Weekly-snaps-5-2021-foto-

Afgelopen week kreeg ik valentijn mokken, was ik meer op kantoor aanwezig en stond ik meer in de keuken dan normaal. Verder kregen we bezoek van ons neefje K, die wel al een jaar niet hadden gezien. En wat ben je groot geworden jongen! Kijk je weer mee naar een nieuwe Weekly Snaps?

Vandaag is het maandag. We kleden samen Zayn aan. En ik breng hem weg. Erna rij ik door naar werk. Ik eet daar mijn proteïne toetje op tussen de vele calls, want tja… Ik ben niet zo’n ontbijter. In de pauze wandel ik even naar de makro om crackers te halen voor de lunch. En in de avond ga ik na mijn werk snel nog even naar de slager. Hier koop ik olijven, hmm! Love them. En lamskoteletten en stoofvlees.

Erna ga ik door naar mijn schoonouders, waar we gezellig met z’n alleen eten. Haar soep is echt ma sha allah lekker! En blijven ook nog even voor de thee, maar gaan wel op tijd naar huis. Zayn is moe, en heel eerlijk wij ook!

Ik werk het Nars Orgasm artikel nog wat bij en de Buddha to Buddha. En dan is het tijd om vroeg mijn bedje in te duiken. Ik weet niet of het door het weer komt, de drukte, corona. Of misschien wel een combinatie van alles? Ik merk dat ik sneller vermoeid ben de laatste tijd.

Vandaag is het dinsdag. We kleden ons weer aan. En ik breng Zayn weg. Erna rij ik weer door naar werk. Haha ligt het aan mij, of zijn de dagen wat eentonig. Yes they are! Maar goed anyway. Ik ontbijt op het werk en ben vandaag gelukkig niet mijn computerbril vergeten.

Vandaag is het woensdag mama-dag. Zayn was vroeg wakker en hebben we lekker samen ontbeten. Erna ging Zayn in bad en erna deden we samen een tukkie. In de middag gingen we naar Nani en Nana om patat te eten. Zayn hielp nog even mee met koken. En erna deden we saampjes nog noodschappen.

Toen we eenmaal thuis kwamen ging ik koken. We eten vandaag rundvlees met broccoli en pasta. Beetje rare combi vind ik zelf. Maar ach Zayn vind het lekker. Toen Zayn eenmaal op bed lag heb ik een grote bestelling bij de H&M gedaan met wat kleding voor Zayn. En ook met een aantal baby cadeautjes. Voor wie daar kan ik nog even niks over zeggen. I promised! Op tijd naar bed, want ik ben kapot! Zo’n mama dag hakt er wel in.

Vandaag is het donderdag en ben ik om vijf uur al wakker. Ik werd vroeg gebeld over een printer die niet werkt. Oeps… En balen dat ik vroeg wakker ben. Maar gelukkig is alles snel verholpen, want eenmaal op werk lag er nog een toner die we konden gebruiken. Ik heb vandaag een lange dag. Ik sluit kort aan op de borrel van werk. En ga erna Zayn ophalen.

Ik hoef niet meer echt te koken, want er waren nog left-overs van gisteren. Toen Ab eenmaal thuis kwam, kreeg ik twee prachtige bekers met I love you er op. Alvast voor Valentijnsdag. Echt super lief! Eentje voor mij en eentje voor Ab. We spelen nog even met Zayn en brengen hem dan naar bed.

Vandaag is het vrijdag en werk ik thuis. In de middag besluit ik te lunchen met poffertjes, gewoon omdat ik er zin in had. En erna ga in de servicedesk lijn, omdat we het druk hebben. Ondertussen wordt er een super leuk pakketje bezorgd voor Zayn. We hadden drie boeken besteld van deze lijst, om wat af te wisselen met boekjes lezen. Zo kreeg Zayn de Mooiste vis in de zee, Van wie zijn die billen? en Gewoon zoals je bent.

In de avond maakte ik samen met Zayn avond eten. We aten gewokte rijst, tomatensoep en zalm in tomaat. Dat was smullen! Toen Zayn naar bed was, dronken Ab en ik een theetje uit onze mooie mokken. En ik werkte ook nog aan de blog: 10x de beste lippenbalsems voor droge lippen en de preview van de Maybelline Sky High Mascara. Ik testte deze mascara deze week uit, dus daar komt snel een review over online.

Vandaag is het Zaterdag. Het sneeuwt buiten. En, ow wat is het mooi! Zayn ab en ik blijven vandaag lekker thuis. Met de voorspelde sneeuwstorm is het niet slim om de weg op te gaan. Zayn doet een tukkie. En ik werk even aan mijn blog en maak de Weekly Snaps #4-2021. En werk ik nog aan de valentijn cadeautjes voor hem. Want niet alleen de mannen, maar ook de vrouwen willen graag een cadeau ontvangen met Valentijnsdag.

In de middag komen Z. en Y. op visite en ze blijven eten. Ik maak gehaktballetjes in tomatensaus, groenten, rijst en ook nog soep. Hmmm! We genieten ervan met z’n allen. En ze vergeten bijna dat de avondklok nog geld. Oeps… In tijden weer even gezelligheid. Wat heb ik dit gemist. We hebben baby K al een jaar niet gezien. OMG! niet normaal gewoon. Hij is zo groot geworden en vond het super leuk om met onze Zayn te spelen. Als Zayn slaapt zitten Ab en ik nog even gezellig aan de Turkse thee.

Vandaag is het zondag. In de ochtend ontbijten we samen. En proberen we nieuwe koffiebonen uit van Jumbo. Wat een fancy verpakking. Maar om eerlijk te zijn vind ik ze minder lekker dan de koffiebonen van Sefafredo. Is ook niet met elkaar te vergelijken, maar als je toch koffie drinkt dan lekkere! Daarna ruim ik de vaatwasser uit, doe ik de was aanzetten en opvouwen. En lunchen we samen. In de avond maak ik shoarma met gemixte groenten en rijst voor Zayn. En wij eten een wrapje met left-over gehaktballetjes. Als Zayn slaapt werk in nog even aan de blog en maak een begin aan de Tips voor een romantische Valentijnsdag in tijden van corona. Maar heb ik geen puf om hem helemaal af te maken. Ik besluit lekker naar bed te gaan en het voor gezien te houden vandaag.

Hoe was jouw week afgelopen week?