Make-up Tips | Vollere lippen creëren met meer volume

vollere lippen creeren

Als je van jezelf geen volle lippen hebt, maar dit wel graag zou willen? Hoef je niet gelijk te denken aan plastische chirurgie of lipfillers. Hoe creëer je vollere lippen met meer volume? Het is super simpel en met deze tips kan jij het ook! Vollere lippen creeren met meer volume? Lees dan snel verder…

Als je van jezelf geen volle lippen hebt, maar dit wel graag zou willen? Hoef je niet gelijk te denken aan plastische chirurgie of lipfillers. Hoe creëer je vollere lippen met meer volume? Het is super simpel en met deze tips kan jij het ook! Vollere lippen creeren met meer volume? Lees dan snel verder…

Ik keek naar foto’s van mezelf die ik een tijd geleden heb genomen. Het viel me op dat ik zonder al te veel lipproducten toch echt wel dunne lippen heb zonder veel volume. Als je ouder wordt neemt je collageen productie af waardoor naast je lippen ook andere delen van je gezicht en lichaam minder volumineus worden.

De dames om me heen lijken een stuk meer gezegend dan ik. Maar al snel kom ik erachter dat veel hun lippen hebben laten opvullen met lipfillers. Er wordt weinig over gepraat door vrouwen onderling, maar het wordt ervaren als heel normaal. En hoe mooi ik het ook vind… het is zeker niet iets dat ik zou overwegen. Er is nog zo weinig bekend over het effect op langer termijn… en je moet steeds je lippen blijven bijvullen.

Na wat research kom ik er achter dat het in mijn geval, mijn lippen geen volume verliezen. Maar de liplijn zijn definitie verliest, waardoor de lippen op hun beurt veel kleiner lijken. Dus, hoe ik vollere lippen creëer ?  ik leg het je hieronder uit.

lipliner

Vollere lippen creëren met meer volume

Ik koos een roze lipliner van Essence de 12 Wish me a rose. De lipliner kost maar €0,99 cent! Ik koos voor deze lichtroze kleur zodat de kleur een beetje opviel en je kan zien waar ik de lipliner heb getekend. Maar hij is ook subtiel genoeg om het idee van het uiteindelijke effect te krijgen. Natuurlijk kun je hiervoor iedere lipliner in een nude kleur kiezen die je zelf wilt.

Hieronder zie je een de before: mijn lippen voordat ik lipliner opbracht. Jup, niet echt veel lip volume, maar ook niet super slecht toch? En after: nadat ik de lipliner aanbracht.

Voor close-up:

hoe ik vollere lippen creëer

1. Breng de lipliner net iets over je eigen liprand aan

Oké ik breng de lipliner net iets over de randjes van mijn lippen aan… op die manier cheat ik een beetje met mijn lipvorm, maar lijken ze wel gelijk een stuk voller.

lipliner aanbrengen liprand

2. Kleur je boven en onderlip in met de lipliner

Als ik dat gedaan heb, begint het al ergens op te lijken, maar we zijn er nog niet. Want als je je lippen helemaal inkleurt met de lipliner dan lijken je lippen nóg voller! Als je super veel volume wilt, kun je ervoor kiezen om op je onderste lip drie strepen te zetten in de lengte met een wat bruinere kleur. Hierdoor geef je wat diepte mee een je lippen. Ik hou het voor nu gewoon bij één kleur.

lipliner aanbrengen binnenlip

3. Het eind resultaat

Zie je hoe de lipliner mijn liplijn extra benadrukt? Zo kun je dus vollere lippen creeren met als uiteindelijke resultaat, deze prachtige grote lippen.

Na Close-up:

hoe ik vollere lippen creëer - close-up lipliner

Mijn Lippen zien er echt veel voller uit, dan op de eerste foto. En mijn lipranden, nou die zie je weer duidelijk hoor. Een ander voordeel wat ik me ineens bedenk is hoelang duurt het om aan te brengen? Ik ben hier nog geen minuut mee bezig. En het blijft als je een goed lippotlood gebruikt zeker wel een halve dag zitten!

hoe ik vollere lippen creëer - lipliner eindresultaat

En ben je bang dat je de fout in gaat, door een te overdreven lipliner aan te brengen? Volg dan gewoon alleen je eigen liplijn en ga er niet overheen. Het is simpel je hoeft eigenlijk alleen maar na te tekenen wat je al hebt.

Hoe creëer je voller lippen met meer volume?

Voor (weinig lip volume) en na close-up (volumineuze lippen):

Ik realiseer me dat veel van jullie deze tip waarschijnlijk wel kennen, maar ik kon het toch niet laten om mijn tip, hoe ik vollere lippen creëer met jullie te delen. Meer, omdat veel mensen in mijn omgeving vroegen of ik mijn lippen had opgespoten. Uh no way! Ik gebruik gewoon de juiste make-up producten en op een goede manier.

Ik realiseer me ook dat dit bericht voor sommige van mijn lezers dus iets te voor de hand liggend is. Maar er zijn ook andere dames die hier niet aan gedacht hebben, of gewoon geen lipliner gebruiken. En ook wanneer je geen lippenstift draagt of veel make-up is dit een goede uitkomst. Heb je een lippotlood dat precies overeenkomt met je eigen lipkleur, dan is het natuurlijk nog idealer, want dan zie je het bijna niet ;)

Zelf ga ik niet met alleen lip liner op mijn lippen de deur uit. normaal draag ik er nog wel een lipgloss, lippenbalsem of lipstick overheen. En natuurlijk is dat niet persé een must, want ook zonder staat het prachtig.

En wil je je liplijnen nog wat extra benadrukken? En je lippen nog wat meer volume geven? Breng dan eens een liquid highlighter aan net iets boven je boven je onderste en bovenste liprand. Doe je dit subtiel? Dan zul je zien dat dit de vorm van je liprand, nog net even die finishing touch geeft.

–> Lees ook: Make-up Tips | Hoe en waar breng je een highlighter aan?

Ik hoop dat je wat hebt gehad aan mijn tip: hoe ik vollere lippen creëer? Nou simpel dus, met deze Essence lipliner van maar € 0,99 cent!

Ga jij ook vollere lippen creëren met een lipliner?
Of ben je toch meer een voorstander van plastische chirurgie?

9 Reacties

 1. augustus 3, 2018 / 9:30 am

  Makkelijker en veel fijner voor je lichaam ook.
  Zelf maak ik van geen van twee gebruik. Puur natuur zullen we maar zeggen :)

 2. augustus 3, 2018 / 10:29 am

  En dat voor maar 99 cent! Ideaal toch! Ik vind het een hele leuke truc, en geef daar zeker de voorkeur aan dan aan chirurgie.

 3. augustus 3, 2018 / 7:21 pm

  Wat een heerlijk fel zomers kleurtje gebruik je, ik ben niet zo’n fan van plastische chirurgie, dus dan is dit zeker een uitkomst.

 4. augustus 4, 2018 / 9:45 am

  haha het kleurtje staat je sowieso onwijs goed en leuk dat je deze tip deelt!

 5. augustus 5, 2018 / 2:41 pm

  je ziet inderdaad wel een mooi verschil, zelf gebruik ik eigenlijk nooit lipliner, meer in de herfst/winter

 6. Eva
  augustus 5, 2018 / 9:15 pm

  Wauw, mooi! En je ziet niet eens dat je aan het ‘cheaten’ bent op deze manier ;)

 7. Juliette - Strongbody.nl
  augustus 7, 2018 / 1:04 am

  Handige trucs zijn altijd welkom! En het staat heel natuurlijk en dat maar voor 99 cent!

 8. augustus 9, 2018 / 10:09 am

  Handige tip! Ik kende hem inderdaad al, maar het zeker fijn dat je hem deelt. Dat je zelfs reacties kreeg of je je lippen had laten opspuiten, heftig zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: