Favorite Five V

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een Favorite five heb gepost. Ik neem jullie mee en ligt mijn vijf favorites toe van afgelopen maand. Enkele fijne dingen die ik graag met jullie deel. Lees snel verder…

Oorbellen Miniinthebox

Oorbellen

Met deze donkere dagen kan mijn outfit en mijn humeur soms wel een boost gebruiken. Deze fleurige oorbellen bestelde ik op Miniinthebox.com en oh my wat ben ik er blij mee. Leuk bij een classy/zakelijke out-fit, maar ook bij een casual outfit staan ze prachtig.

Bonbons opening Albertheijn

Favorite Bonbons_albertheijn

Deze lekkere bonbons kregen we bij de opening van de AlbertHeijn op de Nachtegaalstraat in Utrecht. De eerste 50 klanten hadden mazzel en hé daar zat ik bij! De winkel is overigens super mooi geworden. Dus ben je nog niet geweest ga dan zeker even een kijkje nemen!

Rosé Yankee Candle Primark

Favorite Primark Geurkaars

Deze rosé Yankee Candle ruikt zo ontzettend lekker en hij staat nog classy ook! Ik weet niet meer exact hoe duur hij was omdat ik hem al een tijdje in de kast had liggen. Bij het opruimen kwam ik hem tegen en heb ik hem leuk gestijlt samen met de rituals geurset.

Orchidee

Favorite Orchidee

Deze prachtige orchidee kregen we toen onze tante Hawa op visite kwam. Hij staat al een aantal weken te bloeien en heeft veel bloemen. Ik word helemaal vrolijk als ik zie hoe mooi hij bloeit en de velle kleuren fleuren ons interieur lekker op!

Knakworstjes

Favorite Knakworstjes

Als je in een gekke bui bent en je wilt hetgene je nog in de voorraadkast hebt staan een beetje opfleuren probeer het dan eens te eten met stokjes… Deze knakworstjes smaakte ineens heel exotisch. Lekker met een beetje mosterd. Yam!

Wat waren jullie favorieten deze week?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: