Weekly Snaps #24-2021

Weekly Snaps #24-2021

Afgelopen week ging ik lekker veel sporten, kocht ik een embossing machine bij de action. Ging ik ontbijten bij Tante R. Vierden we de verjaardag van mijn broer en moeder. En kocht ik super schattige dinosaurus pantoffels voor Zayn. Kijk je meer naar de Weekly Snaps #24-2021?

Weekly Snaps #24-2021

Vandaag is het maandag. Ondanks dat het wat kouder begint te worden in de ochtend en donkerder zijn de ochtenden prachtig zeg! Moet je deze opkomende zon nou zien! Ik bracht Zayntje weg en ging daarna door naar het werk. Een drukke maandag vandaag op kantoor, zonder bijzonderheden. In de middag wandel ik nog even zodat ik aan mijn stappendoel kom voor vandaag. En ga dan door naar de sportschool.

Na het sporten eten we bij baba anne. En dan heb je keihard getrained, zet ze al dit lekkers op tafel. Kan toch niet schoonmama! haha super lekker hoor we worden weer verwend! Van alles een klein stukje genomen bij de thee. En de laptop tas die ik besteld had voor hen was kapot. De rits althans, dus deze moest terug.

Weekly Snaps #24-2021

Eenmaal thuis ging Zayn naar bed, het was al bedtijd. Dit zegt hij nu zelf ook heel mooi als wij vragen hoe laat het is. Dan zegt hij: ” Bedtijd”. Goed zo jongen!

Ik werkte nog even aan het artikel: Breng sfeer in je interieur met een kachel of haard. Zelf hebben wij er ook nog geen sfeerhaard of kachel. En wellicht kan ik Ab zo overhalen om er toch een te nemen? Zou het lukken?

En daarna redigreer ik nog wat tekst voor het artikel: Wat te doen tegen pluizig haar

Vandaag is het dinsdag. Ik ga lekker werken en Ab brengt dit keer Zayn weg. Ik ben dus lekker vroeg op kantoor. Na het werk, ga ik eerst eerst nog even wat boodschappen doen. Sowieso moest ik een laptop tas die ik bestelde bij bol.com terug sturen. De rits was kapot echt zonde!

Weekly Snaps #24-2021

Daarna ging ik door naar de action om voor mijn moeder een Embossing kit te halen van Loves2craft. Deze was deze week in de aanbieding voor € 29,95. Ze is zondag jarig, dus dan hebben we vast een leuk cadeau! En ik zag deze super leuke adventkalenders, waar je dan zelf wat in kunt stoppen. Zo tof! Verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeren en ze kosten maar € 1,99 per stuk! Ook koop ik een Baby Shark puzzel en wat is Zayn er blij mee. Hij gaat gelijk aan het puzzelen en ik heb tijdens het koken geen kind aan hem! En ik loop nog even langs de bloemenkraam voor een bosje zonnebloemen.

Ik maak bulgur en spinazie met ei. Wat is dit trouwens een gruwelijke combi. Echt eens proberen als je niet zo’n spinazie fan bent ;) en geen zin het om al te uitgebreid te koken!

In de avond maak ik de Weekly snaps #22 af.

Weekly Snaps #24-2021

Vandaag is het woensdag mama-dag. Woehoe! Vandaag brengt Ab Zayn weg naar de opvang. Echt heerlijk! Voor het eerst in tijden dat ik even kan blijven zitten in mijn pyama in alle rust. Love it! Ik zet snel een wasje aan, ruim de vaatwasser uit en ga dan nog even wat werken aan mijn blog.

Weekly Snaps #24-2021

Om 10 uur ga ik ontbijten bij tante R. We zouden even gezellig bijkletsen. Zo stom, ze woont hier om de hoek, maar we zien elkaar bijna niet. En het is zo’n lieve tante! Daarna ga ik Zayn ophalen van de opvang. En wat is hij blij overal liggen plassen en hij heeft laarsjes aan. Lekker stampen in de plassen mama!

Weekly Snaps #24-2021

Eenmaal Zayn opgehaald gaan we nogmaals naar de action om embossing vormen te kopen. Deze zit er bijna niet bij in de kit. En tja er valt niet veel aan embossing te doen als er geen vormen bij zitten. Ik koop zulke leuke vormen. Zelf heb ik echt geen tijd om zoveel te knutselen, maar bij het zien van alle opties raak ik écht enthousiast.

Weekly Snaps #24-2021

Zayn vond het maar saai in de Action en was blijkbaar zo moe van de action dat hij al wandelende in slaap viel. Ik denk dat we nog geen 10 minuten weg waren. Maar goed, eenmaal thuis leg ik hem in zijn bed en hij doet lekker een slaapje. Ik rommel nog wat met de was en val dan zelf bijna ook in slaap.

Eenmaal wakker is ie lekker aan het spelen. Dus heb ik eigenlijk geen kind aan hem. Het wordt dan wat stiller en ik let even niet op. Tja, dat krijg je ervan mama. Hij heeft mijn Rituals lipgloss gepakt en er het hele tapijt en zijn eigen bordje mee onder gesmeerd. En komt mij halen en zegt, mama mooi mama. Ik word natuurlijk eerst boos en leg hem daarna uit dat hij dit echt niet moet doen. Hij helpt met schoonmaken, maar de vlekken gaan er helaas niet meer uit! Dat wordt binnenkort maar een keer een tapijtreiniger huren…

Ik ga daarna koken en we knuffelen samen lekker op de bank tot bedtijd. Daarna hang ik lekker met Zayn en Ab op de bank. Ik heb nog een beetje last van mijn lichaam, dus ga vandaag niet sporten. Maar maak nog wel het Preview artikel van de de nieuwe Trend Edition: Essence Coffee To Glow

Weekly Snaps #24-2021

Vandaag is het donderdag en werk ik thuis. Veel meetings, waarvan er 2 gecanceld. Pfieeuw wat lucht in de agenda. Ik borrel nog even digitaal met het werk. En neem dan in de avond na het eten deel aan een sidekick. Hier doe ik meer kennis op oor mijn blog. En ik schrijf nog wat over de nieuwe serie Squid Game, die je écht moet zien!

Weekly Snaps #24-2021

Vandaag is het vrijdag eenmaal beneden ligt dit prachtige kaartje van mijn vriendin H. op de stoep. Wat ontzettend lief! Fijn om te zien en te horen dat je gewaardeerd wordt als vriendin. En dat je er voor elkaar kunt zijn in goede en slechte tijden, want dat is echte vriendschap!

Zayn en ik ontbijten samen en wachten op Nani en Nana. Daarna ga ik aan het werk.

Weekly Snaps #24-2021

In de pauze doen we samen boodschappen bij de Jumbo. En waar Zayn boodschappen nooit leuk vond, heeft hij nu helemaal de scanner ontdekt. Handig voor mama en super leuk voor Zayn. Tip van flip als je je kind dit laat doen… check altijd bij het afrekenen even of er wel echt op staat wat je meeneemt. Zayn had random allerlei spullen gepliept dus uhm ik moest even wat corrigeer werk doen.

Weekly Snaps #24-2021

Eenmaal klaar met werk slaapt Zayn nog. Nani gaat naar huis en ik ruim de vaatwasser uit en maak stekjes van de twee bananen planten. Nu zijn het er vijf, waarvan ik er twee gelijk weggeef, want wat moet ik in hemelsnaam met zoveel bananenplanten. Mijn kind eet wel veel bananen, maar die groeien er vaak niet aan hier in NL.

Weekly Snaps #24-2021

Toen we boodschappen deden had ik bloemen meegenomen, maar geen tijd om ze in de vaas te zetten. Zijn ze niet prachtig? Ik kocht 4 lossen bosjes en mengde deze zelf. Ik maak er ook een boektje van voor mijn moeder voor zaterdag of zondag.

Als Zayn eenmaal wakker is en papa thuis, ga ik samen met mijn vriendin M. naar de sportschool. Ik gebruik trouwens sinds een tijdje deze fijne Cabau sporttas, waar ik je graag meer over vertel in een andere blogpost.

We houden het best een tijd vol in de sportschool en besluiten erna sushi en pad thai te bestellen die we samen delen.

Weekly Snaps #24-2021

Super lekker zeg! Even uitbuiken, douchen en erna lekker chillen samen.

Vandaag is het zaterdag. In de ochtend ga ik voor het ontbijt naar de opticien. Ik had het idee dat ik wat minder goed zag de laatste tijd. Gelukkig kon de opticien geen afwijking vinden mijn ogen. Zij gaf aan dat het ook vermoeidheid kan zijn, dus ik mag iets minder achter de computer zitten. Ik weet niet of dit wel goed gaat komen als blogfanaat, maar ik ga mijn best doen!

Daarna rij ik even langs de slijterij om iets voor mijn broer te kopen. En ik pak het cadeau van mijn moeder in.

Weekly Snaps #24-2021

Zayn wilde in de middag niet slapen en het was vies weer buiten. We lunchte en speelden wat samen.

Weekly Snaps #24-2021

En ik deed nog wat voorwerk voor het blog artikel van de Hema Mascara’s, die al online staat. Toen hij wel eenmaal sliep keek ik lekker naar Squid Game. Wat een spannend, maar tegelijkertijd ook zieke serie zeg!

Weekly Snaps #24-2021

In de avond gaan we naar mijn broer, want hij en mijn moeder zijn deze week jarig. Zayn speelt hier lekker met zijn neefje en nichtje. En wat is het gezellig zeg!

Weekly Snaps #24-2021

Mijn moeder is gelukkig ook erg blij met haar cadeau en begint gelijk met uitpakken en kijken welke embossing vormen er allemaal in zitten.

Weekly Snaps #24-2021

We vieren het niet echt, maar toch is het huis versierd, mijn moeder wordt morgen namelijk 60 jaar! Dat is toch niet zomaar een leeftijd hé!

Weekly Snaps #24-2021

Samen nog even op de foto, want dit is natuurlijk een unicum. En wie al die taart gaat zou gaan eten weet ik niet, maar ik heb maar een klein stukje op! Wel leuk voor de foto :P

Weekly Snaps #24-2021

Vandaag is het zondag. We zijn vroeg wakker en ik vraag aan zayn wat hij wil eten. Hij zei: “mama donut”. Die heb ik niet en ik heb dit keer ook geen zin om donuts te maken. Ik vraag of hij wafels wil. Ja, die lust hij wel. Nou dan maakt mama toch gewoon lekkere Brusselse wafels! Komt mijn fijne Kitchen Aid machine ook nog eens van pas. Zo culinair bezig ben ik niet de afgelopen tijd…

Weekly Snaps #24-2021

We smullen lekker met z’n allen van vers gebakken wafels met poedersuiker en aardbeien. En ook bij de buren breng ik nog wat langs. In de middag gaan we samen naar de speelgoed winkel. Een leuk cadeautje uitzoeken voor Zayn. Zayn kijkt helemaal niet naar het speelgoed om, maar is veel drukker met alle speeldingen die in de winkel staan. Zo is er een heuse politiemotor gemaakt uit lego, waar je echt op mag zitten. En een brandweer auto waarvan het zwaailicht aan kan.

Weekly Snaps #24-2021

Eenmaal thuis lunchen we met left-overs. Ik eet de sushi samen met Ab op en Zayn neemt een tosti. Als Zayn eenmaal slaapt ga ik even naar de action, wat terug brengen. Daarna look ik door naar de Wibra, waar ik voor € 4,99 deze leuke dinosaurus pantoffels koop.

Weekly Snaps #24-2021

Eenmaal wakker gaan de pantoffels niet meer uit. En loopt hij al schreeuwend als een dinosaurus door het huis! Heerlijk dit! Dan gaan we door naar Nani en Nana, want mijn moeder is vandaag écht jarig. En waarom het niet dubbel vieren als het kan?

We chillen hem gezellig samen en bestellen heerlijk Indiaas eten als avondeten. Ab en ik delen samen matter paneer en Rani Gosh. Love it! Ik hou van echt indiaas eten.

Weekly Snaps #24-2021

Voor ik het weet zit het weekend er alweer op. En met een goed gevulde maag en een heerlijk ontspannen en fijn gevoel sluit ik het weekend af.

Wat vond jij van de Weekly Snaps #24-2021?
En hoe was jouw week afgelopen week?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: