Weekly Snaps #3-2021

Weekly Snaps #3-2021

Afgelopen week ging onze vaatwasser kapot, kwam de nieuwe Hamilton X1 kinderwagen binnen, kreeg ik mijn pakket van Plant Rebelz, zette ik het terrarium in elkaar. Had Zayn een playdate, waar ie lekker ging verven met handen en voeten. We kregen van dinnetje M. visite. En gingen zelf op visite bij Nani en Nana. Lees je mee in weer een nieuwe weekly snaps?

Weekly Snaps #3-2021

Vandaag is het maandag. Ab en ik maken samen Zayn klaar en daarna breng ik hem weg. Hup door naar kantoor. Ondanks de maatregelen is de maandag op kantoor werken toch vaste prik. Een servicedesk aansturen gaat nou eenmaal niet vanaf je stoel thuis. Er moesten nog wat hardware zaken geregeld worden en ik had veel meetings.

Tijd voor lunch, ik ging naar de Makro en haalde paling. Ik dacht doen eens gek! Why not? De dag gaat snel voorbij en ik ben pas laat klaar. Na het avondeten ga ik nog even op visite bij een oom en tante van ab en bij mijn nichtjes, want daar had ik een cadeautje voor. Lekkere rituals pakketjes, omdat ze altijd voor ons klaar staan wanneer we ze nodig hebben. En nichtje K. was pas nog jarig geweest!

Wat hebben we het gezellig, het voelt even weer als vanouds zonder Zayn. We bestellen pizza, en wedges. En chillen samen tot een uur of 12. Als we eenmaal tiktok gaan kijken en de review zien van de Maybelline Skyhigh mascara besluiten we hem in een opwelling te kopen. Maar helaas is hij niet in Nederland te koop. Geen probleem dan bestellen we hem gewoon op E-bay. Hahah, gekke meiden zijn we ook. Wie weet is het niks, maar ik ben er erg benieuwd naar!

Weekly Snaps #3-2021

Vandaag is het dinsdag. Happy Morning! Omdat we vroeg wakker waren en Zayn al snel aangekleed tv zat te kijken, besloten we samen de afwas te doen. De vaatwasser was nog steeds stuk, dus ja dan kun je niet anders he. Stiekem vind ik het best gezellig om zo kneuterig samen de afwas te doen!

Tijd voor een bakje koffie en dan breng ik Zayn weg. Vandaag werk ik thuis, dus ik rij weer terug en maak een boterham klaar. Deze neem ik mee naar mijn kantoortje boven.

Tijdens de meetings wordt de Hamilton X1 kinderwagen bezorgd. OMG i’m so exited! Enn ook het pakketje van Plant Rebelz. Ik geen tijd om beide uit te pakken. Ik heb zelfs moeite met de lunch vandaag. Ik lunch snel even tussen de meetings door om half 2. En werk door tot een uur of vijf. Daarna haal ik Zayn op en eten we met z’n allen.

In de avond als Zayn slaapt ga ik nog lekker even boodschappen doen bij de Jumbo. Wie had gedacht dat de supermarkt het uitje van de week zou worden. Als we dat 2 jaar geleden had gezegd, dan had iedereen me hard uitgelachen. Anyways ik doe lekker veel inkopen, zodat we de rest van de week hopelijk niet meer naar de supermarkt hoeven.

Eenmaal thuis werkte ik aan de blog. Ik bewerkte foto’s en maakte het artikel over gouden kandelaars. En ook werkte ik aan de Preview van de nieuwe Essence collectie: You’re to hug for. Deze werd gelanceerd in het teken van Knuffeldag.

Weekly Snaps #3-2021

Vandaag is het woensdag. Zayn en ik staan vandaag samen vroeg op, want het is mama-dag. Ab gaat lekker werken. En wij chillen hem met z’n tweetjes. Zayn is vandaag erg behulpzaam. We pakken samen de plantjes van Plant Rebelz uit. En zetten samen het Terrarium in elkaar. Wat een grote jongen begint hij toch al te worden zeg!

Maar vraag hem niet om zijn handen schoon te maken en helemaal niet om zijn mondje te vegen, want dan rent hij weg. Als we klaar zijn met de planten komt de monteur voor de vaatwasser. Je gaat het niet geloven, maar er ontbrak een heel klein onderdeel, waardoor het water niet meer wegliep. OMG! Zoveel onderzoekkosten betalen, voor een minipinie onderdeeltje. Anyway ik bestelde het onderdeeltje gelijk telefonisch bij een zaakje hier om de hoek. Zodat ik die morgen kon ophalen. En voor nu, had de monteur de machine in een noodstand gezet, waardoor het water toch afgepompt werd. Wat fijn!

Op mijn instagram stories deelde ik met jullie als tip: dat je eens in de maand de vaatwasser moet laten draaien een kwartier. Er dan een halve fles azijn en/of bakingsoda in moet gooien. En dan het programma af moet laten draaien. Zo spoel je alle aangekoekte vet, wat ervoor zorgt dat de machine en de afvoer verstopt kunnen raken weg. Eigelijk hetzelfde als met je wasmachine. Dus doe er je voordeel mee!

Zayn deed een wat langer ochtend slaapje, waardoor we wat later op onze speelafspraak waren. We gingen naar onze vriendinnetjes N. en J. En wat een pret ze gingen lekker samen schilderen. En boederij puzzeltjes leggen. En de mama’s die genoten even van hun bakkie koffie met een koekje hoor! Het spelen was zo gezellig dat ik er tot een uur of vijf zat.

Ik moest me haaste naar huis want er zou een dame de Medela borstkolfset komen halen. Deze had ik op facebook neergezet voor gratis afhalen, omdat ik hem zelf toch niet heb gebruikt. Het ligt hier in de weg en een ander is er blij mee.

Erna maakte ik eten en aten we samen een toetje.

Weekly Snaps #3-2021

Vandaag is het donderdag. We kleden samen Zayn aan, en ontbijten samen. Ik ga aan de crackers en Zayn eet een boterham. Erna breng ik hem weg. En snel aan de slag thuis. Het is vandaag druk, maar ik maak vandaag speciaal tijd om te lunchen. Juist, omdat deze er steeds bij inschiet. Ik ga even snel naar het winkelcentrum en koop daar een croissant bij de bakker, om zo de lokale ondernemer te supporten. En eet deze onder het genot van een kopje koffie op. De parkieten knuffelen elkaar lekker en zitten tegenwoordig in hun mooie schommel. Zo leuk om te zien dat ze er blij mee zijn.

Zie je het uitzicht waar ik naar kijk? Het mooie terrarium heeft een plaatsje gekregen in mijn kantoor. Ik word er echt vrolijk van. Ik heb moeite om op tijd te stoppen, de hoeveelheid werkzaamheden passen echt niet in mijn dag. En ik join de digitale borrel van werk nog even voor een kwartiertje. En dan snel Zayn ophalen, ik moet namelijk nog koken. Eenmaal bij mijn schoonmoeder staat deze heerlijke zoetigheid in de keuken. Ik kon het niet laten om er een foto van te maken. En ze wilde ook graag wat meegeven, maar omdat ik let op mijn figuurtje zei ik doe maar niet.

Zayn en ik maakte samen eten klaar en aten samen. Papa was vandaag wat later. Dus die at, helaas alleen. Hij speelde nog even met Zayn. En bracht hem erna naar bed

Daardoor had ik tijd om te werken aan de Weekly Snaps #2-2021. Ik merk door de drukte dat ik het niet red om de weekly snaps steeds op woensdag op te leveren. Op zich geeft dit niet, maar wel zo handig om met jullie te delen. That’s the mom-life. Bloggen en 4 dagen in de week werken is soms echt een uitdaging. En dat geeft niks, want ik vind bloggen heerlijk om te doen!

Weekly Snaps #3-2021

Vandaag is het vrijdag. En werk ik thuis. We zijn vroeg wakker en ik heb ook vroeg een prio melding. Dus lekker headsetje op en gaan. Natuurlijk heb ik Zayn wel totdat Nani en Nana komen, maar dat ging eigenlijk best goed. Omdat ik niet echt tijd heb om zelf te ontbijten, neem ik snel een eierkoek met koffie. Zayn geniet van zijn boterham en kijkt lekker naar Bing.

In de middag maak ik tijd om gezellig met Zayn en Nani te lunchen. Ik maak lekker een broodje gezond met boterhammenworst. Hmmm! Gezond en lekker ook nog. Na een halfuurtje ga ik weer de meetings en calls in. Tot een uur of vijf. Dan stop ik want, Nani moet zelf werken. Dinnetje M. zou op visite komen, dus ik vraag of ze ook blijft eten. We eten spaghetti bami met kip in ketjap en gewokte groenten. Lekker smakkelijk, makkelijk en snel. Laat mijn ma dit niet horen, want spaghetti bami is uit den boze!

Zayn wil niet slapen, vandaar de quote van ik bemoei niet. Die vonden we op internet en we konden er wel om lachen. Helaas deed zayn niet mee aan het spelletje. Anyway toen hij eenmaal sliep hebben we er een lekkere meiden avond van gemaakt. M. ging pas half 2 weg. OMG! De volgende dag zou de lockdown in gaan, dus we dachten nog even goed genieten.

Weekly Snaps #3-2021

Vandaag is het zaterdag. Omdat er geen melk meer is begin ik de ochtend met een bakkie zwart. De kop en schotel vind ik prachtig. Ze komen uit Turkije. Het oog wil ten slotte ook wat. We besluiten te lunchen en dan te gaan wandelen. Eerst gingen we met oud brood de eendjes voeren. Super gezellig met z’n drietjes.

En erna liepen we door naar centrum Leidsche Rijn. We moesten nog boodschappen doen, dus konden we deze mooi bij de Jumbo halen. Helaas stond er daar een rij van hier to Tokio. Ja, dat krijg je met alle maatregelen. Eenmaal bij thuiskomst bakte ik pannenkoeken en aten we die met z’n allen. Hmmm!

Ab ging vrienden helpen met schilderen. En Zayn en ik speelden wat samen tot het alweer tijd was om avondeten te maken. Vandaag eten we simpel, gekookte aardappel met groente, salade en kip.

Voor de rest is het geen bijzondere avond, Zayn gaat naar bed. Wij drinken thee en hangen wat op de bank.

Weekly Snaps #3-2021

Vandaag is het zondag. We ontbijten met een boterham en als tussendoortje gemixt fruit. Wat kan Zayn daarvan smullen zeg. Als Zayn zijn dutje doet, maak en bewerk ik de foto’s voor de Guhl Nature Repair lijn review In de middag gaan we naar Nani en Nana. Lekker pannenkoeken eten. En Zayn speelt veel met Nana en de keuken.

In de avond komt papa ook hierheen en blijven we gezellig eten. Wat hebben ze weer heerlijk eten gemaakt. Ik snap wel dat dat afvallen niet lukt… Nasi met snijbonen en Fashong kip. Hmmm! En als toetje taart. Schiet mij maar lek!

Hoe zag jouw week eruit afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: