kapsel inspiratie – feestelijk haar met gouden accessoires

Soms wil je wel eens wat anders met je haar, zeker tijdens de feestdagen. Ik laat je een aantal simpele en snelle kapsels zien die door de gouden accessoires zorgen voor super feestelijke haar.

Tijdens de feestdagen zijn we vaak al druk genoeg. Hapjes voorbereiden, de tafel dekken, je outfit aantrekken, make-up opdoen. Het hoort er allemaal bij! Hoe fijn is het dan dat je in een handomdraai feestelijk haar kunt creëren met de juiste accessoires!

Zelf koos ik voor goudachtige haar accessoires van Zenner met glitters en glanzende stoffen, omdat deze het beste bij mijn kerstoutfit passen.

Zo begin ik mijn kapsel inspiratie met een diadeem met strik. Handig, want je hoeft hem alleen maar op je hoofd te zetten. Ik maakt er een nonchalante vlecht bij en tadaaa… Kijk een wat een heerlijke hair-do dit geworden is!

Hou je van écht simpel? Dan zou ik gaan voor een rekbare haarband. Deze vond ik erg mooi, omdat hij een soort van suède-achtige look heeft en er ook nog eens veel glitters in zijn verwerkt. Je schuift hem over je voorhoofd naar achteren en bent klaar.

Heb je een wat gewaagdere look, dan ga je ook voor een gewaagd kapsel natuurlijk! Ik gebruikte een scrunchie, die net als de haarband een suède-achtige look heeft en veel glitters. Hiermee maakte ik een hoge paardenstaart met volume.

En ook deze twee sterrenclips vond ik erg leuk. Natuurlijk kun je je haar los dragen en het naar achteren wegsteken. Maar je kunt er ook voor kiezen om de clips gewoon aan de zijkant van je hoofd te doen. Zo heb je ook feestelijk haar.

Voor meer kapsel inspiratie verwijs ik je door naar: 7x zomerkapsels met een sjaaltje

Ik hoop dat jullie leuke inspiratie hebben opgedaan voor de komende feestdagen! Voor welke haarlook zou jij gaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: