Een wiegje van karton

papercrib kartonnen wieg

Steeds meer ouders kiezen ervoor om de baby pas na de geboorte toch met een bedje in hun slaapkamer te laten slapen. Voor wie geen oplossing heeft om deze naast het bedte plaatsen heeft Papercrib een duurzame en minimalistische oplossing, namelijk een wieg van stevig honingraatkarton waarin baby’s heerlijk én veilig kunnen slapen.

Papercrib

Papercrib is een idee van Tom en Marlies. Tijdens haar zwangerschap kon Marlies geen wieg vinden die betaalbaar was én aan haar wensen voldeed. Tom besloot er zelf een te maken van oersterk honingraatkarton.

Kartonnen wieg

Een wiegje van karton is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt als je aan de slag gaat met de baby uitzet. Toch is het een ideale oplossing voor de eerste maanden waarin de baby bij je op de kamer ligt. Het kartonnen wiegje neemt weinig ruimte in, is licht in gewicht en snel in elkaar te zetten.

papercrib wiegje van karton

Veilig slapen

Door de honingraatstructuur van het karton is de wieg oersterk maar toch licht in gewicht, waardoor deze makkelijk te verplaatsen is. En het is geen hogere wiskunde, want de kribbe is binnen 5 minuten klaar voor gebruik en daarvoor heb je geen gereedschap, schroeven of spijkers nodig!

Natuurlijk staat veiligheid voorop. Daarom heeft de Papercrib een officieel CE-keurmerk. De wieg voldoet aan alle eisen die de Europese wetgeving stelt. Daarnaast kun je de wieg opnieuw gebruiken voor een broertje of zusje.

papercrib kartonnen wieg

Ontwerp je eigen wieg

De Papercrib is standaard verkrijgbaar in een witte uitvoering. Daarnaast kun je via de handige online designtool een wiegje van karton samenstellen naar eigen wens. Ontwerp de wieg in een andere kleur of laat er de naam van jullie kleine spruit op drukken. Of gebruik een mooie spreuk, foto of afbeelding en creëer jullie eigen unieke wieg. Super origineel!

Prijs en verkrijgbaarheid

De Papercrib kartonnen wieg is verkrijgbaar vanaf € 120,- op www.papercrib.nl

Zou jij je voor je kindje deze kartonnen wieg van Papercrib aanschaffen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: