Collistar Magic Drops review | Perfect tan?

Collistar Magic Drops close-up verpakking

Hou jij ook van een mooie zongebruinde tint? Ik moet eerlijk toegeven dat mijn huid zo nu en dan wel wat hulp kan gebruiken, in de vorm van een gezichtsbruiner. Er zijn natuurlijk tal van gezichtsbruiners verkrijgbaar, en een van de meest bekende is toch wel de Collistar Magic Drops. Hiermee kun je een natuurlijke en egale zongebruinde huid creëren zonder UV-stralen. Ik testte het met voor- en na-foto’s. En vertel je graag mijn mening in deze Collistar Face Magic Drops review.

Collistar Magic Drops

Jeetje op deze foto lijkt het bijna of ik licht geef! Gelukkig bruin ik snel, toch heb ik graag een tintje als de zon gaat schijnen. Daarom gebruik ik voor mijn gezicht de magic face drops van Collistar. Een Zelfbruiner speciaal voor het gezicht.

Collistar Magic Drops

Wat Collistar zelf zegt over de Face Magic Drops:

Just a few drops are enough to produce, as if by magic, an immediate golden colour which, in less than an hour, becomes a deep and glowing tan, just like after a day at the beach or a UVA lamp session.
Collistar Face Magic Drops verpakking

Verpakking

Het flesje komt in een chique verpakking en ziet er goed gevuld uit. Deze flacon bevat 30ML, maar is er ook in een 50ML uitvoeren.

Collistar Face Magic Drops verpakking close-up

Pipet

Ook heeft de flacon een pipetje zodat je de magic drops makkelijk kunt doseren. De substantie voelt wat kleverig aan op het gezicht, maar eenmaal ingetrokken heb je nergens last van.

Collistar Face Magic Drops pipet

Swatch

Hieronder zie je een swatch van de Magic Face Drops op een witte ondergrond. Het ziet er wel heel erg gekleurd uit zeg. Ik hoop dat dit straks op mijn gezicht wat minder gepigmenteerd oogt.

Collistar Face Magic Drops swatch

Ingrediënten

De ingrediëntenlijst is huge! Er zit parfum in, en ook verzorgende oliën zoals; Aloë Vera sap, pinda-, walnoot- en maisolie. Waar ik persoonlijk iets minder blij van wordt zijn de parabenen en chemische stoffen in de tan die de kleurverandering opwekken.

In deze formule zit walnootdop extract gecombineerd met DHA Rapid (een innovatief zelfbruinend molecuul) dat zeer snel een mooie bruine teint ontwikkelt. Daarnaast heeft het hydraterende en anti-age eigenschappen dankzij vitamine E en biotechnologisch derivaat van maïs. Dat omhult namelijk de huid met een onzichtbaar hydraterend laagje dat lang blijft zitten. Op de afbeelding hieronder vind je de volledige ingrediëntenlijst.

Collistar Face Magic Drops ingrediënten

Al met al werken de Collistar Magic Drops hydraterend, verzachtend en verstevigend zoals het product beloofd te doen.

Collistar Face Magic Drops hoe te gebruiken

Collistar magic drops hoe gebruiken?

Vaak krijg ik de vraag: Collistar magic drops hoe gebruiken? Daarvoor hoef je echt de collistar magic drops gebruiksaanwijzing niet te lezen hoor! Het werkt super simpel. Wat ik erg prettig, maar ook praktisch vind dit product is dat je zelf kunt doseren hoe intens je de tint wilt hebben. Naarmate je het product meer gebruikt word de kleur dieper.

Doe je de collistar magic drops ochtend of avond gebruiken? Dat ligt eigenlijk helemaal aan wat je fijn vind.

Doe een paar druppels over je hand en smeer deze uit over je gezicht en hals. En ook kun je het mengen door je dagcrème (ochtend) alvorens deze aan te brengen. Of door je nachtcrème (avond). Zelf vind ik het mengen door de dagcrème het fijnst. Hiervoor gebruik ik twee druppels voor mijn gezicht en nek, zodat het overeenkomt met de huidskleur van mijn lichaam. Mijn gezicht is altijd wat lichter geweest vergeleken met mijn hals en lichaam. Eigenlijk best gek, want deze komt natuurlijk wel het meeste in de zon!

Heb je het juiste kleurtje behaald en wil je de kleur behouden? Breng de drops dan twee tot drie keer per week aan.

Collistar magic drops before after

Hieronder zie je de collistar magic drops before after. Je kunt hier ook goed de opbouw zien bij meerdere dagen gebruik van het product.

Collistar Face Magic Drops before after

Zoals je ziet oogt 3x gebruiken het meest natuurlijk. Als ik het product 4x heb gebruikt vind ik het niet ietsje teveel van het goede. En neigt de zelfbruiner naar oranje. En jeetje wat een verschil zeg met de eerste foto!

–> Lees ook: ik testte een multi award winning Tanning Foam

Collistar Face Magic Drops review

Mijn mening

Wat ik vind van na het collistar magic drops gebruik? Een erg prettig product, dat naar mijn idee goed zijn werk doet. Na 1 keer gebruiken zag ik al verschil, maar na 2 keer gebruiken valt het ook de mensen in mijn omgeving op.

En als ik me dan opmaak na 4x gebruik… ziet het er zo uit. Zo vind ik het eigenlijk best natuurlijk ogen. Het is dus zaak uit te vinden hoeveel je precies nodig hebt, maar goed dit kun je dus opbouwen. Het gaat om de beste gezichtstint voor jou…

Ik ben niet het type dat houd van de zonnebank. Het is slecht voor je huid en je krijgt er rimpels van! Daarom is dit voor mij een mooie manier, om toch in de winter en zomer mijn bruine tintje te behouden.

Wat ik van het product vind? Ik ben er super blij mee en als de flacon op is ga ik hem zeker nog een keer aanschaffen! Wat ik ideaal vind is dat je zelf kunt kiezen hoe intens je de tint hebben wilt. De kleur lijkt natuurlijk en valt ook niet oranje uit.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Collistar Magic Drops kun je kopen bij de luxere drogisterijen, bij Bol.com of op de website van Douglas voor € 24.95.

Gebruik jij een zelfbruiner? En wat vind jij van de Collistar Magic Drops?

13 Reacties

 1. mei 25, 2017 / 12:41 pm

  Dit is mijn eerste bezoek aan jouw site: heldere uitleg over het product én een kritische noot mbt de inhoud, fijn al die foto’s en leuk om jou ook gelijk te zien.

  Ik moet toegeven: ik ben niet zo van de make up en crèmetjes, hoewel het op mijn leeftijd (bijna 52) ‘beter’ zou zijn als ik écht wat vaker een verzorgende crème zou gebruiken. Enne… je triggert me met jouw foto’s van ‘voor’ en ‘na’: als ik binnenkort een feestje heb dan misschien toch maar eens langs Douglas ;-)

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 25, 2017 / 12:44 pm

   Bedankt voor je lieve comment Sonja! Zelf vind ik het altijd fijn als je het resultaat ziet. Zo weet je of een product wel of niet voor jou geschikt is. De cremetjes de één zweert erbij en dan ander houd van puur natuur. Ieder zijn ding toch?

 2. mei 26, 2017 / 12:48 pm

  Je ziet inderdaad heel goed verschil Ik zou het zelf niet zo snel gebruiken, maar dat is omdat ik het niet erg vind als ik geen zonnig kleurtje heb. :)

 3. oktober 20, 2017 / 8:30 am

  Helemaal mee eens dat je de producten goed en nauwkeurig beschrijft. Helaas heb ik niets met beauty producten.

 4. oktober 20, 2017 / 8:31 am

  Wauw wat een mooi verschil na die paar keer zeg! Ziet er echt goed uit.

 5. oktober 20, 2017 / 8:38 am

  Het ziet er heel mooi uit! Alleen dit soort producten gebruik ik zelf nooit, omdat het bij mij te veel opvalt. En wat ik mij ook afvraag is hoe is het verschil met je nek/hals en decolleté (dat verschil valt dan juist toch op of niet)? x

 6. oktober 20, 2017 / 8:46 am

  Ik moet bekennen dat ik het niet zo heel natuurlijk vind geworden. Een beeetje oranjig.

 7. oktober 20, 2017 / 7:18 pm

  Het is inmiddels al wat kouder weer, nu gaat juist het kleurtje er weer af. Dus dit zou ook voor nu wel ideaal zijn. Lekker getint in de winter. Wat mij vooral opviel aan de foto’s: wat heb jij prachtige wenkbrauwen.

 8. oktober 20, 2017 / 7:49 pm

  Zelf zou ik het niet durven gebruiken uit schrik van plekken te hebben

 9. oktober 22, 2017 / 9:37 pm

  Oh ik vind het wel een klein beetje geel? Of zijn dat de foto’s? Ik doe zelf altijd mixen met een dagcreme, dan is het effect wat minder heftig

 10. Milja
  november 8, 2017 / 9:53 pm

  Ik heb zelf de magic drops van collistar. Het is inderdaad een hele fijne zelf tanning die echt geen vlekken achter laat. Enige nadeel bij mij vind ik, mijn huid gaat er van glimmen en oogt vet.

  • Mariëlle
   Auteur
   november 8, 2017 / 10:04 pm

   ohooh ja dat moet je niet hebben inderdaad. Waarschijnlijk heb je dan van jezelf al een vette huid. Deze tan is namelijk op oliebasis…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: