L.O.V LovIllusion Holographic Eyeliner

L.O.V LovIllusion Holographic Eyeliner

Vorige week had ik de eer bij een persevent te mogen zijn van onder andere Essence, Catrice en L.O.V. Daar maakte ik kennis met de L.O.V LovIllusion Holographic Eyeliner. Deze werd om uit te proberen bij mij aangebracht. Ik was zo onder de indruk, dat ik de volgende dag direct naar de winkel ben gegaan om de eyeliner te kopen. In deze review vertel ik je er alles over, enjoy!

L.O.V over de LovIllusion Holographic Eyeliner

De transparante eyeliner bevat glitter pigmenten die accenten hebben van de kleuren van de regenboog. Welke kleur de overhand heeft, ligt aan de manier waarop het ligt valt. De intensiteit ligt in jouw handen! Breng één laagje aan, twee laagjes of meerdere keren – elk laagje maakt de holografische glans intenser. Je kunt de liner ook aanbrengen als topcoat over een zwarte eyeliner, de holografische eyeliner geeft er een extraatje aan terwijl de waterproof formule de eyeliner op zijn plaats houdt.

L.O.V LovIllusion Holographic Eyeliner

L.O.V LovIllusion Holographic Eyeliner

Verpakking

De verpakking van de eyeliner heeft een klassieke vorm, in zulke flesjes worden de meeste eyeliners wel verkocht geloof ik.  Ik vind het leuk dat de kleur wit is, want het is in principe een doorzichtige eyeliner met holografische glitters. En als je goed kijkt en het licht er op een bepaalde manier op valt, zie je dat er hele kleine holografische glitters in de verpakking zelf zitten. Ik vind het fijn dat de vormgeving qua lettertypes simpel is gehouden, in zijn eenvoudigheid is het een mooie verpakking.

L.O.V LovIllusion Holographic Eyeliner

Ik heb de L.O.V LovIllusion Holographic Eyeliner zelf nog niet gebruikt als topcoat, maar ik draag hem nu al een paar dagen op rij als een eyeliner op zich. Het geeft een heel speciaal effect, je ziet hele subtiele glitters boven mijn wimperrand die met de felheid van de zon van kleur veranderen. Van veraf zul je de eyeliner misschien niet eens opmerken, maar van dichtbij ziet het er heel mooi uit. Dit vind ik er zo leuk aan, vanaf een afstand lijkt er niks aan de hand. Van dichtbij heb je een hele toffe ooglook!

L.O.V LovIllusion Holographic Eyeliner

Een ding wil ik hierbij even zeggen: het is onwijs moeilijk op beeld vast te leggen hoe deze holografische eyeliner eruit ziet. Wel zie je hierboven al verschillende kleuren glitters, dit is alles wat ik op beeld kreeg. Ik heb het geprobeerd op mijn ogen ook vast te leggen, maar dit is niet gelukt. Maar wat je hierboven ziet staat ongeveer gelijk aan je ooglook. Ik vind dit echt onwijs mooi!

L.O.V LovIllusion Holographic Eyeliner

Conclusie

De verpakking is dus vrij classy, maar door de witte verpakking en de subtiele glitters is het toch net even anders. De lettertypes houden het geheel lekker simpel. Het is een hele bijzondere eyeliner, vanuit iedere hoek zien de holografische glitters er anders uit. Wat ik zo leuk vind aan dit product is dat je van veraf het misschien niet eens zult zien, maar van dichtbij heb je een hele toffe ooglook. Ik draag deze eyeliner nu al een paar dagen op rij en ik ben fan. Echt een aanrader als je op zoek bent naar eens iets anders dan een basic zwarte eyeliner. Je kunt deze zelfs nog over een zwarte eyeliner dragen als top coat, voor dat kleine extraatje. Op zich zorgt het al voor een hele zomerse look, op zoek naar meer producten voor een zomerse make-up look? Bekijk dan mijn summer makeup essentials!

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze L.O.V holografische eyeliner kost €8,- en is te koop bij geselecteerde Etos filialen in Nederland.

Zou jij deze L.O.V LovIllusion Holographic Eyeliner dragen?

Liefs, Daphne

10 Reacties

 1. juli 18, 2018 / 11:53 am

  Ik draag zelf zoiets altijd graag met de feestdagen. Ziet er mooi uit!

 2. juli 18, 2018 / 12:46 pm

  erg mooi. ik moet heel eerlijk bekennen dat ik niet vaak een eyeliner op doe, geen tijd voor, maar deze is wel te gek. misschien toch maar eens vaker doen?!

 3. juli 18, 2018 / 5:31 pm

  Ik gebruik nooit eyeliner en deze zou ik ook niet gebruiker. Of het ook ECHT holografisch is kan ik moeilijk op de foto zien, dat beloven heel veel producten namelijk :)

 4. juli 19, 2018 / 2:48 pm

  Ik ben dol op holografisch! Dit soort producten zijn inderdaad lastig vast te leggen op foto.

 5. juli 19, 2018 / 3:41 pm

  kan me goed voorstellen dat het daadwerkelijke effect lastig is om vast te leggen op beeld, maar ik heb met deze foto toch wel een idee gekregen. Voor een feestje zou ik het overwegen, maar voor naar mijn werk eerlijk gezegd niet. Geeft niet, want ieders smaak is anders. Hij is wel tof!

 6. Verena
  juli 26, 2018 / 3:43 pm

  De verpakking ziet er alleen al mooi uit! Ik zou het alleen niet snel dragen bij een alledaagse look :)

 7. juli 27, 2018 / 9:41 am

  Ik draag altijd eyeliner, dus zou het zeker wel eens proberen

 8. juli 28, 2018 / 3:04 pm

  Lekker feestelijk zo! Ik gebruik eigenlijk alleen mascara. Maar voor een gelegenheid zou ik het wellicht wel eens gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: