Review | A Beautiful Story armbanden + ketting

review A Beautiful Story armbanden + ketting

Ik had deze prachtige edelsteen sieraden voor mezelf met kerst gekocht. Maar ben helemaal vergeten de review te schrijven. Inmiddels droeg ik ze al met veel plezier. Dus vandaar dat de foto’s nog een beetje in kerstsfeer zijn. Het gaat natuurlijk om de armbanden en een ketting. Ze zijn van het merk A Beautiful Story.

A beautiful Story

A Beautiful Story is een sieradenmerk dat geïnspireerd is door alle mooie verhalen die er in de wereld te vinden zijn. Het is een onderneming die handelt met fairtrade criteria en graag het verschil wil maken voor mensen in ontwikkelingslanden. Dit doen ze door hun talent en vakmanschap in te zetten voor het maken van sieraden. Een mooi verhaal met mooie eindproducten.

review A Beautiful Story verpakking

Verpakkingen

Alleereerst de verpakkingen en de branding. In één woord: “wauw!’. De doosjes zijn groen met gouden libelles. Echt een cadeautje alleen al om te zien. Als je de verpakking open maakt zit er een boekje van A Beautiful Story in, waarin het verhaal verteld wordt.

Dreams Ketting goud – Granaat

review A Beautiful Story ketting

Ik bestelde er de Dreams ketting goud – granaat. Deze ketting heeft een dubbele ketting gemaakt van verguld zilver met goud. En bevat kleine granaat stenen.

Granaat: een krachtige en energieke steen in een vuurrode kleur. Granaat zit vol passie, motivatie en creativiteit.

review A Beautiful Story close-up ketting

De ketting valt ontzettend mooi rond je nek, en wat mij betreft is de lengte precies goed. Hij geeft ook een speels effect doordat het twee kettinkjes in een zijn. Makkelijk te combineren met elke outfit.

A Beautiful Story ketting om

Ik vind hem zo mooi! Heb hem besteld als cadeautje, maar stiekem toch spijt dat ik er niet nog een besteld heb.

Winter Armband goud – Zwarte Onyx

Ook bestelde ik deze Winter Armband goud – zwarte onyx om zelf te dragen. Deze armband is gemaakt van glaskralen, messing kralen en een zwarte onyx edelsteen, geregen op draad. Het armbandje is 16 cm breed en is rekbaar. Wat ervoor zorgt dat je de armband erg gemakkelijk kan omdoen.

review A Beautiful Story onxy armband

Zwarte onyx: is serieus en krachtig. Soms heb je dat extra zetje nodig. Maar durf je het eigenlijk niet alleen. Met zwarte onyx heb je de focus en het vertrouwen om te doen waar je naar verlangt. Samen kom je er. 

review A Beautiful Story onxy armband close-up

Kijk die details dan. Aan het uiteinde van de ramband zit er een soort van kleine gouden coin. I really love details, want die maken een sieraad juist verfijnd en helemaal eigen.

Ik vind dit een erg mooie armband en wil hem graag combineren met de andere armband die ik hieronder bestelde, om zo een echte bracelet party van te maken.

Armband – Citrien

Deze armband is gemaakt van messing kralen en citrien edelstenen, geregen op een katoenen draad met een schuifslot.

review A Beautiful Story citrien armband

Citrien: is altijd vrolijk. Wil je luchtigheid en optimisme? Dan is citrien precies wat je nodig hebt. 

review A Beautiful Story citrien armband full

Kijk hoe mooi het draad combineert met de kralen. Hij draagt erg fijn. En ook het schuifmechanisme werkt goed. Geen gedoe meer met een armband die je niet omkrijgt.

review A Beautiful Story citrien armband fine

Zo ziet mijn bracelet party eruit met allebei de armbanden van A Beautiful Story.

review A Beautiful Story bracelet party

Mijn mening

Ik was blij verrast met de hoge kwaliteit van de sieraden. Wat een heerlijke winkel! Ik vindt A Beautiful Story een heel mooi merk omdat het een goed verhaal heeft. En dat zie je ook weer terug aan de verpakkingen.

Doordat de producten erg prachtig uitzien zijn super geschikt om cadeau te doen, maar ook door de betekenis van de edelstenen die in de sieraden verwerkt zit. Helaas staan ze op de site niet geordend op de eigenschappen die elke edelsteen bevat, maar als je in het zoekvak je zoekt op een specifieke edelsteen, vind je ze al snel terug.

review A Beautiful Story onxy armband close-up 2

Zelf gaf ik de ketting aan een vriendinnetje weg die wel wat meer rust en evenwicht kon gebruiken. Ik hoop dat naast dat hij natuurlijk super mooi staat, het haar ook helpt. Als is het maar voor het idee ;)

Prijs en verkrijgbaarheid

De prachtige sieraden van A Beatiful Story zijn verkrijgbaar voor de prijs van :

  • Dreams Ketting goud – Granaat─ € 39,95
  • Winter Armband goud – Zwarte Onyx ─ € 14,95
  • Citrien armband ─ € 24,95

Op de website van A Beatiful Story.

Hou jij van sieraden met edelstenen?
En wat vind je van de sieraden van A Beautiful Story?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: