijn eigen huis en luiden we (mijn man en ik) samen kerst in. 1ste kerstdag moet hij helaas werken en ga ik thuis vast alle hapjes voorbereiden zodat mijn mams dit jaar niet zoveel hoeft te doen. De volgende dag barst het feest los en kunnen we genieten van al dat lekkers. Op tweede kerstdag komen mijn broer en schoonzus ook naar mijn ouders toe en brunchen we eerst lekker samen. Gevolgd door veel lekkere hapjes totdat het etenstijd is. Ondertussen doen we bord spelletjes en kijken we naar de kerstfilms op tv. Oh my! De tijd gaat te snel:(

Heb je een echte kerstboom of een neppe?

Dit jaar helemaal geen kerstboom. We zijn net in ons nieuwe huis komen wonen en hadden dit jaar geen toereikend budget om een echte kerstboom te  kopen. Wel hebben we een hoop gezellige kerststukjes staan.

Christmas Tag

Wat voor kleur ballen zitten er in de kerststukjes?

Voornamelijk rood en zilver omdat ik daar gewoon van hou! Rood is eigenlijk ook wel een typische kerstkleur hé! Kan niet missen.

Christmas Tag

Wat is je favoriete kerstsnack?

Ik hou van de zalm hapjes die we elk jaar zelf bereiden. Evenals loempia’s of wat dacht je van zelfgemaakte kiprollade hmmmm… Ik heb er nu al zin in!

Merry Christmas iedereen!
Geniet van deze mooie dagen!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: