Weekly Snaps #22-2021

Weekly Snaps #8-2021

Het is alweer even geleden dat ik met jullie een weekly snaps deelde. Om precies te zijn was de laatste weekly snaps #7 ergens in maart. Say whuuut! Op veler verzoek ga ik proberen om de weekly snaps toch weer wekelijks terug te laten keren. Dit keer wel in een iets andere vorm. Hope you like it! Kijk je mee naar afgelopen week?

Weekly Snaps #8-2021

Maandag waren we vroeg wakker, Zayn sliep niet uit en half 7 was het tijd om eruit te gaan. Omdat het niet zo heerlijk weer was en Zayn zijn nieuwe laarsjes van de Hema nog moest passen, besloten we hem deze aan te doen. Hij vond ze ontzettend mooi! Ik maakte ontbijt klaar voor Zayn en mijn eigen ontbijt + gezonde lunch. We brachten Zayn weg na het ontbijten en gingen toen zelf ook aan het werk.

Vandaag was een dag met veel meetings. Daarom droeg ik een witte blazer van Mango, lekker simpel maar chique. Gelukkig had ik mijn Paprika tortilla voor de lunch al klaar gemaakt thuis. Ik had er kipfilet, tomaat, komkommer en wat salade in gedaan. Super lekker en voedzaam! En ook wat minder calorieën dan de gemiddelde wrap!

Weekly Snaps #8-2021

Na het werk ging ik eerst snel boodschappen doen, alvorens ik naar mijn schoonouders ging. Ik had een heel boodschappenlijstje gemaakt, dat ik natuurlijk op de keukentafel was vergeten. Gelukkig was ik zo slim om van het grootste gedeelte een foto te maken. Dus gelukkig ging het boodschappen doen door!

Weekly Snaps #8-2021

Na het boodschappen doen aten we gezellig met z’n allen. En na het eten dronken we gezellig koffie en thee met wat lekkers erbij!

Eenmaal thuis ging Zayn gelijk naar bed, want die was moe en het was zoals hij zelfs zo mooi zegt tegenwoordig, bedtijd!

Weekly Snaps #8-2021

Ik ging ondertussen nog even aan de slag met een artikel over Pasta Bolognese. Althans dat dacht ik, maar Zayn wilde ook nog even computeren. Dat resulteerde in dit scherm. En toen was ik er eigenlijk al klaar mee. Ik pakte een lekker bakkie thee en ging toch nog even aan de slag. Gelukkig loste het computer probleem zich ook vanzelf weer op.. En ook deed ik wat voorwerk voor het bewerken van de foto’s voor het artikel van woensdag.

Weekly Snaps #8-2021

Vandaag is het dinsdag. Eigenlijk niet heel veel spannends ten op zichtte van maandag. Ik ontbijt een keer met beschuit en Hero minder zoet jam. Echt een aanrader er zit een hoop minder suiker in en het smaakt tegelijkertijd ook erg lekker. Vandaag is een gewone werkdag. Ik breng Zayn weg en ga ernaar door naar Kantoor. Vandaag neem ik een lekkere grote mok mee met koffie, want daar had ik zin in. En in de middag lunch ik samen met collega’s. Het kan weer, want er waren er een aantal op kantoor. Over een tijdje gaan we naar Hybride werken toe, wat dat precies betekend daar moet nog een invulling aan gegeven worden.

In de avond haal ik Zayn op en gaan we samen lekker koken. Zayn legt alle patatjes op de bakplaat en mama die maakt de broccoli en merguez worstjes. Terwijl we wachten kijkt Zayn wat tv en daarna is het tijd om lekker samen te eten. Een tijd lang at Zayn bijna niks, gelukkig is hij nu langzaam aan weer wat meer aan het eten. Er ging zowaar 3 stronkjes broccoli in. Hoera! En patat? Tja, daar hoef je niet naar te vragen dat lust Zayn altijd!

Weekly Snaps #8-2021

Na het eten spelen en knuffelen we nog wat en dan is het weer bedtijd. Tegenwoordig lezen we ook een verhaaltje voor het slapen gaan. Grappig om te zien dat zijn voorkeur voor verhaaltjes steeds veranderd. Zo lezen we nu al een paar dagen Ssst De tijger slaapt. Vooral de bladzijde waarbij de tijger schrikt van de ballon die knapt vind Zayn erg mooi. Hij kan er minuten naar turen en over praten…

Weekly Snaps #8-2021

Als Zayn slaapt, werk ik nog even aan de blog en maak ik het artikel over de loopfietsen af. Och wat is Zayn een stuntman met zijn loopfiets. En ik werk nog aan de preview van de nieuwe herfstcollectie van Sostrene Grene. Daarna lig ik nog even met Ab op de bank kijken we samen een film af.

Weekly Snaps #8-2021

Vandaag is het woensdag altijd een fijne dag, omdat het voor mij dan mammadag is. Lekker rustig opstaan ontbijten en aankleden samen. Geen gestress en gehaast in de ochtend. Als ik Zayn eenmaal naar de opvang heb gebracht ga ik lekker even met mijn blog aan de slag en nog even trainen bij Basic Fit. Ik tref vast wat voorbereidingen aan de artikelen voor vrijdag: Restaurant | Madera House Rotterdam en maandag: Catrice 48h Power Stay Brow Gel.

Een drie kwartier voor ik Zayn moet ophalen stop ik. Ik ga nog snel even wat zonnebloemen kopen en milka chocolade, want het is vandaag de dag van de Leidster. En die moeten voor al die goede zorgen natuurlijk ook verwend worden!

Weekly Snaps #8-2021

Eenmaal klaar haal ik Zayn op en gaan we samen naar huis. Hij heeft geen zin om te gaan slapen dus eer hij het middag tukje doet is het pas half 3. Vandaag stond er Kermis en zou Bing komen. Ik wilde hier graag met Zayn heen, maar hij is zo moe dat hij tot half 5 slaapt. Toen was het alweer tijd om aan het eten te beginnen. Daarnaast regent het pijpenstelen, dus niet zo een lekker weer om naar buiten te gaan. Verder doen we niet veel bijzonders vanavond. Gewoon relax en chill.

Vandaag is het donderdag. Ik breng Zayn weg naar de opvang en ga dan door naar kantoor. Ik zet netjes met mijn kwark klaar als tussendoortje! En heb weer aardig wat meetings en dingen te doen.

Weekly Snaps #8-2021

In de avond zijn we uitgenodigd om gezellig bij een tante van Ab te komen eten. Het is super gezellig en het eten is overheerlijk! Kikkerwten met vlees, bulgur en salade. Ook is er soep en niet te vergeten een toetje met bananenvlaai. Hmmm!

Weekly Snaps #8-2021

Vandaag is het vrijdag dus werk ik thuis. Mijn moeder komt op Zayn passen en in de middag lunchen we met leftovers van het avondeten van gisteren. Vervelend!

Weekly Snaps #8-2021

Deze eirol met gehakt kwam gisteren helemaal niet op tafel. Say whuuut! Lekker hoor, hij smaakt goed en is verantwoord.

Weekly Snaps #8-2021

Om 4 uur ga ik nog even naar een Influencer Netwerk event van Blogger By Nature. Super leuk! Hier staat ook de dame die met haar bedrijf mijn Hosting regelt, Caroline van Techkoningin.

En ook zie ik Kaya Sieraden hier staan. Binnenkort een leuke review over iets moois dat ik mee kreeg!

Weekly Snaps #8-2021

Ook zie ik Return to Sender staan. Wat een fijne stichting is dit en wat hebben ze mooie handgemaakte producten van overal ter wereld. Rond 6 uur rij ik richting huis. Het is mooi geweest, het was een lange dag. Gelukkig ligt er thuis al een bordje eten op mij te wachten. Heerlijke Merguez met spaghetti. Yam!

Weekly Snaps #8-2021

In de avond verplichtig ik mijzefl tot niets. Het is weekend, dus ik mag bankhangen en mijn favoserie Goodgirls kijken. Ab gaat lekker bij vrienden chillen. En ik ga een beetje bij tijds naar bed, want morgen gaan we naar de dierentuin!

Vandaag is het zaterdag, we zijn vroeg wakker en maken alle spullen klaar om op pad te gaan naar dierenpark Amersfoort. Zayn is super excited en zingt in de auto al allemaal dierenliedjes samen met ons.

Eenmaal aangekomen is hij overweldigd door alle dieren en loopt rond met een bigsmile. Rond half 12 begint hij in te kakken en wil hij liever in het wagentje zitten. Helemaal prima!

We maken nog een ritje in het treintje en eigenlijk langs allerlei dieren. We sluiten af in de speeltuin en gaan dan naar huis. Slapen in de dierentuin lukt niet. Zayn is te overprikkeld en enthousiast. Stel je nou voor dat je iets mist? Haha!

Eenmaal thuis gaat iedereen zijn tukkie verder doen. En wie kan niet slapen? Mariëlle. Maar ook ik ben erg moe. Ik ga lekker op de bank zitten en krijg spontaan een leuke samenwerking binnen op de e-mail. Daar ga ik vervolgens gelijk mee aan de slag. En in de avond buurten we nog even bij een oom van Ab. Hier heb ik geen foto’s van want, het was te gezellig en daardoor vergat ik alles op de foto te zetten. #reallife.

Weekly Snaps #8-2021

Vandaag is het zondag ik begin de dag zoals gewoonlijk met een glas water met citroen. Gevolgd door een bakje koffie. Tegenwoordig gebruik ik geen normale melk meer, maar drink ik mijn koffie alleen nog maar met geitenmelk. Ja, van geitenmelk heb ik minderlast dan van normale melk. En nu ik het wat langer drink, vind ik het ook een stuk lekkerder en smaakvoller. En het ook nog eens biologisch!

Weekly Snaps #8-2021

We doen lekker rustig aan vandaag. Ik ben bezig met de was en ga in de middag met Zayn een stukje wandelen in Kanaleneiland. Ik had nog niet genoeg stappen gezet deze week, dus dit was een mooie manier om zo wat meer aan beweging te doen.

In de avond gingen we lekker bij mijn ouders eten. En ook daar maakte ik geen foto’s, want voor ik het wist was mijn bord leeg… oeps.

Hoe was jouw week afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: