Weekly Snaps #4-2021

Afgelopen week deden we inspiratie op voor onze slaapkamer, maar kwamen er niet uit… kreeg ik eindelijk mijn bureaustoel binnen. Testte ik de Maybelline Sky High Mascara. Kreeg ik prachtige mokken van Ab met I love u erop! Aten we pizza en richtte ik de keukenlades opnieuw in. Kijk je mee naar weer een nieuwe Weekly Snaps?

Weekly snaps #4-2021-foto 1

Maandag stonden we met z’n allen vroeg op. Zayn was namelijk al om 6 uur wakker. Ik kleedde samen met ab Zayn aan en bracht hem weg. Daarna reed ik door naar kantoor. Het is erg druk op het werk, en we hebben een zieke. Dus daarom werk ik mee in de operatie en help de jongens op weg. In de avond eten we bij mijn schoonouders. Hmm wat had mijn schoonmama toch weer heerlijk gekookt! Eenmaal thuis gaat Zayn direct naar bed. En wij doen nog even een theetje met wat lekkers erbij. Daarna besluiten we ook vroeg te gaan slapen.

Weekly snaps #4-2021-foto 2

Vandaag is het dinsdag. Zayn wordt vandaag nog eerder wakker, al om 4 uur ’s nachts. Dat was ons iets te gortig, dus flesje erin en hij sliep lekker verder. Maar helaas waren wij klaar wakker. Dus op tijd uit de veren en aan de slag. Vandaag werk ik thuis. Ab brengt daarom Zayn weg.

Tijdens het opmaken probeer ik gauw de Maybelline Sky High Mascara uit OMG wat ben ik blij met deze mascara! In de middag lunch ik met left-overs, zodat ik in de avond weer iets anders kan maken dacht ik… Maar het is een beetje veel voor mij alleen. Dus vanavond eten we kliekjes. Ook draai ik tussen de meetings door nog twee wassen. Die ik snel in de wasdroger gooi, zodat ik er verder niks aan hoef te doen. Het opvouwen doe ik later in de avond wel.

Omdat ik de laatste paar dagen door de kou niet zoveel water drink, maak ik gebruik van een zakje voor het infusen van je water. Deze stop je in je water en geeft dan zijn smaak/geur af. Super lekker en de kan was zo leeg!

Na het werk dacht ik nog even snel deze vazen van H&M te bestellen waar ik al weken op loer, maar als ik eenmaal besloten heb welke ik wilde hebben is alles uitverkocht. Tja, dan moet je ook maar niet te lang twijfelen hé!

Erna haal ik Zayn op en maken we samen nog een soepje. Erna eten we lekker samen en spelen we tot dat papa thuis komt. Voor je er erg in hebt is het alweer bedtijd en gaat Zayn slapen. In de avond heb ik eigenlijk niet zoveel puff. Ik ga lekker douchen, was mijn haar met de Guhl shampoobar en luier nog wat op de bank. Dat vroege opstaan en de drukte op kantoor hakt er ff in. Gelukkig ben ik morgen vrij, dus hopelijk kan ik dan een beetje opladen…

Weekly snaps #4-2021-foto 3

Vandaag is het woensdag mama-dag! Zayn is weer om 4 uur wakker en weer geven we hem een flesje en slaapt hij door. Hij zal vast en zeker in een sprongetje zitten of slecht dromen… Want hij slaapt al langere tijd netjes door. Achja, wij slapen ook niet iedere nachten even lekker, dus er is helemaal niks geks aan.

We starten de ochtend met een bak koffie. En luieren tot een uurtje of half 10. Dan gaat Zayn in bad. Het is zo leuk om te zien dat hij al veel woordjes kan. Zo zegt hij zelf al bad, bad, als hij weet dat we in bad gaan. En kan hij alle dieren geluiden na doen. Ook zegt hij blij en boos. We zijn erg trots op hem!

Na het badderen lunchen we samen met een gebakken eitje met kaas en boterhamworst. Ik weet niet hoe hij het voor elkaar krijgt, maar als we samen op de bank zitten om in slaap te vallen heeft zichzelf, mij en de bank onder geplast. Ik vind het een prestatie, maar ben er niet erg blij mee! Ik fris hem op en trek hem schone kleertjes aan. En dan gaat Zayn lekker slapen.

Hij slaapt tot een uur of half 2. Ondertussen maak ik de Weekly Snaps #3-2021. En dan rijden we even bij mijn ouders langs het smaakstation. We eten samen patatjes, want daar is Zayn net als zijn mama gek op! En ik neem wat eten mee voor in de avond, zodat ik lekker niet hoef te koken! Hmmm! Ik ben gek op tjauwmin met kipketjap.

In de avond eet Zayn nog iets kleins. We spelen nog even samen. Lezen een boekje en dan gaat hij lekker slapen.

Ik werk in de avond nog even aan het artikel over de armbanden en ketting van A Beautiful Story. Wat ik ben ik blij met de armbanden zeg. En mijn vriendin met de ketting. Super mooie sieraden verkopen ze met een goeie oorsprong en je doet ook nog iets voor het goede doel als je een mooie sierraad voor jezelf koopt.

Ook doen Ab en ik wat inspiratie op voor een ander behangetje in de slaapkamer, maar komen er niet uit. Het blijft dus bij rond snuffelen.

Weekly snaps #4-2021-foto 4

Vandaag is het donderdag. Ik zou eigenlijk naar kantoor gaan, maar omdat ik al vroeg gebeld werd voor mijn stand-by dienst. Half 6 mensen! Besloot ik toch lekker vanuit huis te werken. We ontbijten samen met een lekkere boterham. En dan breng ik Zayn snel weg.

In de middag lunch ik met twee boterhammen en als tussendoortje verwen ik mezelf met een kinderbueno. Ik was een paar weken goed bezig met mijn lijn, maar ik merk dat het vanaf deze week weer de verkeerde kant op gaat. Dus even kijken hoe we dat weer een ommezwaai kunnen geven. Na de lucnh wordt er een leen bureaustoel bezorgd, zodat ik thuis kan werken. Super fijn, want de bureaustoel waar ik op werkte was niet arbo-proof.

Omdat ik dus al vroeg voor werk bezig was, probeer ik in de middag ook een beetje op tijd te stoppen, maar het is weer vijf uur eer ik mijn laptop dicht klap.

Ik haal Zayn op en krijg van mijn schoonmoeder een paar bakjes eten mee. Echt wat zouden we toch zonder haar moeten, ma sha allah! En Elhamdoulah dat we zo een lieve moeder hebben! Ik maak er zelf nog wat bij en tadaa we hebben bijna een hele rijsttafel. Ab komt vandaag weer wat later thuis, maar heeft wel een kleine verassing zegt hij. Ik kreeg hele mooie mokken met I love u erop. Een voor hem en eentje voor mij. Wat attent van hem. En natuurlijk ook een beetje voor Valentijnsdag.

In de avond werk ik nog even aan de blog en maak ik de review van de NARS Orgasm Afterglow Lip Balm – Dolce Vita af. Als je nog opzoek bent naar een fijne lipbalsem, moet je deze review zeker even lezen!

Weekly snaps #4-2021-foto 5+6

Vrijdag werk ik thuis en begin ik de ochtend met Berry granola. OMG wat is deze toch lekker! En een kop koffie. In de middag eet ik een gebakken eitje samen met Zayn en mijn moeder. Hmmm! Vandaag is het druk want een van de collega’s is afwezig dus ik draai Servicedesk dienst en zit in de lijn. aan het eind van de dag ben ik kapot. Gelukkig waren er nog left-over van gisteren en hoef ik alleen wat groenten bij te maken. Zo gezegd zo gedaan. In de avond werk ik nog kort even aan de blog, maar ik merk dat ik geen concentratie meer heb, dus probeer op tijd te gaan slapen.

Vandaag is het zaterdag en kon ik lekker een beetje uitslapen. Zayn sliep tot half 8! Ik maak bananenpancakes voor het onbijt. En eet als tussendoortje een proteïne toetje met noten. Een van mijn twee parkieten komt eindelijk eens zijn kooi uit. Woehoe, waarop de ander het ook op een vlucht waagt. Bewegen is gezond mannen! Laat die vleugels lekker wapperen.

In de middag spelen we met Zayn, doen we boodschappen en werk ik nog even aan de blog en maak vast het artikel af van de Buddha to Buddha armband. Waar ik super blij mee ben! In de avond hebben we geen zin om te koken, dus eten we pizza. En waar ik voorheen altijd een hele pizza op at, was ik best trots dat ik nu aan een halve genoeg had.

Weekly snaps #4-2021-foto 7

Vandaag is het zondag, in de ochtend ontbijten we lekker samen. En Zayn gaat in bad. Erna gaan we na zijn ochtend slaapje naar Nani en Nana. Lekker pannekoeken en kiwi eten. En mama? Die krijgt een halfbroodje bakkeljauw en een halfbroodje gehakt. Wat een mazzelkont ben ik toch. We spelen lekker met zijn keuken en hij slaapt met Nana.

Als Zayn slaapt ga ik snel naar het Smaakstation om wat IT zaken te regelen. En erna blijven we ook nog eten. Ze hadden weer heerlijk gekookt. En we kregen een domtorentje na als toetje. Omdat vandaag de avond klok in ging, gingen we op tijd nar huis. Dat was ook niet erg, want Zayn was kapot.

Toen Zayn op bed lag had ik last van een organizing kick, dus ging ik de bakjes lades waar ik me al weken aan irriteer opruimen. Ik besloot alles eruit te gooien en de lades schoon te maken. En OMG wat hebben we er veel shit. Ik bedoel rommel in zitten die je zelfde gebruikt. ik neem twee grote plastic bakken om alle pijnstillers en vitaminen in te doen. En besluit alle bakjes die niet in elkaar passen weg te geven voor het goede doel. Alle hand- en theedoeken leg ik ook in de lade van de bakjes. Dit werkt veel praktischer. En omdat ik toch al eenmaal bezig ben ruim ik ook de lades met de ovenschalen en de bakbenodigdheden op. I feel so satisfied! Het is laat dus ik ga naar bed. Op naar een nieuwe week!

Hoe zag jouw week eruit afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: