Genieten van de Hema Seasonal Tea

Hema Seasonal Tea

De meeste mensen zijn gek op thee of koffie. Zelf kan ik erg van beiden genieten. Hema ontwikkelde de Hema Seasonal Tea. Twee thee melanges met elk een eigen smaak, die ook nog eens fairtrade worden geproduceerd. En deze moest ik uiteraard proberen, al was het alleen maar vanwege de verpakking die mijn aandacht trok. Ik vertel je meer…

Hema Seasonal Tea

De Hema Seasonal Tea is in verschillende thee melanges verkrijgbaar. Thee is dé ultieme drank om je geest in balans en tot rust te brengen. Het drinken van thee is echt een rustmomentje. Hoewel ik een echte liefhebber van koffie ben, geniet ik ’s avonds erg van mijn kopjes thee. Zeker als het losse thee is, dat vind ik toch altijd net wat meer smaak hebben.

Hema Seasonal Tea

Verpakkingen

De verpakkingen van de Hema Seasonal tea vind ik simpel en geweldig. Ze zijn gemaakt van glas met een kurk erop. Hierdoor kun je de verpakking gemakkelijk open maken, oogt het erg feestelijk zo met het etiket. Je zou ze zo met een strik eromheen cadeau kunnen geven. En als het flesje leeg is, kun je deze recyclen om iets anders in te doen; kruiden bijvoorbeeld.

Hema Seasonal tea – Warming cinamon

De naam zegt het al warming cinamon. Van deze thee maakt mijn tong een sprongetje. Het is een melange met als basis rooibos thee en toevoegingen van kaneel en gember.

Hema Seasonal Tea warming cinnamon

Als je wilt weten welke ingrediënten er allemaal exact in zitten, dan raad ik je aan onderstaande afbeelding even goed e bekijken.

Ik word erg blij van de smaak, terwijl ik normaal gesproken écht geen rooibos lust. Hij smaakt zeker naar warmte en winter. Hoe ze dat voor elkaar hebben weten te boksen? Ik weet het niet, maar als deze op is koop ik er zeker nog eentje!

Hema Seasonal Tea warming cinnamon ingrediënten

Hema Seasonal tea – Tumeric Ginger Spice

En dan de Hema Seasonal tea Tumeric Ginger Spice. Door de groene bestickering krijg ik er gelijk een gezond gevoel bij. Nou zitten er ook allemaal gezonde ingrediënten in deze thee. Een basis van Gember en Kurkumma.

Hema Seasonal Tea warming cinnamon &tumeric ginger spice

Wist je dat: Kurkuma voornamelijk in Zuid-Azië en het Middellandse Zeegebied groeit? De plant behoort tot de gemberachtigen en is een van de belangrijkste ingrediënten van kerriepoeder. In India was de op gember lijkende, licht pikante kurkumawortel al meer dan 5.000 jaar geleden een van de belangrijkste specerijen. Hij werd er zelfs als heilig beschouwd.

Ingrediënten

Het zal je niet verbazen als ik zeg dat in deze thee melange gember en kurkuma zijn verwerkt, immers de naam van de thee verraad het al. Beide ingrediënten staan bekend door hun ontstekingsremmende werking. Wil je de rest van de ingrediënten weten? kijk dan even op de website van HEMA.

Hema Seasonal Tea warming cinnamon &tumeric ginger spice

Mijn Mening

Al met al twee heerlijke Hema Seasonal tea’s die beide goed smaken en ook nog is super gezond zijn door de toevoeging van gember, tumeriek, en kaneel.

Ik verwachtte veel van de Tumeric, gingerspice melange. Wellicht daarom ook wel dat hij wat tegen viel? Niet qua smaak hoor, want hij smaakt super goed. Ik had een wat sterkere en pittigere afdronk verwacht. Meer omdat deze kruiden van nature zo smaken. Anderzijds begrijp ik ook dat niet iedereen dit lekker vind en dit wellicht is waarom hij wat milder van smaak is.

Wel was ik verwonderd dat ik de melange met rooibos en kaneel lekker vond. Ik hou helemaal niet van rooibos thee. Maar deze blend, I love it! En ik zou er nog heel wat kopjes van kunnen drinken.

Dus voor nu wens ik je een fijne dag, ik zit aan mijn rooibos theetje.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Hema Seasonal Tea’s zijn verkrijgbaar voor een prijs van € 3,50 per stuk.

Ben jij gek op thee? En drink je dan lievere losse thee of een zakje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: