Croky explosions mac ’n cheese

Croky explosions mac 'n cheese

Croky heeft iets nieuws: de Croky Explosions! Gebaseerd op populaire streetfoodsmaken zorgen de Croky Explosions voor een explosieve smaakbeleving, ideaal voor ribbelchipslovers. Vandaag test ik de Croky explosions mac ’n cheese voor je uit. Dé manier om mensen te laten lachen? Say Mac ‘N Cheeeeeese…

Croky explosions

Croky, dat is een knisperend stukje Belgische trots. Want als Belgisch familiebedrijf gebruiken ze alleen de allerbeste aardappelen uit de buurt. We oogsten ze met veel zorg en wentelen ze in unieke kruidencombinaties. Zo krijg je de intense smaken die typisch Croky zijn. Meer mogen we niet verklappen. Geheim familierecept!

Croky Mac cheese review

Verpakking

De verpakking van de Croky explosions mac ’n cheese spreekt me wel aan. Ik ben sowieso wel gek op Mac ’n cheese, dus toen ik de verpakking zag was ik gelijk nieuwsgierig.

Croky explosions review ingrediënten

Ingrediënten en samenstelling

  • 66% aardappelen
  • 29% zonnebloemolie
  • Mac ’n cheese kruiding (weipermeaatpoeder (melk), zout, dextrose, lactose, 0,5% kaaspoeder (kaas (melk), emulgator (natriumfosfaten)), natuurlijk aroma, specerijen, voedingszuur (citroenzuur))

Per 100 gram bevat de chips 520 kcal.

Croky Explosions nederland

De smaak

Laten we hier eens wat verder induiken! Want bij chips eten draait het natuurlijk als allereerste om een lekkere smaak. Toen ik de Mac ’n cheese naam op de verpakking zag staan, kreeg ik wel gelijk een beeld van kaas op mijn netvlies. Ik moet eerlijk zeggen dat als ik de chips eet, ik alleen de eerste paar seconden een kaas smaak proef. Terwijl ik zelf had verwacht dat deze veel nadrukkelijker aanwezig zou zijn. Op zich niet erg, want ik vind de chips erg lekker.

Croky explosions mac 'n cheese close-up chips

Mijn Mening

De smaak van deze Croky explosions mac ’n cheese vind ik heerlijk. Vergeleken met de andere Croky Explosions vind ik deze smaak het meest simpele van allemaal. En had ik bij de andere varianten een iets spannendere variant verwacht. De chips zijn lekker knapperig en eten fijn weg.

Prijs en verkrijgbaarheid

Een zak van 150 gram heeft een advies prijs van € 1,59 en is verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo en Coop.

Ga op ontdekking en laat je verrassen door de smaken van Mac ’n cheese, Thai Curry, Pizza Pepperoni en Sweet Chili. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: