DIY | pasta kerstslinger

DIY-pasta-kerstslinger-3

Heb je geen zin om voor kerst dure kerstversiering te kopen? En wil je toch een klein kerstboom, de plek waar je je kaarten ophangt, of wellicht een spiegel leuk versieren? Dan is deze Kerstlinger van Pasta ideaal om zelf te maken. Het is een hele simpele DIY waar je niet veel voor nodig hebt en ook niet veel tijd aan hoeft te spenderen. Lees je mee?

Wat heb je nodig?

  • Strikjes pasta;
  • Draad, touw of cadeau lint;
  • spuitbus goud of in een kleur naar keuze;
  • Extra’s: bakblik, bakpapier en glitters.

Hoe maak je de Pasta Kerstslinger?

Voor het gemak, omdat ik zo goed in rotzooien ben, heb ik een bakblik genomen en die bekleed met bakpapier. Zo heb je straks minder zooi als je gaat spuiten. Hierop heb ik de pasta strikjes neergelegd. Hierna neem je de spuitbus met verf en spuit je de pasta.

Let wel op dat je de spuitbus op zo’n 10 cm afstand houdt. Mocht het je niet lukken om de pasta te laten liggen, zonder dat hij wegspoten wordt door de spuitbus, dan kun je een saté prikker gebruiken om de pasta op zijn plek te houden.

Indien je het leuk vind kun je er ook nog wat glitters overheen strooien. Zelf heb ik dit niet gedaan. Het is maar net hoe kerstig je het wilt hebben.

Vervolgens bevestig je de pasta strikjes op een touw of slinger. En klaar ben je om te versieren.

Ziet het er niet feestelijk uit. Ik heb zelf gekozen voor kleine pasta strikjes, omdat ik deze in een mini kerstboom ga doen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor grotere pasta strikjes.

Ga jij deze DIY Pasta Kerstslinger ook maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: