michael kors horloge rose MK3635

michael korse horloge

Hij stond al een tijdje op mijn wishlist, dit Michael Kors horloge rose kleurig. En toen ik met kerst dit pareltje van mijn lieve man mocht uitpakken, maakte mijn hart een sprongetje! Omdat ik veel reacties kreeg op mijn horloge, leek het me leuk om hem voor jullie te reviewen en wat close-up foto’s te maken. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Lees dan snel verder…

Wie mij wat beter kent, weet dat ik een tik heb: dure, maar vooral ook mooie horloges! Want, met een trendy accesoires zoals dit horloge, maak jij je fashion outfit helemaal af!

michael korse horloge

Zo ben ik al tijden fan van de Michael Kors horloges en telkens wanneer michael kors nieuwe collectie horloges uitbrengt, ben ik er als de kippen bij. Natuurlijk kan ik niet tig horloges, kopen.. maar kijken kost niks maak ik mezelf altijd wijs ;) en in dit geval klopte dat.

Michael Kors horloge rose MK3635

Dit is wat Michael Kors zelf zegt over het horloge:

Een rosékleurig Michael Kors horloge met sprankelende kristallen. Een kettingarmband gezet met kristallen voegt een elegant en geslaagd effect toe.
michael korse horloge

Wat voor mij dit mk horloge zo bijzonder maakt zijn de kristallen die zijn toevoegt aan de horlogekast. De cijfers en uur strepen zijn hier weer bovenop gelegd. De wijzerplaat zelf is 3,75 cm breed. Dus geen klein michael kors dames horloge. Daarnaast bestaat de horlogeband uit een kettingarmband met ingezette kristallen.

michael korse horloge


Heeft dit pareltje geen wauw factor? Doordat het horloge waterbestendig is tot 100 meter, kun je hiermee gemakkelijk je handen wassen. Al zou ik deze niet echt omdoen met zwemmen hoor! Ik zou veelte bang zijn dat ik hem kwijt raak.

michael korse horloge

Zo ziet de band eruit van de achterkant eruit. Je krijgt drie schakels bijgeleverd, die je desgewenst kunt toevoegen of juist verwijderen om het michael kors horloge juist groter of kleiner te maken. De band is 2 cm dik. Als je het mij vraagt precies goed. Hij draagt prettig.

michael korse horloge

En zo ziet de armband eruit als ik hem om heb. Het horloge is door de ingezette kristallen wel wat zwaarder dan de normale michael kors horloges, maar dat heb ik er graag voor over.

michael korse horloge

Prijs en verkrijgbaarheid

Nu is iedereen zo benieuwd naar de prijs… dat ik deze toch achteraf maar even aan het artikel heb toegevoegd. Ik wist hem namelijk niet, omdat dit een cadeautje was… maar ik heb hem voor jullie nagevraagd. Dit Michael Kors horloge rose kleurig kostte € 389,-

Zoek jij nou ook nog een chique, vrouwelijk of modern horloge? Dan raad ik je aan om even bij bol.com te nemen een kijkje te nemen, want naast de nieuwste michael kors horloges hebben ze ook nog mooie horloges van Cluse, Daniel Wellington en Guess. Allemaal mooie chique horloge merken die ik erg graag draag.

En nu vraag ik me af: Ben jij een Michael Kors horloge fan?
Of heb je een ander favoriet horloge merk?

Meer fashion gerelateerde artikelen lezen? Klik hier.

18 Reacties

 1. mei 28, 2018 / 8:07 am

  Ik heb eigenlijk geen favoriete merk van horloges, ik draag er een al jaren en heb een houten horloge, heel apart, maar wat is deze van jou onwijs mooi zeg, ik snap helemaal dat je super blij hier mee was.

 2. mei 28, 2018 / 8:41 am

  Ik draag alleen nog een activity tracker, maar dit horloge staat jou goed. Heel vrouwelijk!

 3. mei 28, 2018 / 11:53 am

  Ik draag al jaren geen horloge meer. Het enige dat ik nog om mijn pols heb zijn een pandora armband en elastiekjes voor mijn haar 😉
  Ik ben trouwens wel op zoek naar een fitbit, dus wellicht dat ik binnenkort toch weer een soort horloge om heb.

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 28, 2018 / 7:36 pm

   ja, you got a point die zijn ook helemaal in die dingen…

 4. mei 28, 2018 / 2:27 pm

  Ik draag een smartwatch. Niet zo heel trendy, maar wel praktisch.
  Ik vind het wel mooi.

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 28, 2018 / 7:37 pm

   ja een smartwatch is ook erg handig. Ik probeer het allemaal een beetje af te wisselen, anders liggen die mooie horloges voor niks in de kast…

 5. mei 28, 2018 / 3:40 pm

  De kleur van het horloge is mooi. Zelf heb ik de voorkeur voor zilver omdat ik alleen maar zilveren sieraden draag.

 6. mei 28, 2018 / 10:25 pm

  Wat een mooi horloge zeg! Ik hou het bij m’n activitytracker, ik kan niet zo veel ‘frutsels’ om m’n pols hebben en zeker niet als ze zo duur zijn! Veel te bang dat het stuk gaat met mijn lompe gedrag haha

 7. mei 29, 2018 / 8:14 am

  Vind hem erg mooi! Maar draag zelf geen horloges, omdat ze vaak mijn huid gaan irriteren. Heb een hele mooie van D&G maar aangezien ik er niets mee doe gaat hij over tien jaar naar mijn oudste dochter :)

 8. mei 30, 2018 / 9:10 pm

  Ik vind hem prachtig, het merk ook echt mooi. Ik kies zelf alleen voor sportiever Heb een Kyboe en een fitbit en die wissel ik af!

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 31, 2018 / 12:50 am

   Aah de fitbit, daar heb ik ook lang over getwijfeld.

 9. kaylee
  mei 30, 2018 / 9:26 pm

  Wateen pracht ding is dit zeg!! We moet ik eerijk zeggen dat michael kors veel steentjes en dingen heeft. Ik hou meer van strak!

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 31, 2018 / 12:49 am

   Ja dat klopt, vel steentjes etc. Je hebt wel een aantal strakke modellen, maar dan is inderdaad je keus wel wat beperkt. Wie weet lezen ze straks jouw feedback wel en brengen ze straks een mooie editie uit. Hoe vet zou dat zijn…

 10. mei 31, 2018 / 10:54 pm

  Wat is hij mooi! Lekker opvallend, heel iets anders dan wat ik normaal zou dragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: