Mijn Babyshower verrassing

Mijn Babyshower verrassing

Vandaag geef ik jullie een kijkje hoe het er op mijn babyshower verrassing aan toe ging. Al mijn lieve familie en vriendinnetjes waren er! Ik weet zeker dat je na het kijken ook een big smile op je gezicht hebt, want jeetje wat ben ik verrast en verwend!

Ik vertelde jullie al in de weekly snaps #56 dat ik met Abdullah lekker was wezen wandelen en pannenkoeken was wezen eten bij Theehuis Rhijnauwen.

Eenmaal thuis aangekomen was ab zijn sleutels kwijt dus moest ik de deur open doen. En toen ik binnen kwam… waren al mijn lieve familie en vriendinnetjes er voor mijn babyshower verrassing!

babyshower sherp and big smile

Hartverwarmend vond ik dat! Ik werd gelijk voorbereid als zwangere met een babyshower sherp die Betül bij me om deed.

Het was een grote, gezellige groep waarvan niet iedereen elkaar kende (mijn moeder en mijn tante kenden veel van mijn vriendinnen bijvoorbeeld nog niet), maar het klikte goed en ik zag iedereen gezellig kletsen, eten, buiten in het zonnetje staan, dus ik was helemaal tevreden :)

All my best friends

Mijn lieve vriendin Serap heeft het grootste gedeelte van de organisatie voor mijn babyshower verrassing op zich genomen. Met behulp van Abdullah en alle andere vriendinnen die een bijdragen hebben geleverd.

Versiering, taart en cupcakes

babyshower cupcakes + babyshower taart

En wow, ze hebben er zo iets moois van gemaakt! Heerlijke zoete lekkernijen zoals cupcakes, maar ook gezonde salades, börek, cig köfte en een prachtige taart als middelpunt en de babyshower versiering was ZO MOOI!

babyshower decoratie en versiering mintgroen

Ik herkende bijna mijn eigen huiskamer niet meer, haha! En ze hadden ook precies de kleur uitgekozen die wij van het begin al voor de baby hadden aangegeven. Mint groen! Zelfs de babyshower decoratie en bordjes waren goud met mint groen. I love it!

Babyshower taart mintgroen met een ooievaar

De babyshower taart is gemaakt door Derya Pasta Dünyası en hij smaakte HEEEEERLIJK! En daarbij is de taart ook nog is een plaatje om te zien! ik vind hem zo cute met die ooievaar erop! De cupcakes zijn gemaakt door Kim van Sweetpetite.

me and sibel + alle tantes

Iedereen had verwacht dat ik echt zou gaan huilen, maar dat gebeurde er eigenlijk niet. Ik kon alleen maar lachen en blij zijn, want ik was blij verrast!

Cadeautjes

babyshower cadeau tijd! Ik wil niet alles laten zien wat ik heb gekregen, want veel daarvan is voor in de babykamer en die wil ik in een aparte blogpost en vlog laten zien. Maar deze vans, daar waren wij toch wel erg blij mee. Wij hebben namelijk zelf ook beide dezelfde Vans, dus hier gaan we zeker even mee showen als de kleine er is!

leuke babyshower cadeaus gehad, waaronder vans.

Ik heb van iedereen echt SCHITTERENDE babyshower kadootjes gekregen, ben zo dankbaar! Echt spulletjes in mijn style of die ik echt nog nodig had en nog op mijn babyshower cadeau lijstje stonden.

Babyshower activiteiten en spelletjes

Natuurlijk was het feest niet compleet zonder leuke baby shower activiteiten, die door Michelle waren bedacht.

Baby rompers versieren

Als eerste gingen we met alle dames babyrompers versieren. Lekker even creatief bezig zijn en een super leuke herinnering voor later.

baby shower activiteit: Rompers versieren.

Luier aandoen

Daarna mochten ab en ik laten zien of we al een luier om konden doen. Dit hadden we uiteraard nog nooit gedaan, want we moesten het doen met een hydrofiele luier. Een ballon en veiligheidsspelden is niet zo’n goede combi. En door het oogkapje dat ik op had, ging ik op een gegeven moment twee baby’s een luier om doen. Achja, als je dan toch bezig bent!

spelletje: hydrofiele luier geblinddoekt om doen

Babyvoeding proeven

En als laatste babyshower spelletje, mochten we de smaken van babyvoeding raden…

babyshower spelletje: babyvoeding proeven.

Ik heb nog even ALLES uit de ballonnen gehaald door er flink wat foto’s mee te schieten, haha! Er waren ook zo veel ballonnen, een stuk of 50! Dat had mijn lieve nicht Samira geregeld. En ze maakte het feestje wel écht compleet!

Gastenboek en babyshower bedankjes

Iedereen schreef in het prachtige babyshower gastenboek dat ik kreeg met een mooie echo foto van onze kleine prins erin. En was zelfs aan babyshower bedankje gedacht. Iedereen kreeg een baby zeepje mee.

babyshower bedankjes en mijn babyshower gastenboek

En natuurlijk mocht een groepsfoto niet ontbreken voordat iedereen wegging. Het leek ons ook erg leuk om met alle zwangere vriendinnen nog een foto te maken. Dus ook dat deden we!

groepsfoto, alle preggo's op een rij en mama and me

Check al die zwangere buiken eens! Prachtig! Een mooie afsluiter van deze droom babyshower die voor mij werd georganiseerd.

Toen iedereen weg was hebben we de boel weer opgeruimd. En Snoepie, die de hele dag boven had gestaan, mocht eindelijk naar beneden. Arme vogel! Ze had een beetje aandacht nodig.

snoepie de parkiet

Ik vond het te gek dat iedereen was gekomen, dat het zo gezellig was, dat ik de mooiste cadeautjes heb gekregen, maar vooral om al mijn vriendinnen en familie allemaal bij elkaar te zien en dat iedereen het zo goed met elkaar kon vinden. Ik ben iedereen die heeft bijgedragen aan deze onvergetelijke dag ontzettend DANKBAAR <3.

ballonnen + hubbie and me

Die nacht lag ik in bed met zoveel adrenaline. Ik was zo vol van mijn babyshower verrassing dat ik er gewoon niet van kon slapen! Het was echt een onvergetelijke dag en toch wel eentje die de boeken in zal gaan als één van de leukste dagen van mijn leven!

Heb jij ook een babyshower gehad?
Of zou je deze nog graag willen krijgen?

6 Reacties

 1. Gaby
  juli 9, 2019 / 4:19 pm

  Wat fijn zoveel liefde om je heen.

 2. Ayşe ihvan
  juli 9, 2019 / 4:44 pm

  Woww!! Ziet er super leukk uitt 😍😍

  • Mariëlle
   Auteur
   juli 9, 2019 / 5:22 pm

   Ja hé, ze hadden zo hun best gedaan. Jammer dat je er niet bij kon zijn sis :(

 3. juli 11, 2019 / 10:13 am

  Ah superleuk, wat een gezellige foto’s. Ik heb geen baby, dus ook geen babyshower gehad. Maar als ik zwanger zou worden zou ik dat zeker willen ja :)

 4. Petra
  juli 11, 2019 / 6:34 pm

  Wat een geweldige babyshower, met je lieve familie en vrienden. Wat een verrassing wat een heerlijke lekkernijen. Ga maar nagenieten! 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: