Nieuwe blognaam voor Melicious.nl

Melicious krijgt nieuwe blognaam

Na nu zo’n 6 jaar geblogd te hebben op Melicious.nl is het tijd geworden voor iets anders. Een nieuwe naam, die mijn blog, die ooit begon als een grapje, beter recht aandoet. Ik vertel je er in dit artikel wat meer over. Lees je mee?

Als je naar mijn website bent gesurft vandaag, zal je het vast al hebben opgemerkt. Er staat een andere naam in de adresbalk. En een ander logo op de homepage. Waar ik voorheen dus als grap begon met Me-licious. Wat staat voor waar ik van hou…

Nieuwe blognaam: Liefsmarielle

Het laatste jaar twijfelde ik er over mijn blog naam. En kreeg ik van steeds meer mensen in mijn omgeving en bezoekers terug, dat de naam zo moeilijk te spellen is. Waar voorheen dit kwartje nooit gevallen was, kreeg ik ineens spontaan een idee. Waarom niet gaan voor een naam, die simpeler en persoonlijker is? De eerste naam die bij me op kwam was Liefsmarielle. Omdat alles dat ik review en fotografeer, doe met heel veel liefde voor mijn bezoekers. En ik merk dat ik er ook ontzettend veel liefde voor terug krijg. Ik heb zoveel nieuwe mensen ontmoet door mijn blog. En ook niet te vergeten super mooie samenwerkingen met bedrijven.

Maar genoeg over mijn blognaam, want die kennen jullie nu inmiddels. Het is namelijk tijd om je mijn nieuwe logo te laten zien. Ik maakte eerst een grove schets op papier. Zo kon ik lekker losjes ontdekken, wat ik precies wou voor een logo. Hij moest speels zijn, maar toch ook warm en liefde uitstralen. Daarom heb ik gekozen voor het woord Liefs in een taupe roze kleur. En een hartje als acute gebruikt op de ‘i’. Mijn eigen naam, die moest natuurlijk niet alleen liefde uitstralen maar ook professionaliteit, daadkracht en er strak en simpel uitzien. Daarom heb ik gekozen voor zwarte letters in een mooie strak lettertype.

liefsmarielle-header

Ik ben dolblij met het nieuwe logo, de nieuwe blognaam en hoop dat deze voor de (nieuwe) bezoekers goed te onthouden is. Door mijn naam te verwerken in de blognaam en het logo, denk ik dat dit stukje internet nog net wat persoonlijk is geworden, dan dat het al was.

Wat vind jij van mijn nieuwe blognaam en logo? Ik hoor graag je mening. Laat een berichtje achter in de comments, of stuur met een berichtje op instagram, facebook of twitter.

4 Reacties

 1. mei 16, 2021 / 4:51 pm

  Nou Mariëlle dat ziet er erg mooi uit, sprankelend speels en strak, mooie combi!!!
  Lieve groet,
  Lydwien

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 17, 2021 / 8:22 am

   Hey Lydwien, dank je wel. Ja, soms weet je het gewoon ineens… Groetjes!

 2. Tante Ali
  mei 17, 2021 / 7:18 am

  Liefs Mariëlle.dat lieve Marielle was je altijd al ! Groetjes dikke💋😘

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 17, 2021 / 8:21 am

   Bedankt voor uw moooie reactie tante ali! Veel liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: