10x de beste lippenbalsems voor droge lippen

Heb je net als ik de laatste tijd last van droge of schrale lippen? Dan is het zaak je lippen goed te verzorgen met een lippenbalsem. Maar welke zijn het fijnst? Ik deel met jou de beste lippenbalsems voor droge lippen.

Tonymoly Mini Lipbalm Cherry

TONYMOLY LIPPENBALSEM

Dit is echt mijn favoriete lippenbalsem. Ik heb deze de vorig jaar de hele winter al gebruikt. En het is een van de merken die ik ook dit jaar weer heb aangeschaft. Deze lippenbalsem is vrij onbekend maar echt fantastisch. Dit is de ideale lippenbalsem voor droge lippen. Hij maakt je lippen heerlijk zacht, zit in een prachtige verpakking en smaakt naar kersen. De TonyMoly Lippenbalsem limited editions zijn o.a. te koop via bol.com en douglas.

▷Review lezen: Tonymoly Lippenbalsem review

Weleda Skin Food lipbalm

De Weleda Skin food lipbalm bevat natuurlijke oliën en plantenextracten. Een fijne lipbalm met een . Ze voedt en herstelt jouw lippen met natuurlijke oliën en plantenextracten.

EOS Shimmer lippenbalsems

EOS LIPBALM

De EOS lipbalm geeft altijd heerlijke zachte lippen. En is daarnaast ook nog super voedend, een ideale lippenbalsem voor droge lippen. De verpakking is een echte eyecatcher, maar naarmate de lipbalm opraakt wordt hij wat lastiger om op te doen.

▷Review lezen: EOS Lipbalm

LABELLO LIPPENBALSEM

De klassieke Labello bevalt altijd goed, en mag zeker niet ontbreken in dit beste lippenbalsem rijtje. Ga je voor de klassieke variant, of een glittertje of kleurtje? Je kan het helemaal zelf bepalen.

Kruidvat-Originals-Coconut-Oil-lip-balm-review-0

KRUIDVAT LIPPENBALSEM

Kennen jullie de kruidvat lippenbalsems al? Ze zitten in een potje en werken erg fijn. Ik kreeg ze ooit op gestuurd om uit te testen. En moet eerlijk zijn dat ik ze door de verpakking zelf misschien niet gekocht zou hebben. Gelukkig maar, want mijn lippen worden blij van deze lippenbalsems. Ze maken mijn lippen heerlijk zacht en laten een mooie glans achter.

▷Review lezen: Kruidvat Originals Coconut Oil lip balm review

VASELINE BLIKJE

Het wel bekende blikje vaseline heb ik vooral in mijn jongere jaren standaard bij me gehad. Afhankelijk van welke tas ik bij me heb, heb ik deze er nog steeds in zitten. Want wees nou eerlijk, het is niet alleen voor je lippen ideaal, maar heeft ook tal van andere gebruiksmogelijkheden.

BURT’S BEES LIPBALM

Burt’s Bees is misschien een wat minder bekend merk. Maar heeft een heerlijke Burt’s Bees Lipbalm die het vochtgehalte in de lippen aanvult. Fijn, vooral wanneer je echt schrale lippen hebt. Met als resultaat mooie, soepele en gezonde lippen. Daarnaast is deze lipbalm 100% natuurlijk. Helemaal een aanrader als je dit belangrijk vind.

NARS ORGASM AFTERGLOW LIPBALM

De NARS Orgasm Afterglow Lip Balm is als je het mij vraagt een echte aanwinst voor je lippen. Hij is er in verschillende kleuren en brengt gemakkelijk aan. Met als resultaat zachte, gehydrateerde lippen zonder velletjes! Ennuh, die verpakking! Do i need to say more?

▷Review lezen: Review NARS Orgasm Afterglow Lip Balm

La Roche-Posay Cicaplast Lippenbalsem

De La Roche-Posay Cicaplast Lippenbalsem is de enige lippenbalsem die bij mij echt de kloofjes in mijn lippen en mondhoeken snel doet genezen. En ook de roodheid in de mondhoeken doet afnemen. Dit komt door het ingrediënt Panthenol en de toevoeging van MP-Lipiden. Mijn lippen worden intens gevoed en voelen weer zacht en soepel aan. Vaak hoef ik deze maar een paar dagen te gebruiken bij kloofjes en dan ga ik weer over op een van de andere uit deze lijst.

Eucerin Lippenbalsem

De Eucerin Gevoelige Huid Lip Activ -Lippenbalsem bevat Dexpanthenol en vitamine E. Deze ingrediënten verzachten, hydrateren en beschermen je lippen. En mede hierom is deze lippenbalsem voor droge lippen erg geschikt, daarnaast zit er ook nog eens SPF15 is, dat je lippen bescherm tegen de zon. Een hele erg fijne lipbalsem om te dragen. Voelt prettig aan en blijft voor mijn gevoel langer zitten. Dus ook bij eten en drinken.


▷Lees ook: 5 lipbalsem tips die altijd van pas komen

Wat vind jij de beste lippenbalsems voor droge lippen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: