Make-up producten van Stageline & Salonnepro

Ik kreeg een aantal Make-up producten van Stageline & Salonnepro opgestuurd. Ik kende de merken nog niet en had er ook nog nooit eerder over gehoord. Daarom ben ik erg benieuwd naar de kwaliteit van de Make-up producten van Stageline & Salonnepro. Ik testte ze voor je uit en vertel je wat ik er van vind.

Stageline Waterproof Mascara

Make-up producten van Stageline

Beschermende volume mascara die de wimpers scheidt en verlengt. Door de vocht inbrengde ingrediënten, Panthenol (Provitamine B5) en Jojaba (voedend en conditionerend) breken de wimpers minder snel en drogen ze niet uit.

Make-up producten van Stageline

Het borsteltje heeft ver uit elkaar staande tandjes, waardoor de wimpers als het ware aan elkaar geplakt worden voor mijn gevoel. Je ziet hieronder al bij het gebruiken, dat het niet helemaal lekker gaat…

Make-up producten van Stageline

Hier het eindresultaat van de ver uitelkaar staande tandjes van het wimper borsteltje. De mascara is prima en verlengt mijn wimpers wel degelijk. Zelf hou ik alleen niet van bij elkaar geplakte wimpers, voor mij dus een no-go.

Make-up producten van Stageline

Deze Waterproof Mascara is alléén verkrijgbaar in het zwart en kost € 19,94

Make-up producten van Stageline

Het ideale van deze make-up is dat deze bestand is tegen zonnebaden, sporten en zelfs zwemmen!
de hoge SPF factor (50) beschermt je huid, terwijl de actieve ingrediënten de huid hydrateren en voeden.

Ik ontvang de waterpoof make-up in de tint 03 TAN. Hieronder zie je hoe gemakkelijk je de make-up met de tube kunt aanbrengen.

Make-up producten van Stageline

Toen ik de kleur op mijn hand zag dacht ik wel.. oewh die is wel wat donker voor mij!

Make-up producten van Stageline

Maar toch even een swatch gemaakt op mijn hand.

Make-up producten van Stageline

De waterproof make-up voelt voedend aan en dekt super! Het doet veel meer dan ik had verwacht! Wauw!

Make-up producten van Stageline

Toen ik de swatch uitsmeerde op mijn hand vond ik de kleur zo mooi. Het tan effect is duidelijk te zien. Nu maar eens op mijn gezicht proberen.

Make-up producten van Stageline

Ook nu dacht ik het weer… te donker.

Make-up producten van Stageline

En helaas valt het op mijn gezicht ook echt wat te donker uit. Ik zou zelf voor een tintje lichter gaan de 02 medium denk ik. Maar als je bijv je gezicht met water natmaakt loopt je make-up er niet vanaf. Je moet niet gaan wrijven, want dan zul je wel het e.a. op je handen zien zitten.

Make-up producten van Stageline

En als we kijken naar wat er in de waterproof make-up zit dan bevat deze o.a. Omega 3 & 6, vitaminen E & F, gerst extract, Shea Butter en Argan olie. Wel producten waarvan ik super blij wordt. Ze zijn goed voor mijn huid en brengen de vochtbalans op pijl.

Vitamine E speelt een belangrijke rol bij de strijd tegen huidverouderende vrije radicalen. En het beschermt de huid tegen de schadelijke invloed van de zon. Verder werkt vitamine E helend en ontstekingsremmend.

De Stageline Waterproof make-up SPF 50 is verkrijgbaar voor € 27,94 in de tinten 01 Light, 02 Medium en 03 Tan. De verpakking bevat 30 ml.

SPA Radiance Day Cream SPF-25

Make-up producten van Stageline

Een dagcème die de huidtextuur zal verbeteren aldus de verpakking met een natuurlijke minerale zon bescherming SPF-25 (zink oxide) en hyaluronzuur.  Geheel op basis van organic ingrediënten. De dagcrème is parabenenvrij, siliconenvrij, PEG-vrij en sulfaatvrij, maar het beste van alles… hij is niet op dieren getest!

De SPF in deze dagcrème zorgt voor een goede basisbescherming tegen de zon. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je helemaal geen zonnebrandcrème meer moet smeren, maar het is in in ieder geval al een goed begin!

De Hyaluronzuur in de dagcrème zorgt ervoor dat je rimpels worden opgevuld en worden glad gestreken. Hierdoor heeft je huid minder last van donkere kringen en rimpels en ook de vochtbalans wordt hersteld. Als er één ding killing is voor je huid dan is het wel vocht tekort. Wat super leuk is, is dat deze SPA Radiance day cream Boordevol fruitextracten zit zoals papaya, citroen en mango.

Make-up producten van Stageline & Salonnepro

Deze dagcrème lijkt me zeer geschikt voor de droge, vochtarme huid en/of rijpere huid. Ik merk op mijn huid zeker wel verschil qua rimpels na een maand smeren, maar de donkere kringen die verdwijnen helaas niet rond mijn ogen.

De SPA Radiance day cream is verpakt in een tube van 50 ml en is verkrijgbaar bij Salonnepro en kost € 34,90.

De waterproof mascara was voor mij helaas niet zo’n succes. Maar de Waterproof make-up zou ik erg graag willen proberen in de tint 02 medium. Ik vind het namelijk erg fijn dat je geen blote billen gezicht hebt wanneer je gaat zonnen of erg zweet in de vakantie. Ook de daycream was ik erg over te spreken. Hij voed mijn huid en is voor dagelijks gebruik ideaal.

Wat vind jij van de Make-up producten van Stageline & Salonnepro? Zou je ze willen uitproberen?

Ben je opzoek naar meer make-up reviews? Lees dan hier verder…


* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf.


10 Reacties

 1. augustus 23, 2017 / 9:20 am

  Dat de wimpers goed gescheiden wordt lijkt me heel prettig, omdat je dan een mooier effect krijgt.

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 23, 2017 / 1:21 pm

   ja het idee klinkt inderdaad goed dat moet ik toegeven!

 2. augustus 23, 2017 / 10:29 am

  Ik moet duidelijk nog veel leren over make up en verzorgingsproducten. Binnenkort een ritje Etos :P

 3. augustus 23, 2017 / 10:41 am

  Ik ken t merk nog van de salon vroeger. Maar helaas vind ik de Mascara niet zo indrukwekkend…

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 23, 2017 / 1:19 pm

   nope dat vind ik ook het lijken net antenne stokjes :(

 4. augustus 23, 2017 / 5:49 pm

  Dit merk ken ik niet eigenlijk. Je hebt alles goed in beeld gebracht. Leuk om zo even kort maar krachtig een indruk te krijgen van de producten. De mascara is inderdaad wel een beetje een #fail, ik ben ook niet zo’n fan van ‘spinnenpoten’. Jammer! Een lekkere dagcrème is daarentegen altijd goed :-)

 5. augustus 23, 2017 / 6:36 pm

  Deze merken kende ik nog niet. Vind het resultaat van de mascara ookwat tegen vallen

 6. augustus 23, 2017 / 11:18 pm

  Ik ben geen make-up wonder maar die mascara dat is niet best. Ik wil ook liever geen blote billen gezicht.. Fijn als er iets is dat goed werkt! Fijn dat de dagcreme goed is bevallen

 7. augustus 24, 2017 / 12:49 am

  Jammer dat de mascara geen succes is, ik ben nog op zoek naar een goede waterproof mascara!

 8. augustus 24, 2017 / 9:16 am

  Dat je wimpers aan elkaar plakken van de mascara vind ik ook niet zo mooi. En ik snap ook dat je de waterproof make-up een tint lichter zou gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: