Een belangrijke basis voor een goede huidverzorging is het reinigen van je gezicht. Het dagelijks blootstellen van je gezichtshuid aan schadelijke stoffen en invloeden van buitenaf zorgt ervoor dat je huid veroudert. Door het dagelijks reinigen van je gezicht met L’Occitane Peony Cleansing Oil zorg je ervoor dat al het vuil, zweet en overtollig talg verwijdert wordt. Zo kun je een doffe teint, onzuiverheden en mee-eters te voorkomen.

L’Occitane Peony Cleansing Oil is niet zomaar een gezichtsreiniger, nee hij is écht speciaal. Er zitten namelijk hele bloemblaadjes van de pioenroos in deze cleansing oil.

L'Occitane Peony Cleansing Oil
quote

De pioenroos bloeit alleen als de omstandigheden goed zijn en haar de tijd wordt gegund om te groeien. Alleen dan onthult ze haar adembenemende schoonheid aan de wereld

De bloemblaadjes worden met de hand geplukt en gedroogd volgens een bepaalde methode waarbij de natuurlijke kwaliteit behouden blijft. Vervolgens worden de ze in gouden olie ondergedompeld en in de bolvormige transparante flessen gestopt.

L'Occitaine Peony Cleansing Oil

De beschrijving klinkt echt adembenemend en de vormgeving.. Ik durf de fles bijna niet open te maken. Zonde om hem te gebruiken toch. Ik blijf de flacon heen en weer schudden zodat de blaadjes blijven bewegen.

L'Occitane Peony Cleansing Oil-2

Ik word er vrolijk van! De blaadjes dwarrelen super mooi door de olie heen. I love it! Oké nu moet die flacon er aan geloven, anders kan ik jullie niet vertellen hoe hij ruikt en werkt natuurlijk!

Bij het openen komt me gelijk een subtiele geur tegemoet, het lijkt niet echt op die van rozen, maar omdat ik weet dat er pioenrozen in zitten kan ik de geur al snel plaatsen. De geur is aangenaam en zacht, maar niet overheersend.

Ik maak mijn handen vochtig en doe wat van de L’Occitane Peony Cleansing Oil op mijn handen en masser voorzichtig mijn gezicht. De olie gaat lichtjes schuimen, net zoals zeep. Maar dit voelt veel fijner aan. Nu kun je je gezicht afspoelen met lauwwarm water.

L'Occitane Peony Cleansing Oil

Letop: Een gezichtsreiniger is speciaal ontwikkeld voor het gezicht en dus niet speciaal voor de ogen. Dit betekend dat de gezichtsreiniger niet alle make-up van je ogen zal verwijderen. Het is dus verstandig om een aanvullend product hiervoor te gebruiken.

Ik vind de geur van de L’Occitane Peony Cleansing Oil aangenaam en subtiel. Dat de olie schuimt, vind ik verrassend want dat zou je niet zo zeggen als je naar de flacon kijkt. Zelf vind ik het wel jammer dat ik meerdere producten moet gaan gebruiken voor mijn reinigroutine. Maar aan de andere kant al zou je deze L’Occitane Peony Cleansing Oil alleen al kopen om naar de dwarrelende bloemblaadjes in de flacon te kijken, dan is hij het al meer dan waard! De cleansing oil is zuinig in gebruik en geeft mijn huid een zijdezacht en schoon gevoel.

De Petal Cleansing Oil kun je bestellen op de site van L’Occitane en bevat 150 ml en kost € 29,50

Wat gebruik jij het liefst om je gezicht te reinigen?
Een cleansing oil of een tonic?