Lazy Sunday

Sinds vorige week zondag is de zomer begonnen… Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het vanaf vandaag die zondag mooi weer is. Het is gewoon een datum. Een seizoen. Iets waar wij mensen weer een naam aan moesten geven, omdat we anders door de chaos de eenvoud niet meer zien. Helaas is het vandaag geen mooi weer:( wel lekker warm zo rond de 21 graden, maar zonder zon maak je mij daar niet echt blij mee!

Vandaag was ik erg lazy, maar er moest een hoop gedaan worden. Dweilen, stofzuigen en wassen. Ja, soms gaat het leven niet over rozen het was helaas even niet anders.

Verder heb ik net echt een domme actie uitgevoerd. Ik dacht ik ga lekker chutney maken van Madame Janet die ik gisteren bij de toko heb gekocht. Helaas waren er geen handschoentjes meer in huis dus heb ik letterlijk mijn handen eraan gebrand. Gelukkig is de chutney lekker geworden…anders had ik voor niets mijn handen gebrand.

Home made chutney
Ik heb er uien, gesneden madame janet, rauw tomaten en wat zout in gedaan.
Het past bijna bij elk gerecht en is net iets minder heet dan de variant die op azijn heeft gestaan.

Nu gaan we wachen tot het tijd is om te ontvasten en lekker bij mijn moeder eten. Die heeft tjaumin gemaakt! Me love <3. Hoop dat jullie ook allemaal een fijne zondag hebben gehad. Wat hebben jullie gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: