Interieur | Trend vintage mushroom lamp

Trend vintage mushroom lamp

Als interieur liefhebber ben je er vast bekend mee: de vintage trend. Zelf word ik er erg blij van en doe ik hier dan ook graag aan mee. Vandaag heb ik een leuke Trend vintage mushroom lamp voor je. Hij gaat samen met een modern interieur Deze komt rechtstreeks uit de seventies. Waarom ie zo populair is? Lees hier alles over deze vintage trend.

De jaren 70′ – Seventies

Als je het hebt over de seventies dan heb je het over opvallende kleuren, geometrische patronen, glimmende oppervlakken en eyecatchers, maar ook botanische patronen. Naast de aparte vormen en materialen, was vooral het kleurgebruik opvallend. Van oranje en bruine kleuren tot geel, petrol, appelgroen en paars. Eigenlijk waren alle felle kleuren helemaal in. Toch werd er het meest gekozen voor oranje en bruin.

Futuristische vormen

In de jaren 70’s was men gek van vormen in verschillende futuristische stijlen. Ufo-vormige lampen waren veel te zien in deze tijd, zoals de bekende chroomkleurige booglamp en ook de mushroom lamp. Prachtige statement pieces met ronde vormen. En de mushroom lamp zet ik graag even in de spotlights. Met zijn stevige voet en bolle kap lijkt deze lamp net op een paddenstoel. Je hebt hem ongetwijfeld al voorbij zien komen.

Trend vintage mushroom lamp

Je bent een liefhebber van vintage of je bent het niet… De mushroom lamp past in ieder interieur. De ronde vorm zorgt voor sfeervol lichteffect. Hij staat prachtig in de slaapkamer of in de woonkamer op een dressoir. Er zijn tegenwoordig veel verschillende soort en maten mushroom lampen. Ze variëren van simpele tot vrij velle kleuren. En een smalle tot stevige poot. Of je nu gaat voor een mushroom lamp met doorschijnend glas, of met een metalen kap… Jij maakt de mushroom lamp weer helemaal hip.

Shop mushroom lamp

Hieronder geef ik je een aantal mooie trendy mushroom lampen als optie:

Deze prachtige mushroom lamp vind je bij Made.com collecte tafel lamp.

Deze prachtige BePureHome Mushroom Tafellamp vind je bij Bol.com

Wat vind jij van deze vintage mushroom lamp trend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: