weekly snaps #62-overview

Afgelopen week verfden we de babykamer. Kregen we onverwachts visite en opende mijn ouders hun nieuwe winkel. Kijk je met me mee in een nieuwe Weekly Snaps?

Zaterdag hoorde dat mijn goede vriendin in het ziekenhuis lag met al beginnen de weeën. Ze is nog maar 35 weken zwanger, dus daar ben ik erg van geschrokken. Ik sprak erover met Abdullah en we beseften ons, dat als we nog dingen wilde doen voor de babykamer, dat we dit het beste zo snel mogelijk konden afronden.

We besloten zomaar ineens toch de babykamer nog een kleurtje te geven. Dus gingen opzoek naar mooie kleur verf. Ik tekende voor twee muren de lambrisering uit en Abdullah ging aan de slag met verven.

Omdat we beide geen zin hadden om te koken na al dat verven en de mijn schoonmoeder belde dat de hele schoonfamilie bij hun kwamen eten. Mochten wij ook gezellig blijven eten.

Zondag lukt het me om eindelijk een beetje uit te slapen. Half 10 is voor mij inmiddels een magische tijd! Dat haal ik normaal gesproken nooit meer. YES! Ondanks, dat ben ik niet vooruit te branden. Ik voel me hangerig en moe. En lees de laatste bladzijde van het Vitaal van Start boek, waar ik een review van maak voor jullie.

Abdullah vraagt me om op de laatste muur de lambrisering uit te teken en is eigenlijk de hele middag bezig met de babykamer af verven.

Ik doe een tukkie in de middag op de bank. En maak erna de weekly snaps van afgelopen week.

Heerlijk dat we vandaag een extra dagje vrij hadden. Ik kan dat wel gebruiken met mijn zwangerschap. Ik rustte lekker nog wat uit. Abdullah legde de laatste loodjes aan de kinderkamer. Helaas kwam het stuucwerk wat van de muren, dus dit moest gefixt worden.

We aten lekker makkelijk vandaag. Spitskool met kipkerrie in wraps. Yam! Ik ben gek op wraps.

En ook kregen we last minute visite van onze vrienden Dennis en Sibel. Super gezellig. Ze kwamen met hun kindjes even kijken hoe het met ons ging. Ik knuffelde lekker met mijn dinnetje Zimra! En abdullah kreeg een mooie vlecht ;)

Dinsdag vandaag was niet zo’n bijzondere dag. Sinds ik wat rustiger aan moet doen, doe ik niet zoveel dus ja… valt er ook iets minder te melden in de weekly snaps uiteraard. We aten vandaag kipsaté met pindasaus en opgebakken rijst. Yam! En ik deed mezelf tegoed aan deze lekker magnum scoop! Heb jij deze al eens geprobeerd? Normaal ben ik niet zo’n magnum fan, maar deze is wel erg apart met stukjes witte chocolade erin!

Vandaag blikte ik terug op de nieuwe M.A.C Electric Wonder collectie. Jeetje wat een prachtige collectie is dit toch! Helaas was het vandaag de hele dag druilerig weer. Niet dat het uitmaakte ik zat net het werk toch alleen maar op de bank. Maar je voelt je wel een ander mens als de zon schijnt! In de avond maakte abdullah deze lekker maaltijd voor ons klaar. Kip met spitskool.

Donderdag begon ik de dag met een smoothie. Ik ging naar het werk en deed erna net zoals woensdag niks.

Vrijdag was toch wel een bijzondere dag met een speciaal randje, want de nieuwe winkel, Het Smaakstation, van mijn ouders ging open! Jeetje wat ben ik trots op ze! Ze verkopen hier lekkere surinaamse broodjes en maaltijden, patat en snacks! I love it! Mocht je een bezoekje willen brengen? Ze zitten aan de Westerkade 46, te Utrecht aan de rand van het Vaartserijn Station.

Zoals je ziet heb ik afgelopen echt rustiger aan gedaan, iets dat ik ontzettend moeilijk vind. Maar alles om onze kleine man beter te laten groeien! Aankomende dinsdag heb ik weer een echo, dus let’s hope dat het resultaat dan beter is!

Wat heb jij gedaan afgelopen week?