Hoe goed zijn de Hema Moisturizing Lipsticks?

Hema Moisturizing Lipsticks

Een aantal dagen geleden liet ik jullie al kennis maken met het nieuwe Hema oogschaduw palette 24 kleuren. Omdat ik zelf altijd fan ben van de HEMA make-up was ik ook heel erg benieuwd naar de Hema Moisturizing Lipsticks. Ik laat je drie verschillende kleuren + swatches zien. Kijk je mee?

Hema Moisturizing Lipsticks

Hema Moisturzing Lipsticks

Wat zegt Hema over de Moisturizing Lipsticks:

Jouw vertrouwde vocht inbrengende lipstick maar dan beter! De vernieuwde moisturizing lipsticks bevatten jojoba-olie, abrikozenolie, mangoboter en hyaluronzuur. Ze zijn verrijkt met boters en oliën die helpen je lippen te verzorgen. Het toegevoegde hyaluronzuur zorgt ervoor dat je lippen de hele dag glad en zacht aanvoelen.

De naam en uitleg hierboven zeggen het natuurlijk al een beetje.. De moisturizing lipsticks zijn ontworpen om je lippen te hydrateren. Hoe vaak komt het niet voor dat je last krijgt van droge lippen tijdens het dragen van lipstick. Vooral nu met de wat winterse dagen. Natuurlijk kun je dan een lippenbalsem vooraf en tussendoor gebruiken, maar handig is anders. Met de Hema Moisturizing lipsticks, blijven je lippen mooi zacht en soepel. En voelt het net alsof je een lippenbalsem draagt.

Hema Moisturizing Lipsticks

In totaal zijn er dus 43 verschillende kleuren en finishes. Afhankelijk van de kleur lipstick, is de ene wat meer dekkend dan de andere. Of bevat als finish weer een shimmer. De kleuren lopen ver uit één dus er zit altijd wel iets tussen wat je zoekt of mooi vind.

Hema Moisturizing Lipsticks

Verpakking

Ik vind de verpakkingen stijlvol en toch ook simpel uitzien. Maar dat siert het ook wel weer. De lipsticks zitten in een plastic huls. Je ziet aan de onderkant van de huls wat voor kleur en naam lipstick er in de verpakking zit. De huls draai je gemakkelijk omhoog, zodat de lipstick tevoorschijn komt. De lipsticks hebben een best lekkere eigen geur, maar waar ze nou precies naar ruiken. Ik kan de geur niet echt thuisbrengen…

Ingrediënten

De moisturizing lipsticks bevatten jojoba-olie, abrikozenolie, mangoboter en hyaluronzuur. Ze zijn verrijkt met boters en oliën je lippen helpen te verzorgen. Het toegevoegde hyaluronzuur zorgt ervoor dat je lippen de hele dag glad en zacht aanvoelen. En dat is natuurlijk precies waarom je voor een moisturizing lipstick kiest. Geen velletjes of lelijke plekken meer op je lippen.

Daarnaast bestaan deze lipstick alleen maar uit vegan ingrediënten, waardoor ze ook voor de veganisten onder ons super geschikt zijn. Fijn dat HEMA hier rekening mee heeft gehouden.

Na het openen van de verpakking zijn de lipsticks 36 maanden houdbaar, dat komt neer op 3 jaar! Ik mag hopen dat je de lipsticks eerder op maakt… maar mooi dat ze lang meegaan.

Swatches

Hema Moisturizing Lipsticks - swatches

En natuurlijk zijn de swatches ook heel erg belangrijk. Van links naar rechts zie je hier de kleuren:

  • 31 – Wild Orchid – Satin
  • 49 – Sweet Macaroon – Cream
  • 929 – Current Events – Cream

Hema Moisturizing Lipstick – 31 – Wild Orchid – Satin

Lipstick 31 - Wild Orchid - Satin - close-up

Hierboven zie j een close-up van de Hema Moisturizing Lipstick – 31 – Wild Orchid – Satin op mijn lippen. Het is een wat lichtere kleur lipstick. Een soort van licht roze. In de lipstick zitten shimmers, daardoor weerkaatst het licht mooi op je lippen. Hij dekt voor een lichte lipstick best goed.

Lipstick 31 - Wild Orchid - Satin - full face

Hier zie je een foto van mijn hele gezicht met de Wild Orchid – Satin. Ik vind het een erg mooie kleur, maar vind hem wat minder bij mijn huidskleur staan. Ik denk dat deze kleur erg geschikt is voor mensen met een wat lichtere huidskleur. Of juist mensen met een hele donkere huidskleur.

Hema Moisturizing Lipstick – 49 – Sweet Macaroon – Cream

Hema Moisturizing Lipstick - 49 - Sweet Macaroon - Cream - close-up

Hierboven zie j een close-up van de Hema Moisturizing Lipstick – 49 – Sweet Macaroon op mijn lippen. Deze lipstick heeft een cream finish. Je ziet dat hij gelijk heel anders oogt dan de Wild Orchid. Het is een roze achtige kleur, die veller oogt op je lippen dan in de huls. Om die reden snap ik de naam Sweet Macaroon wel. Macarons hebben ook altijd zo’n roze-achtige kleur.

Hema Lipstick - 49 - Sweet Macaroon - Cream - full face

Hierboven zie je een foto van mijn hele gezicht met de Sweet Macaroon. Zelf vind ik dit heel niet erg dat de kleur wat feller uitpakt, want hij staat zo ontzettend mooi! Hij is goed dekkend en blijft ook zo’n 3 tot 4 uur zitten.

Hema Moisturizing Lipstick – 929 – Current Events – Cream

Hema Lipsticks - 929 - Current Events - Cream - close-up

Hierboven zie je een close-up van mijn lippen met de Hema Moisturizing Lipstick – 929 – Current Events in een cream finish. Deze kleur is een beetje wijn rood, als ik het zo mag omschrijven. Ik moet zeggen dat ik de cream finish erg fijn vind. De lipstick voelt ook romig en verzorgd aan op je lippen.

Hema Lipstick - 929 - Current Events - Cream - full face

Toen ik deze kleur de eerste keer op deed, schrok ik van het pigment. Jeetje wat dekt deze goed. Het was wel erg vel rood. Na het afhappen met een tissue, is bovenstaand het resultaat. Wat een prachtige volle rode kleur. Ook deze vind ik erg goed staan bij mijn huidskleur. Ik merk wel dat als je een rode lipsticks draagt, je de kleur sneller weer moet bijwerken dan als je een beige-achtige of roze-achtige tint draagt. Het valt nou immers gewoon sneller op dat je lipstick op sommige plekjes niet helemaal meer goed zit. Ik moet zeggen dat ik met drinken en eten, deze lipstick nog best prima vind houden. Ik werk hem na zo’n 2 uur gedragen te hebben weer bij.

Mijn Mening

Om antwoord te geven op de vraag hoe goed zijn de hema moisturzing lipsticks? HEMA heeft mij aangenaam verrast met het nieuwe lipstick assortiment. Het zal je vast niet verwonderen dat ik helemaal fan ben van deze Hema Moisturizing Lipsticks. Er zitten prachtige kleuren met verschillende soorten finish in. Van satin, tot cream en finish en daarnaast daadwerkelijk blijven ze ook nog eens erg goed zitten. Voor een lipstick is 3 á 4 uur écht goed. Na het drinken van een drankje hoef ik mijn lipstick nog niet bij te werken. Na het eten van een broodje gaat het met de Sweet Macaroon nog goed. Maar met de Current-Events, moet ik echt bijwerken na het eten van een broodje.

Hema Moisturizing Lipsticks mijn mening

De lipstick brengt gemakkelijk aan en glijdt als het ware over je lippen heen. En je ziet ook echt het verschil qua hydratatie van mijn lippen als je kijkt naar onderstaande foto’s. Hieronder de before lipstick best uitgedroogde lippen met hier en daar nog een los velletje.

before lips

Hieronder de foto tijdens het aanbrengen. Je ziet echt niks meer van die uitgedroogde lippen. Ook deze kleur vind ik helemaal geweldig! Na een dag dragen voelen mijn lippen goed gehydrateerd aan en dat is natuurlijk super fijn!

After Moisturizing Lipsticks mijn mening

Kijk nou eens wat een verschil zo’n lipstick maakt en dat alles voor een budget prijs!

Hema Moisturizing Lipstick - 929 - Current Events - Cream full face

Prijs en verkrijgbaarheid

De Hema Moisturizing Lipsticks kosten € 3,75 per stuk en zijn natuurlijk bij de HEMA zowel in de filialen als online te koop.

Welke van deze lipsticks spreekt jou het meeste aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: