Led Kaarsen de voordelen en welke kopen?

Led Kaarsen de voordelen en welke kopen - Dinerkaarsen Junofires

Wil jij led kaarsen kopen en ben je op zoek naar de beste kaarsen? Dan heb ik een goede tip voor jou voor Led Kaarsen die niet van écht te onderscheiden zijn.

De herfst en de winter zijn dé seizoenen om het binnenshuis met kaarsen gezellig te maken. Dat zorgt ervoor dat er in huize Meray ontzettend veel kaarsen werden gekocht. Nou hou ik ook nog eens van de wat duurder uitziende kaarsen, zoals de gouden kaarsen of de swirl varianten. Maar hoe zonde is het als je een mooie kaars hebt? Dat je hem aan moet steken… OMG altijd een liefde haat verhouding met kaarsen. Want als je ze aansteekt houdt je weer lelijke stompjes over, die je na een avond weer moet vervangen. Het staat niet mooi en zo blijf je ook kaarsen kopen.

Voordelen Led kaarsen

Wanneer je kaarsen aansteekt, dien je hier eigenlijk altijd bij te blijven. Zeker wanneer je een dreumes, kleuter of huisdier in huis hebt. En naast dat het gevaarlijk is vanwege de vlam, kun je ook last hebben van lekkend kaarsvet of tocht, wat voor een gevaarlijke situatie zorgt.

De oplossing? Led kaarsen. Ze zijn mooi en bijna niet van écht te onderscheiden en de investering meer dan waard, omdat ze niet op branden maar gewoon herbruikbaar zijn. Daarnaast zijn ze super veilig, omdat ze op batterijen werken en geen echte vlam hebben. Geen kat meer die met de vlam aan de haal gaat. En als je er oplaadbare batterijen gebruikt voor in de Led kaarsen, dan is het ook nog eens heel milieuvriendelijk ook!

Wat zijn de beste led kaarsen?

Ik was al een tijdje opzoek naar fijne ledkaarsen. En om eerlijk te zijn had ik er ook al een hoop aangeschaft. Zo schopte ik bij de action, maar ook op bol.com voor Led kaarsen. En toch, was het allemaal net niet wauw. De kaarsen van Junofires zijn absoluut mijn favoriete led kaarsen. En nu vraag je je waarschijnlijk af waarom? Ze zijn bijna niet te onderscheiden van echte kaars, door het ‘flikkerende vlammetje’ dat lichtjes aan en uit gaat. Hierdoor lijkt het of de vlam beweegt. De kaarsen geven een warm licht, net als de vlam van een echte kaars. En de kaarsen zijn voorzien van een wax coating, waardoor ze er van buiten uitzien als echte kaarsen.

Daarnaast vind ik het design van de Junofires ledkaarsen te gek. Ze zijn modern en in in meerdere kleuren verkrijgbaar. Ook komt er telkens een speciale feestdagen collectie uit. Hierin zit meer glitter verwerkt en speciaal ontworpen kaarsen voor kerst.

Led Kaarsen de voordelen en welke kopen - Junofires timer onder op de kaarsen

Afhankelijk van het type Led kaars dat je kiest, verschillen de te gebruiken batterijen. En wat ik heel handig vind, is dat je ze aan kunt doen, uit kunt doen, maar ook op een timer kunt zetten. Hierdoor gaan de Led kaarsen elke dag op hetzelfde tijdstip branden. Super fijn dat wanneer je thuis komt de kaarsjes al aanstaan. En je kan ze ook nooit vergeten uit te doen, want na 6 uur branden gaan ze vanzelf weer uit. Je hoeft alleen nog maar af en toe de batterijen te vervangen.

Led Kaarsen de voordelen en welke kopen - Dinerkaarsen Junofires

Diner Led kaarsen

De diner led kaarsen die je hier ziet komen uit de kerstcollectie van Junofires. Ze zijn half wit, half goud en hebben een hoogte van 25cm en een diamater van 2,3 cm dik. Er aan per kaars 2x AAA batterijen in. Met de batterijen doe je gemiddeld 200 uur. En als je dan kiest voor oplaadbare batterijen, dan ben je helemaal duurzaam bezig ;)

Led Kaarsen de voordelen en welke kopen - Close-up dinerkaarsen Junofires

De knop van de diner kaarsen werkt net iets anders dan op de kaarsen met een schuif knopje. Als je deze door het knopje onderop aanzet, staan ze automatisch op de timer. Druk je weer op de knop dan gaan ze uit. Doe je niks? Dan loopt de timer af, tot hij 6 uur heeft volgemaakt.

Led Kaarsen de voordelen en welke kopen - Stomp Led Kaarsen swirl Junofires in twee maten S en M.

Stomp Led Kaarsen

Deze beige stomp led kaarsen met een swirl zijn helemaal hip. Ze zijn in twee verschillende formaten verkrijgbaar.

Led Kaarsen de voordelen en welke kopen - Stomp Led Kaarsen swirl Junofires in twee maten S en M.

Hierboven zie je Links de ‘S’. Deze is 8,5 cm breed en 7 cm hoog. En rechts de ‘M’ deze is ook 8,5 cm breed maar wel wat hoger, deze is 8,5 cm hoog. In beide kaarsen gaat een CR2032 batterij die is inbegrepen. Op deze batterij werkt de kaars zo’n 80 uur.

Led Kaarsen de voordelen en welke kopen - Stomp Led Kaars Junofires close-up led vlam.

Ook op deze kaarsen zitten een knopje waarmee je de kaars op de gewenste stand kunt zetten. Aan, uit of timer.

Led Kaarsen de voordelen en welke kopen - Waxinelichtjes Junofires

Waxine Led kaarsen

De waxine led kaarsen zijn niet gemaakt van wax. Er gaan 2 batterijen CR2032 (inclusief) in en daarop branden de waxinelichtjes per batterij ongeveer 80 branduren. Dat is écht heel erg lang. 

Mijn mening

Ik ben heel blij met de Junofires kaarsen. Op mijn instagram account @liefsmarielle.nl zie je ook een reel van deze kaarsen. Dus neem er vooral even een kijkje.

Prijs en verkrijgbaarheid

Alle led kaarsen zijn verkrijgbaar op de website van Junofires voor een prijs van:

En heb ik jou overtuigd? Ga je voor led kaarsen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: