HEMA shoplog

Hema

Zoals je weet ben ik een echte HEMA Fan! En zeker nu de HEMA in wat slechter weer verkeerd, kom ik het niet laten om als rasechte Nederlander de HEMA te steunen door wat leuke spulletjes te kopen. Om die reden kom ik vandaag met een oerhollandse HEMA shoplog. Kijk je met me mee?

HEMA zou de HEMA niet zijn, zonder al die fijne baby kleding. Sinds Zayn zijn tandjes doorkomen, komen we telkens droge slabbetjes tekort. Dus deze grijze en zwart-wit variant komen zeker goed van pas. De meeste slabbetjes hebben vaak van die stomme patronen die bij geen enkel kledingstuk passen. Erg leuk als je je kind wil aankleden als een echte baby, maar onze Zayn die is gewoon al super stoer!

hema unboxing

Toen ik langs het schap met schrijfwaren kwam, kreeg ik spontaan de neiging om deze heerlijke pen met pompom te gaan aaien. En hij was niet duur, dus ik dacht ach waarom ook niet, ik neem hem mee. Een kek kleurtje voor op mijn wat saaie bureau.

hema unboxing

Ook kocht ik een regenboog ballon. En een kaart met i carrot about you. Ik besloot deze samen op te sturen naar een vriendin voor haar verjaardag. Als je dan geen groot verrassingsfeestje mag geven, dan moet ze zelf maar de ballonnen en slingers ophangen toch?

In de auto van mijn man staat ons kinderstoeltje, eigenlijk wilde we er eerst twee kopen, mja toch best een hoop geld… Nah, dat stelde we dus toch nog even uit. Met als gevolg dat als ik in zijn auto rijd ik steeds geen zonnebril bij me heb als de lucht scherp is of het zonnetje lekker schijnt. Daar had ik al snel wat op gevonden hoor! Deze piloten bril vond ik helemaal de bom! Dus die nam ik mee.

Om maar even door te gaan met het lijstje van dingen die gemakkelijk zijn…. Decaf koffie pads, heerlijk in de ochtend en teveel cafeïne is echt niet goed voor je. Ik vul er een Thermosmok mee, zodat ook wanneer we Zayn wegbrengen ik onderweg kan genieten van mijn koffie en geen tijd ermee verlies.

Het is bijna vaderdag en mijn paps is gek op sokken met patroontjes. Toen hij het allereerste paar kreeg vond hij ze afschuwelijk, maar nu vroeg hij er zelfs naar, dus ik heb maar een aantal leuke patroontjes van de pick & mix collectie uitgezocht. Ennuh ze zijn nu 2+1 gratis!

De linen kaars mocht in deze HEMA shoplog niet ontbreken. Hij ruikt echt ontzettend lekker en geeft me een relaxed gevoel. Zodoende dat ik ook deze meenam.

Als ik er alleen al een ruik, hmmmm….

Prijs en verkrijgbaarheid

Alle artikelen zijn verkrijgbaar bij alle filialen van HEMA en online.

Ben jij net als ik ook zo dol op dit soort spulletjes ?
En wat vind jij van deze HEMA shoplog?

disclaimer

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: