Hou jij ook van een mooie zongebruinde tint? Ik moet eerlijk toegeven dat mijn huid zo nu en dan wel wat hulp kan gebruiken, in de vorm van een gezichtsbruiner. Er zijn natuurlijk tal van gezichtsbruiners verkrijgbaar, en een van de meest bekende is toch wel de Collistar Face Magic Drops. Hiermee kun je een natuurlijke en egale zongebruinde huid creëren zonder UV-stralen. Ik testte het met voor- en na-foto’s. En vertel je graag mijn mening in deze Collistar Face Magic Drops review.

Collistar Face Magic Drops

Jeetje op deze foto lijkt het bijna of ik licht geef! Gelukkig bruin ik snel, toch heb ik graag een tintje als de zon gaat schijnen. Daarom gebruik ik voor mijn gezicht de magic face drops van Collistar. Een Zelfbruiner speciaal voor het gezicht.

Collistar Face Magic Drops

Wat Collistar zelf zegt over de Face Magic Drops:

Just a few drops are enough to produce, as if by magic, an immediate golden colour which, in less than an hour, becomes a deep and glowing tan, just like after a day at the beach or a UVA lamp session.
Collistar Face Magic Drops verpakking

Verpakking

Het flesje komt in een chique verpakking en ziet er goed gevuld uit. Deze flacon bevat 30ML, maar is er ook in een 50ML uitvoeren.

Collistar Face Magic Drops verpakking close-up

Pipet

Ook heeft de flacon een pipetje zodat je de magic drops makkelijk kunt doseren. De substantie voelt wat kleverig aan op het gezicht, maar eenmaal ingetrokken heb je nergens last van.

Collistar Face Magic Drops pipet

Swatch

Hieronder zie je een swatch van de Magic Face Drops op een witte ondergrond. Het ziet er wel heel erg gekleurd uit zeg. Ik hoop dat dit straks op mijn gezicht wat minder gepigmenteerd oogt.

Collistar Face Magic Drops swatch

Ingrediënten

De ingrediëntenlijst is huge! Er zit parfum in, en ook verzorgende oliën zoals; Aloë Vera sap, pinda-, walnoot- en maisolie. Waar ik persoonlijk iets minder blij van wordt zijn de parabenen en chemische stoffen in de tan die de kleurverandering opwekken.

In deze formule zit walnootdop extract gecombineerd met DHA Rapid (een innovatief zelfbruinend molecuul) dat zeer snel een mooie bruine teint ontwikkelt. Daarnaast heeft het hydraterende en anti-age eigenschappen dankzij vitamine E en biotechnologisch derivaat van maïs. Dat omhult namelijk de huid met een onzichtbaar hydraterend laagje dat lang blijft zitten. Op de afbeelding hieronder vind je de volledige ingrediëntenlijst.

Collistar Face Magic Drops ingrediënten

Al met al werken de Collistar Face Magic Drops hydraterend, verzachtend en verstevigend zoals het product beloofd te doen.

Collistar Face Magic Drops hoe te gebruiken

Collistar magic drops hoe gebruiken?

Vaak krijg ik de vraag: Collistar magic drops hoe gebruiken? Daarvoor hoef je echt de collistar magic drops gebruiksaanwijzing niet te lezen hoor! Het werkt super simpel. Wat ik erg prettig, maar ook praktisch vind dit product is dat je zelf kunt doseren hoe intens je de tint wilt hebben. Naarmate je het product meer gebruikt word de kleur dieper.

Doe een paar druppels in je hand en smeer deze uit over je gezicht en hals. En ook kun je het mengen door je dagcremé alvorens deze aan te brengen. Zelf vind ik dit laatste het fijnst. Ik gebruik twee druppels voor mijn gezicht en nek, zodat het overeenkomt met de huidskleur van mijn lichaam. Mijn gezicht is altijd wat lichter geweest vergeleken met mijn hals en lichaam. Eigenlijk best gek, want deze komt natuurlijk wel het meeste in de zon!

Heb je het juiste kleurtje behaald en wil je de kleur behouden? Breng de drops dan twee tot drie keer per week aan.

Collistar Magic Drops before after

Hieronder zie je de opbouw bij gebruik van het product. Een soort van collistar magic drops before after.

Collistar Face Magic Drops before after

Zoals je ziet oogt 3x gebruiken het meest natuurlijk. Als ik het product 4x heb gebruikt vind ik het niet ietsje teveel van het goede. En neigt de zelfbruiner naar oranje. En jeetje wat een verschil zeg met de eerste foto!

–> Lees ook: ik testte een multi award winning Tanning Foam

Collistar Face Magic Drops review

Mijn mening

Wat ik vind van na het collistar magic drops gebruik? Een erg prettig product, dat naar mijn idee goed zijn werk doet. Na 1 keer gebruiken zag ik al verschil, maar na 2 keer gebruiken valt het ook de mensen in mijn omgeving op.

En als ik me dan opmaak na 4x gebruik… ziet het er zo uit. Zo vind ik het eigenlijk best natuurlijk ogen. Het is dus zaak uit te vinden hoeveel je precies nodig hebt, maar goed dit kun je dus opbouwen. Het gaat om de beste gezichtstint voor jou…

Ik ben niet het type dat houd van de zonnebank. Het is slecht voor je huid en je krijgt er rimpels van! Daarom is dit voor mij een mooie manier, om toch in de winter en zomer mijn bruine tintje te behouden.

Wat ik van het product vind? Ik ben er super blij mee en als de flacon op is ga ik hem zeker nog een keer aanschaffen! Wat ik ideaal vind is dat je zelf kunt kiezen hoe intens je de tint hebben wilt. De kleur lijkt natuurlijk en valt ook niet oranje uit.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Collistar Face Magic Drops kun je kopen bij de luxere drogisterijen, bij Bol.com of op de website van Douglas voor € 24.95.

Gebruik jij een zelfbruiner? En wat vind jij van de Collistar Face Magic Drops?