Heart to Get sieraden review

De sieraden van Heart to Get zijn niet alleen heel stoer, stylish en mooi maar hebben ook een betekenis. Ze zijn prachtig tijdens zonnige vakantiedagen, maar ook heerlijk om bij weg te dromen tijdens koud, guur en typisch Hollands weer. Verfijnd en subtiel als ze zijn passen ze bij elke outfit. De sieraden van Heart to Get stonden al een tijdje op mijn wishlist. Toen ik op de huishoudbeurs de stent tegen kwam was ik niet meer te stoppen en kocht ik een armband en ketting. Helaas heb ik hier niet eerder een review van kunnen maken, maar ik wilde jullie deze prachtige hebbedingen niet onthouden! Ben je benieuwd welke Heart to get sieraden ik heb gekocht? en wat ik er van vind? Lees dan snel verder…

Heart to Get

Heart to Get sieraden zijn ontworpen vanuit het hart. Het is een uniek concept gecreëerd door twee gepassioneerde Nederlandse ontwerpers Marieke Deckers and Brigitte Brus. Ze werden geïnspireerd door de diversiteit van culturen en symboliek op aarde.

Zij erkenden de noodzaak van sieraden die spreken vanuit het hart en kwamen zo op het idee om een unieke lijn van sieraden te maken die uiteindelijk Heart to Get werd genoemd.

Alle sieraden zijn gemaakt van .925 sterling zilver,  rose plated en goldplated goud. Elk handgemaakte sieraad van Heart to Get heeft een mooie boodschap op een kaartje en wordt geleverd in een giftbox.

Heart for Charity

Voordat ik jullie laat zien welke mooie sieraden ik heb weten te bemachtigen, vond ik het belangrijk om jullie te laten weten waarom nou juist de Heart to Get sieraden op mijn wishlist stonden. Heart to Get heeft namelijk een Heart for Charity. Ze hebben verschillende ketting- en armband collecties waarvan een deel van de opbrengst naar een goed doel gaat! Zo ben jij blij met je nieuwe sieraad en help je hier ook nog een ander mee! Wat een super mooie gedachte en wat een fijn gevoel als dit sieraad draagt!

Stone of love ketting

Deze geweldige ketting komt uit de standaard collectie van Heart to Get en bevat een rozenkwarts edelsteen. Het is een schakel ketting gemaakt van verguld goud (.925 sterling zilver). Er zit één bedel aan in de vorm van een bloem.

Heart to Get ketting- Stone of love

Zo ziet de ketting er aan de achterkant uit.

heart to get ketting- achterkant -stone of love

De ketting is 44 centimer lang, maar door de handige sluiting ook verstelbaar tot 43, 42, 41 of  40 centimeter.

heart to get ketting sluiting

Deze ketting wordt verkocht voor € 64,95, maar door de actie op de huishoudbeurs kocht ik deze ketting voor € 25,00.

Stone of love Armband

Deze  armband komt uit de standaard collectie van Heart to Get en bevat net als de ketting een rozenkwarts edelsteen. Het is een schakel armband gemaakt van verguld goud (.925 sterling zilver). Er zitten twee bedels aan, een bloem en een muntje met het woord “luck”er op.

Heart to get armband-vooraanzicht- stone of love

Achter aanzicht van de armband. Op het muntje staat het zilverkeurmerk 925 vermeld.

 

Heart to Get armand-achterkant- stone of love

De armband is 18 centimeter lang, maar ook verstelbaar naar 17 of 16 centimeter.

heart to get armband stone of love

Deze armband wordt verkocht voor € 59,95, maar door de actie op de huishoudbeurs kocht ik deze armband voor € 25,00. Al met al had ik dus een leuke set voor € 50,- wat een mazzelaar ben ik toch ook!

heart-to-get-sieraden

Waar je wel mee moet oppassen is dat de goldplated en roseplated sieraden natuurlijk snel kunnen verkleuren. Hier wordt geen garantie op gegeven omdat dit ook een beetje afhankelijk is van de zuurgraad van je huid. Ik vermeld het er wel even bij, omdat dit wel iets is om in je achterhoofd te houden als je zo’n duur sieraad koopt!

Ben je ook helemaal enthousiast geworden? Neem dan zeker een kijkje op de Heart to Get Facebookpagina  of de Heart to Get  webshop voor nog veel meer prachtige sieraden van echt .925 sterling zilver rose- en goldplated. Vooral de kettingen vind ik helemaal geweldig Ik wil ze allemaal!

Welke Heart to get sieraden ben jij helemaal verliefd op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: