Weekly Snaps #65

weekly-snaps-65-donderdag

Afgelopen week werd ik zelf verrast met een babyshower en had ik de babyshower van Zeynep. Vierde Abdullah en ik onze verjaardag. Ging ik naar de BBQ van Stiho en begon mijn zwangerschapsverlof… Kijk je mee in weer en nieuwe Weekly Snaps?

Toen ik vrijdag avond thuis kwam, voordat ik de vorige weekly snaps online had gezet, was het hele huis schoongemaakt.

Ik ging namelijk nog even naar buiten om wat te mosselen eten, want ik hier ben ik zó gek op! Ook kocht ik nog wat babykleding, want ja met al die babyshowers kan je niet aankomen zonder cadeautjes natuurlijk!

Eenmaal thuis stonden al deze romantische kaarjes aan op ons tv dressoir. Oeh I love my hubbie. We hebben er lekker een chill avondje van gemaakt met z’n tweetjes. En gingen er later op de avond nog even tussenuit om een ijsje te eten samen.

Zaterdag kwam eindelijk mijn zwangerschapsjurk die ik graag voor de zwangerschapsshoot wilde gebruiken. In de vorig weekly snaps vertelde ik jullie al over dat ik deze had besteld op alieexpress. En hij is in het echt net zo mooi als op de foto! Gemaakt van mooi wit kant. Dus ik ben echt super happy! Ook kreeg ik twee heerlijke handmousses van kruidvat opgestuurd, die ik van de week voor jullie zal reviewen.

Zaterdag probeerde ik lekker uit te slapen wat op zich redelijk lukte tot half 9. Erna kreeg ik gelijk na het opstaan een dikke knuffel en een zoen van Abdullah, want ik was jarig! We zouden samen naar Theehuis Rhijnauwen gaan, om daar lekker te lunchen en te chillen.

weekly-snaps-64-Zaterdag

Eenmaal daar aangekomen zette Abdullah mij af, zodat ik vast een plekje kon gaan zoeken. Ik zag een plekje en liep er heen. Tot er een wat gezettere dame achter mij ineens een sprintje trok en snel op de lege stoelen ging zitten. Vet gemeen, maar achja shit happens!

We wachten samen even rustig op een tafeltje en besloten niet twee pannenkoeken te bestellen, maar een Super Sem pannenkoek en een appeltaartje met slagroom. Ik was namelijk bang dat het allemaal niet zou passen. Als je zwanger bent eet je nou eenmaal wat minder.

Erna maakte we een fijne boswandeling. Wat heerlijk vond ik dat! Vogels die fluiten, de zon die door de bomen heen komt. I like it en we moeten dit echt zeker vaker doen.

Eenmaal thuis aangekomen was ab zijn sleutels kwijt dus moest ik de deur open doen. En toen ik binnen kwam… tjaa stond daar mijn hele vriendengroep + alle tantes en mijn moeder me op te wachten voor mijn babyshower!

Ik had een super gezellige dag, maar ga je er nu nog niet te veel over vertellen, want dat doe ik liever in een aparte babyshower blog!

Zondag sliep ik weer uit, want zaterdag was echt een vermoeide dag. Erna ging ik mijn lieve man even flink knuffelen, want vandaag was het zijn verjaardag. Hij werd namelijk 29 jaartje oud! Hij wilde zelf niet echt zijn verjaardag vieren, dus hadden we beide andere plannen gemaakt voor vandaag.

Zo vierde ik de babyshower van mijn nichtje Zeynep in het van der Valk Hotel. Jeetje was was het goed geregeld door haar zus en wat zag alles er mooi en lekker uit!

babyshower van der valk zondag

We hielden een lunch/hightea. De tafel had haar zus zelf versierd met eucalyptus blad. Erg origineel en het rook ook zo lekker! En dan de taart… jeetje met al dat fruit! Verder aten we sandwiches, kregen we curry soep, fruit en gebakjes.

Ook hadden we een super origineel gastenboek. Een soort van raamlijst waar een gat in zat. Iedereen kon op een houten wolkje zijn of haar wens schrijven voor Zeynep of de baby. Echt super leuk!

In de avond had ik een suprise party van Nuray. Ze werd 40 jaar jong! En wat was ze verrast. Iedereen had lekker eten gemaakt en er was een mooie taart geregeld. Abdullah was hier ook uitgenodigd en als verassing werd er ook voor hem gezongen en natuurlijk zijn verjaardag gevierd. Nee, dit jaar kwam hij niet uit onder zijn verjaardag!

Maandag begon ik vroeg op het werk, want we hadden de lancering van ons nieuwe systeem. Erg spannend, maar tegelijkertijd ook stressvol.

Dinsdag middag ging ik met een Houda lekker een taartje eten bij Marbella Cakery. Yam wat hebben ze hier lekkere cakejes.

Woensdag begon ik wat later. Ik had de hele nacht niet geslapen dus luierde ik wat uit. Ik genoot nog na van mijn babyshower cupcakes. Hmm wat waren ze lekker! En maakte in de middag wat foto’s voor de blog en schreef een artikel. Snoepie was er als de kippen bij, want bloggen zonder snoepie dat kan toch niet! Nieuwsgierig aagje.

En ook donderdag begon ik wat later. Vandaag had ik namelijk de Stiho BBQ in de avond. Gezellig met alle collega’s nog één laaste keer voor mijn verlof. Ook trakteerde ik Brownie cake, Appeltaart en Cheesecake voor mijn verjaardag en zwangerschapsverlof.

En vrijdag tja.. mijn laatste dagje werken. Voelde toch best gek! Er was nog wat taart over van gisteren, dus we aten nog één gebakje op mijn verlof.

Eenmaal afscheid genomen te hebben van collega’s merkte ik dat de vermoeidheid er toch aardig in hakte. Dat is ook de reden dat ik met 6 weken te gaan al met verlof ga. Als jij ooit zwanger bent geweest… Ging je met 4 of 6 weken van tevoren met verlof?

Ik deed een dutje en ging erna naar de drukker. Naar de drukker? Ja, want ik heb de menukaart voor het Smaakstation gemaakt en die werd afgedrukt. Super spannend!

In de avond plofte ik op de bank met een lekkere pot magnum ijs. Gewoon, omdat het kan ;) Yes, mijn zwangerschapsverlof is nu officieel begonnen. Op naar de laatste loodjes!

Hoe zag jouw week de afgelopen week eruit?

1 Reactie

  1. simonevisserscom
    juli 4, 2019 / 8:35 am

    Wat een heerlijke foto’s allemaal! Krijg er honger van haha. Geniet van je verlof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: