Weekly Snaps #7-2021

Weekly-snaps-7-2021-foto-6

Afgelopen week aten we spoorpunten en pannenkoeken, maar probeerde ik de schade ook te compenseren met eiwitshakes. What was I thinking? Ach je leeft maar 1 keer. Dus op naar Jan de Groot om Bossche Bollen te halen. De H&M vaasjes waar ik al weken op aasde, kreeg ik eindelijk binnen. En ik ga voor het eerst in tijden weer op verjaardag visite van vriendinnetje K. En we genieten van de eerste zonnestralen van de afgelopen weken. En wandelen gezellig langs het Utregse oudegrachie! Lees je mee in weer een nieuwe weekly snaps?

Vandaag is het maandag. We kleden Zayn aan een gaan vroeg naar kantoor. Het is druk, zoals meestal op maandag. Het is koud en daarom gebruik ik de Clinique Chubby stick – 07 Strawberry. In de avond eten we gezellig bij mijn schoonouders. En halen we Zayn op. Eenmaal thuis rond een uur of half 8, ligt Zayn snel op bed. En genieten Ab en ik van de spoorpunt, die we gisteren van mijn ouders meekregen. En wat is ie lekker! De bloemen die ik met valentijnsdag kreeg van Ab staan nog steeds. En ik ruik lekker even aan de rozen. Het is tijd om naar bed te gaan…

Vandaag is het dinsdag. Ik begin de dag goed met aardbeien en blauwe bessen in een eiwit shake. Voor de lunch doe ik ook rustig aan… Maar dan is het avond en moet ik Zayn ophalen. Mijn schoonmoeder had monchou taart gemaakt en Zayn lag te slapen. Dan gaat het fout en geef ik toe. En in de avond gaat het helemaal fout! Maar daar kom ik zo op.

We eten gezellig met z’n allen thuis. Rijst met kip in oregano en Corba. Heerlijk! Erna zet ik mijn laptop aan om nog wat werkzaamheden voor de blog te verrichten, ik werk aan de weekly snaps van week 5. Maar als snel klap ik hem ook weer dicht. Ab krijgt eindelijk zijn Valentijn cadeau binnen, namelijk gezicht verzorgingsproducten van Lumin. En ik maak met wat versnaperingen rechtsomkeert naar de slaapkamer. En kijk mijn favoriete serie van dit moment: Queen’s Gambit. Wat een toffe serie is dit zeg!

Vandaag is het woensdag. Zayn mag eindelijk weer naar de opvang, maar doordat ik een prio heb vergeet ik hem helemaal te brengen. Om kwart over negen werd ik gebeld door mijn broer. Die vroeg hoe Zayn het deed voor de eerste keer op de opvang. Oeps, loedermoeder! Ik heb snel de opvang gebeld en hem alsnog gebracht. Daarna dacht ik doe eens gek. En rij gewoon naar Jan de groot, om Bosche Bollen te halen.

Bij thuiskomst ben ik lekker op de bank gaan zitten. En heb ik geluncht met een bapao. Daarna heb ik Zayn opgehaald van de opvang. En zijn we op visite gegaan bij Nani en Nana in de winkel. Het was zo lekker weer! We hebben lekker patat gegeten samen. En gespeeld met schoonmaak emmers. Bootjes gekeken.

Zayn was kapot bij thuiskomst en sliep al om half 7. Heerlijk want, dan hebben papa en mama wat meer tijd voor zichzelf. Ik bestelde in de avond een aantal edelstenen bij Danie’s favorites. Gewoon omdat mijn zij dat ik het moest doen. En later op de avond kwamen de vazen die ik bestelde bij H&M eindelijk binnen. Wat zijn ze prachtig! Ik ben er echt super blij mee.

Vandaag is het donderdag. Ik breng Zayn naar de opvang in de ochtend. En werk daarna thuis. Tijdens de lunch eet ik de restjes op van de dag ervoor. Het was een drukke werkdag. En daarom, eten we in de avond bij mijn schoonouders. Ervoor ga ik nog snel boodschappen doen bij de Lidl. Waar je kan sparen voor leuke beestjes, die Zayn aapies noemt.

Vandaag is het vrijdag, in de ochtend krijg ik dit pakketje binnen van Bioré Clear & Bright Lijn. En ik geniet van de tulpen die ik gisteren kocht bij de Lidl. Ik ben tot laat aan het werk. En in de avond genieten we lekker van elkaar. Samen nog even lekker naar de speeltuin. Avondeten en na het eten gaat Zayn naar bed. Ab en ik kijken samen nog een filmpje en dan zit onze avond erop.

Vandaag is het zaterdag. We ontbijten vroeg met Zayn. En lezen verschillende boekjes. Rond een uur of 10 ga ik naar de Kwantum om de gordijnrails op te halen, die wel al voor de lockdown bestelde. Ik rij gelijk door om bloemen te kopen, want een vriendin is vandaar jarig. En ik ga daar even gezellig langs. Als lunch eten we samen pizza. En ik zit nog even aan de blog. Eenmaal bij vriendin K. thuis komen de borrelhapjes op tafel. En ik was bijna de avondklok vergeten… Het was super gezellig om er weer even uit te zijn. En te klessenbessen over van alles en nog wat. Je voelt je gelijk weer een heel ander mens.

Vandaag is het zondag. We rommelen samen wat in huis. Ik doe wat huishoudelijke taken en Zayn die doet een ochtend dutje. Erna gaan we naar Nani en Nana. En ik neem de kinderwagen mee, want het is prachtig weer! We eten voor de lunch pannenkoeken. En besluiten daarna lekker een stuk te gaan wandelen. We wandelen het hele singel af. En blijkbaar hebben meer mensen dit idee. De krokusjes ontspruiten al en de lucht is helder blauw. Na al die koude donkere dagen, voelt dit als een zegen.

In de avond eten we bruine bonen met rijst, en maison vlees met snijbonen. Hmmm! I love it! En als toetje natuurlijk een domtorentje! We sluiten af met een bakje koffie. En krijgen heel erg mooi nieuws, waar ik helaas nog niks over kan zeggen. Omdat ik beloofd heb mijn mond te houden… Dus voor nu zeg ik even niks. En met dit mooi nieuws sluiten wij het weekend af. Op naar een mooie nieuwe week. Met hopelijk nog veel meer zon!

Hoe was jouw week? Afgelopen week?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: