Gelukkig Nieuwjaar iedereen

Gelukkig Nieuwjaar iedereen

Gelukkig Nieuwjaar iedereen! Hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad? Wij hebben super uiteinde gehad met al onze vrienden en familie die gezellig bij ons langs kwamen. Tot in de late uurtjes zijn we doorgegaan. Nu het alweer 2018 is, moet ik jullie toch iets bekennen. Goede voornemens? Nee, daar doe ik niet meer aan. Ik weet namelijk dat er bijna niets van terecht komt, tenzij het iets is dat ik niet tijdens de jaarwisseling start.  In deze post laat ik jullie zien wat ik hoop dat 2018 mij gaat brengen.

Werken aan mijn routine

Al vind ik het lastig en houd mijn man echt niet van routine, ik merk dat ik het nodig heb. Omdat ik nu full time aan mijn blog werk en ook nog eens 38 uur bij Stiho, is mijn leven soms wat rommelig. De ene dag werk ik me uit de naad en de andere dag krijg ik een stuk minder gedaan. Ik heb afgelopen jaar gemerkt dat het voor mij goed werkt om mijn blog als het enigszins kan vooruit te plannen. Dit geeft mij rust in mijn hoofd en zorgt dat ik alles wat moet gebeuren gedaan krijg.

Naar de SPORTSCHOOL

Ik heb een abonnement bij de sportschool en ik mag niet klagen afgelopen jaar ging echt goed. Ik ging elke week trouw 2-3 keer per week. Dit was terug te zien aan mijn figuur en ook voor mijn humeur was het erg goed. Wat ik wel heb gemerkt is dat als ik er eenmaal ben ik soms wat te lang blijf, waardoor ik in de knoei kom met mijn blog planning en dat moeten we niet hebben hé? De december maand heb ik erg veel verzaakt en hopelijk is dit dan ook gelijk weer een goede motivator samen met mijn vetrolletjes om de rest van het jaar er tegenaan te gaan!

NOG MEER GROEIEN

haha kon het maar de lengte in, maar helaas dat is niet meer mogelijk. Met mijn 1.58 had ik dat helemaal niet erg gevonden hoor 😉 Ik wil graag persoonlijk groeien en op het werk. Ik wil groeien in mijn kennis op beauty gebied, ik wil groeien in mijn kennis over bloggen en hoe ik mijn blog nog beter en voor jullie vooral leuker kan maken. Ik wil groeien in bezoekersaantallen kortom het beste eruit halen dat er in zit.

Meer op vakantie

Mijn dromen? Ik hou van warme landen met cultuur en geschiedenis! Als je dit een paar jaar geleden had gezegd had ik je hard uitgelachen. En ik laat het zeker niet bij dromen dit jaar. Om het jaar goed van start te gaan vliegen we in Januari naar Marrakech om daar cultuur te snuiven en te genieten van de zon en de cultuur.

Dit zijn mijn doelen en wensen voor 2018. Kk ben erg benieuwd welke van deze doelen ik aan het eind van het jaar kan afstrepen.

Ik ben super benieuwd naar jullie goede voornemens of doelen die je in 2018 wilt verwezenlijken?

Laat het me weten in de comments! En ik wens jullie natuurlijk allemaal een gelukkig nieuwjaar, vol met succes en heel veel liefde!

12 Reacties

 1. januari 2, 2018 / 9:32 am

  Ik herken dat je het goed doet bij routine. Dat heb ik ook! Knap dat je 3 keer per week naar de sportschool gaat zeg. Ik houd het bij hardlopen.

 2. januari 2, 2018 / 9:49 am

  Herkenbaar stuk. Mijn plannen voor het nieuwe jaar kun je lezen in mijn laatste artikel. Ik wens jou een voorspoedig 2018 en een hele leuke tijd in Marrakesh.

 3. januari 2, 2018 / 10:09 am

  Wow! Knap dat je je blog en je andere baan met elkaar combineert. Ik weet hoe pittig dat kan zijn,’daarom ga ik nu een half dagje minder werken voor mn platform. Mijn voornemens zijn om met frisse energie alles te doen wat ik wil doen, ook al vind ik het eng. Zoals m’n YouTubekanaal youtube.com/blijvenleren. Daar leer ik veel van! Groetjes, Shauna

 4. januari 2, 2018 / 10:17 am

  Wat goed van je! Ik wil ook wel graag naar de sportschool maar daar heb ik geen tijd voor. Wel ga ik meet aan mijn conditie werken en probeer ik af te vallen.

 5. januari 2, 2018 / 10:56 am

  Voor jou ook een fijn nieuwjaar! Mijn voornaamste voornemen: minder op mijn smartphone zitten 🙂

 6. januari 2, 2018 / 12:40 pm

  Mooie doelen en ook heel erg leuk dat je naar Marrakech gaat, daar wil ik ook nog wel een keer heen

  • Mariëlle
   Auteur
   januari 2, 2018 / 1:39 pm

   Ja ze zeggen dat het er super mooi is manon, dus ik ga het ervaren. En misschien kan je straks overtuigen met een vlog of een blogpost?

 7. januari 2, 2018 / 3:17 pm

  Je hebt prachtige doelen, gaat je vast en zeker lukken! Ik wil een andere baan, maar eerst een gezond kindje op de wereld zetten. Ook wil ik mijn blog groter laten worden,

  • Mariëlle
   Auteur
   januari 2, 2018 / 10:41 pm

   First things first Eke. Met een beetje geduld komen jou doelen ook uit… Eerst lekker genieten van de kleine dat is toch ook al een mooi doel op zich?

 8. januari 2, 2018 / 5:55 pm

  Goeie voornemens zeg! 3x per week sporten gaan we hier ook doen, als de beeb er is. Daarnaast genieten! Van de kleine dingen.

 9. januari 3, 2018 / 5:20 pm

  Goede en ook haalbare voornemens lijkt me! Hopelijk lukt het je ze om ze vol te houden en te realiseren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: