HEMA heeft exclusieve pop-up in Westfield Mall | Ter ere van Vijf jarig bestaan HEMA klantenpas

Vijf jarig bestaan HEMA klantenpas

De opening van de HEMA-pas pop-up, ter ere van de HEMA-klantenpas die vijf jaar bestaat, is onder grote belangstelling geopend. Samen met presentator en acteur Buddy Vedder, openden Claartje van Meeuwen (manager loyalty) en Kimberley Olthof (campagneleider) van HEMA in de Westfield Mall te Leidschendam de eerste HEMA-pas pop-up. Buddy Vedder: “Het is een feestje om bij deze pop-up met al die HEMA-klassiekers te zijn. Van kleins af aan is de HEMA-rookworst al mijn favoriet, dus hoe leuk is het om daar hier rondjes op te draaien.”

limited edition tompouce sokken

Een nieuw Jasje

De eerste 500 bezoekers kregen een paar originele limited tompouce sokken cadeau. Deze sokken en een set grappige wenskaarten krijgt elke klantenpashouder tegen inlevering van gespaarde punten. Daarnaast heeft de klantenpas een nieuw jasje gekregen. Een nieuwe frisse uitstraling met veel kleur met voor de pashouders steeds weer nieuw voordeel, gratis producten en vaker limited editions.

HEMA -pas pop-up         

Om de hoek van het HEMA-filiaal in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam is de HEMA-pas pop-up nog tot en met 24 mei te bezoeken. Bezit je al een klantenpas van HEMA, dan ben je van harte welkom en kun je de pop-up direct betreden. Heb je geen klantenpas dan kun je er ter plekke één bemachtigen.

Openingstijden HEMA-pas pop-up zijn van 18 mei tot en met 24 mei van 10:00-20:00 uur.

Vijf jarig bestaan HEMA klantenpas - limited edition kaarten

limited edition 

Klantenpashouders zijn er bekend mee; de limited editions die je kunt krijgen bij inlevering van gespaarde punten. Vanaf nu komen er met grotere regelmaat limited editions, zoals deze wenskaarten, beschikbaar in de HEMA app, die te verkrijgen zijn door met punten vouchers aan te schaffen.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: