Maniac Nails x Anouk Nijs – Goldfinger

Maniac Nails x Anouk Nijs - Goldfinger

Ik vertelde jullie al eerder over de te gekke Maniac Nails als alternatief voor gelnagels. Vandaag heb ik een leuke update voor jullie, namelijk de Maniac Nails x Anouk Nijs – Goldfinger editie. Dit mooie nieuwe design is ontwikkeld in samenwerking met een bekend persoon, namelijk Anouk Nijs! Het resultaat: neutrale nagelstickers met een gouden randje. Een succesvolle samenwerking, waar ik je graag meer over vertel in dit artikel.

Maniac Nails x Anouk Nijs – Goldfinger

Maniac Nails werkt vaker samen met bekende personen en ontwikkelt dan een nieuwe nail designs. Als één van de bekendste nagelstylisten van Nederland die ook regelmatig de nagels van BN’ers doet is dat natuurlijk een groot compliment. Anouk staat bekend om haar elegante en minimalistische designs en dat komt helemaal terug in Goldfinger: het design wat ze ontwikkelde met en voor Maniac Nails.

Wat Anouk zelf zegt over de Biab-look Goldfinger:
Anouk Nijs staat bekend om haar elegante kunstwerkjes op 1 vierkante centimeter. De kracht zit hem in de eenvoud van haar designs: clean en minimalistisch met subtiele details. “Mijn werk staat voor creativiteit, kwaliteit en eindeloze perfectie zegt ze. Inspiratie vind ik overal om me heen en ik laat me raken door alles wat mijn ogen zien.”

Ik omschrijf mijn stijl als sophisticated, elegant en minimalistisch. Deze art kan iedereen dragen, maar ik had een zelfverzekerde, ondernemende vrouw in gedachte toen ik het ontwierp. De basiskleur is naturel, daardoor is het makkelijk te combineren. Het kleine gouden accent maakt Golfinger als een sieraad voor je handen.

Maniac Nails x Anouk Nijs - Goldfinger

De basiskleur van deze nagelsticker is een lichtroze/nude semi-transparante tint. Met aan elke sticker een gouden subtiele rand.Bij elk design dat je koopt, ontvang je een set met de basisbenodigdheden zoals je hierboven op de foto ziet. De nagelstickers zelf(18 stuks) en daarnaast een houten bokkenpootje, nagelvijltje, ontvettingsdoekjes (prep pads) en een flyer waarmee je bij de uitleg kunt komen. Hier staat namelijk een QR-code op, waarmee je naar een website kunt surfen.

Goldfinger

Ik hou van afwisselen en ben dan ook gek op felle kleuren als het gaat om nagellak. Ook de wat neutralere designs vind ik mooi, want ik zeg altijd less is more. Goldfinger is een rustig, subtiel maar ook sprankelend design. Juist de subtiele gouden rand zorgt ervoor dat deze nagellook iets feestelijks heeft. Omdat het een subtiele touch is, zijn de nagels ook weer niet té feestelijk waardoor je ze ook prima voor een dagelijkse outfit kunt dragen.

Maniac Nails x Anouk Nijs - Goldfinger

Hieronder zie je een close-up van de stickers. In dit geval heb ik ze nog even bewaard, voor Eid el Fitr. Omdat ik graag dan feestelijke nagels wilde.Maniac Nails x Anouk Nijs - Goldfinger

Is het ontwerp niet prachtig?

Prijs en verkrijgbaarheid

Wil jij ook mooie, verzorgde nagels zonder gedoe? Dan zijn deze gelnagellak stickers van Maniac Nails helemaal iets voor jou! De Maniac Nails Goldfinger editie gaat snel… de eerste batch Maniac Nails x Anouk Nijs – Goldfinger was al uitverkocht, en gelukkig zijn ze inmiddels weer op voorraad. Wees er dus snel bij als je dit geweldige design ook wilt hebben.

Voor de reguliere, eenvoudigere designs betaal je € 18.
De samenwerkingen en designs met nailart zijn iets duurder: € 23.

Je kunt alle designs terug vinden op de Maniac Nails webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: