Cocomelon Fold & Draw review

Cocomelon Fold & Draw review

Zayn is super gek op teken en kleuren. Om die reden probeerde we vandaag super leuk nieuw speelgoed uit. Dit is een veelzijdige tekenezel, waar we je graag meer over vertellen in deze Cocomelon Fold & Draw review. Lees je mee?

Cocomelon Fold & Draw review

De Fold N’ Draw van Cocomelon is een vierzijdige ezel voor kunstzinnige kleuters en peuters! Met dit speelgoed maak je alles wat je maar wilt!

De Fold ‘N Draw heeft een tekenbord, krijtbord, magnetisch bord, whiteboard en een bord waarmee je kan kleuren door erover te wrijven.

Cocomelon Fold & Draw review

Wat zit er in de verpakking?

  • Cocomelon Fold & Draw Ezel
  • Krijtjes.
  • Kleurpotloden.
  • 4 Kleurposters.
  • Wisser.
Cocomelon Fold & Draw review

Onze mening

De Cocomelon Fold & Draw Ezel valt hier goed in de smaak. Zayn is nog net iets te klein om zelf te wisselen van bord. Je kunt gemakkelijk wisselen door de Fold & Draw om te klappen. Ook blijft hij gemakkelijk staan met een haakje. Waardoor het een soort ezel wordt. Hij vind het erg leuk dat er zoveel afwisseling in zit. Hij kan er op tekenen, maar hem ook als krijtbord gebruiken. Vooral het bord wat veranderd door wrijving vind hij erg interssant. En er komt dan ook regelmatig een kreet uit als ‘huh’, ‘wat mooi mama’. En hij zit er zo een halfuur achter, wat voor ons echt een uitzondering is.

Daarnaast kun je het bord ook gebruiken als magnetisch bord. En ook dat vond Zayn erg interessant. Super leuk om straks het alfabet mee te oefenen. Maar ook omdat hij niet snapt waarom de letters kleven aan het bord. De letters gaan dan ook met gegiechel op en af het bord.

Als je het mij vraagt een aanrader voor kinderen die houden van tekenen. Of als je kinderen hebt die het alfabet gaan leren. Zo kunnen ze zelfstandig een langere tijd lekker creatief bezig zijn.

De prijs valt ook best mee als je kijkt naar de hoeveelheid opties die je hebt. Koop maar eens een los magnetisch bord, magneetjes, een krijtbord en krijtjes. Of een magic board waar een tekening op verschijnt. Alles bij elkaar ben je dan zeker meer kwijt dan onderstaand bedrag. En voor de kids is het juist leuk dat ze (als ze oud genoeg zijn) zelf kunnen wisselen. En alles bij elkaar hebben.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Cocomelon Fold & Draw Ezel is verkrijgbaar voor een prijs van € 34,95 op Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: