De 5 gezondste drankjes die je bij starbucks kunt bestellen

Ik weet niet of jij er ook zo verslaafd aan bent, maar ik crave met dit lekkere weer echt een frappucino van de Starbucks. I know it, één grote caloriebom! But you know what? Ik onderzocht de 5 gezondste drankjes die je bij starbucks kunt bestellen en deel ze vandaag met jullie, zodat we vanaf nu nog steeds lekkere koffie kunnen drinken, maar dan ook gezond ;)

de 5 gezondste drankjes die je bij starbucks kunt bestellen

Hieronder soms ik vijf gezonde drankjes op die allemaal te verkrijgen zijn bij de starbucks met minder calorieën, zo min mogelijk suiker en als het even kan ook cafeïne. Zo hoef jij als je weer in de rij staat om je eigen calorie- en suikerbom te bestellen niet meer te twijfelen en kun je gaan voor een gezonde koffie variant!

Caffe Latte

Wist je dat al een caffe latte hebt met maar 100 calorieën erin? Vervang de volle melk voor nonfat melk en neem een kleine variant (tall).

Cappucino met volle melk

Een cappuccino is een eenvoudige, maar luxe koffievariant met een shot espresso, warme melk en melkschuim. Als je de tall variant neemt en de cappuccino met magere melk besteld, kan je cappuccino drinken met 60 calorieën en 8 gram suiker.

En als je een beetje cacao poeder, kaneel of vanille smaak toevoegt heb je voldoende variatie als je gek bent op cappuccino. In een tall cappuccino zit 75 milligram cafeïne

Iced Coffee

De koude koffie met ijs erin ken je vast wel? Op z’n engels ook wel ‘Iced coffee’ genoemd. De Iced coffee is te verkrijgen in een gezondere variant met minder suiker en minder calorieën. Bestel je de tall versie dan bevat deze zo;n 60 calorieën en 15 gram suiker. Als je de iced coffee wel gezoet besteld ga je gelijk een stuk in calorieën omhoog.

Iced Tea

Of u je nu kiest voor een zwarte een groene of een ongezoete seizoensgebonden iced tea. Ze hebben één ding gemeen, ze zijn allemaal caloriearm en super hydraterend. Bovendien zijn ze ideaal voor de niet tot weinig cafeïne drinkers onder ons, want de decaf kruidenmengsels bevatten minder dan 15 milligram cafeïne. Uiteraard bevat de ongezoete variant geen suikers, de normale variant wel.

Cold Brew

Ken je de cold brew al? Dit is de jongere zus van iced coffee. De koffiebonen worden voor 20 uur lang in koud water gedrenkt, en geven daardoor minder zure en bittere tonen af. Omdat het hete water dat er overheen gaat, nooit de bonen of het ijs raakt, krijg je de ijskoffie-smaak waar jij van houd zonder onder te doen voor de smaak. Cold brew is gelijk aan zwarte koffie en bevat geen calorieën of suikers. Hou je toch meer van cold brew met melk? Voeg dan wat volle melk toe voor een fluweelzacht drankje dat slechts 30 calorieën en 2 gram suiker bevat.

De 5 gezondste drankjes die je bij starbucks kunt bestellen

Skinny Vanille of Mokka Lattes

De skinny vanille of Mokka lattes worden tegenwoordig ook gemaakt met suiker vervangers en bevatten dan zo’n 15 gram eiwit in een grande-versie! Dit is een perfecte keuze voor die momenten waarop je als koffie liefhebber lekker wilt genieten, zonder te overdrijven met calorieën. Er zitten slechts 120 calorieën in een grande skinny vanille latte, vergeleken met de 250 calorieën  in de reguliere versie.

Zat jouw drankje niet tussen de 5 gezondste drankjes die je bij starbucks kunt bestellen? En ben je toch helemaal verknocht aan die slechte suiker bom die je standaard neemt?

Skinny variant

Bestel dan eens je standaard Starbucks drankje in een skinny variant, dit kan soms wel de helft in calorieën schelen!

Welke van de 5 gezondste drankjes die je bij starbucks
kunt bestellen vind jij het lekkerste?

En mocht je echt niet willen compenseren op je starbucks drankje?
Dan kunnen deze 15 tips om je stofwisseling te versnellen je misschien helpen om deze hoeveelheid calorieën te verbranden

2 Reacties

  1. juli 6, 2018 / 7:25 am

    Goed om te weten dat de skinny variant van de dranken echt zoveel in cal kan schelen. Moet er zelf alleen niet aan denken om de ongezoete versie van de iced tea te gaan drinken. Brrrr (en dan niet omdat hij koud is), dan is het echt ‘gewoon’ koude thee. Gelukkig kunnen smaken verschillen.

  2. juli 6, 2018 / 10:04 am

    Ik kom nooit bij Starbucks omdat hier niet eentje zit, maar die Iced Tea ziet er heel erg lekker uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: