Weekly Snaps #2-2021

Afgelopen week chillde ik met mijn vriendinnetje M. en had ik een MC Date. Gingen we op visite bij Nani en nana. En werkte ik best veel. Ook kregen we nog S. en D. met de kids op visite. We hadden het super gezellig en de dag vloog zo voorbij. Lees je mee in weer een nieuwe weekly snaps?

Vandaag is het maandag. Ik kleed samen met Zayn aan, breng hem weg naar Babaanne en ga dan door naar kantoor. Het is altijd druk op de maandag ochtenden met meetings. In de middag eet ik lekker kipfilet met crackers. En in de avond? Eten we lekker met z’n alleen bij Babaanne. Ze had een speciale soep gemaakt van schapenhersens? Het klinkt niet zo smakelijk, maar het was erg lekker! We bleven voor de thee en kregen ook nog een toetje na.

Erna kwam ik dit boek tegen op instagram. Ik zou het graag eens lezen, maar weet dat ik er de komende tijd niet aan toe kom. Het heet The Forty Rules of Love en is van de schrijfster Elif Shafak. Ze is heel bekend in Turkije en heeft al meerdere boeken geschreven. Dus dit is er eentje voor op mijn leeslijst.

Vandaag is het dinsdag en werk ik thuis. Ab brengt Zayn weg, dus dat hoef ik niet te doen. En zo kan ik lekker vroeg beginnen 7 uur ben ik al an die arbeit. Ik ontbijt met een appelflap. Super slecht, maar ach ze waren nog over van het weekend. En zo zonde om weg te gooien! I’m a sucker!

In de middag lunch ik met een tosti en wat komkommer en tomaat. Ik doe nog snel in de lunch de was, want die ligt er al dagen. OMG! Aan het eind van de werkdag ga ik Zayn halen. Het was eer echt uggs weer, dus dit doe ik toepasselijk met mijn uggs aan. En erna koken we samen. Het wordt pasta met spinazie en zalm. Hmmm! Gelukkig vind iedereen het lekker. Erna eten we samen een toetje. Zayn een danoontje en ik een proteine toetje.

Als Zayn naar bed is doe ik mijn wenkbrauwen en werk ik nog even aan de blog. En maak ik de post van de Hinge bijzettafel af. Ook werk ik nog aan het begin van de weekly snaps #1. Maar het is al laat en ik krijg deze niet meer helemaal af. Tijd om naar bed te gaan.

Vandaag is het woensdag mama-dag. Ik begin de dag met een lekkere bak kwark en granola. Een bakje koffie en dan… tijd om een beetje op te ruimen, te spelen met Zayn en de was te doen. In de ochtend heb ik ook nog een meeting voor werk. En om die reden breng ik Zayn even naar oma. Als ik hem op kom halen eten we wat chipjes samen en drinken we thee. Super gezellig!

Zayn schreeuwde steeds om Nana, dus ik besloot even langs hun winkel te rijden om gedag te zeggen. En toen mochten we een patatje eten. Hmmm daar zeggen Zayn en ik geen nee tegen. Ook fijn, want nu hoefde ik niet meer te koken. En omdat Ab vandaag overwerkte vond ik dat heel niet erg!

Vandaag is het donderdag. ik begin de ochtend met wat water en azijn, omdat dit super goed voor je gezondheid is! Hiervoor gebruik ik altijd water uit de Brita waterkan. Hier zit een soort van filter in die het water filtert. Het smaakt hierdoor beter en het is ook gezonder!

Het is druk met meetings vandaag, en ondanks dat ik thuis werk kom ik tijd tekort. In de middag heb ik pas om half 2 tijd om te lunchen. Ik besluit om lekker tempé te maken en dit met wat left over bami te eten. Hmmm! I love it. Vega eten hoeft helemaal niet saai te zijn. Nou had ik er wel wat vlees bij, maar als je de tempé goed laat marineren, is dit heel niet nodig. Want dan smaakt het net als vlees. In de avond hoefde ik niet te koken, want al het eten was er al. We hadden afgehaald bij het Smaakstation! Hmm!

Vandaag is het vrijdag. Ik start met een eierkoek. Ik weet niet wat het is, maar ik vind ze zo lekker. Heel niet goed voor het afvallen, maar ach ik leef maar 1x. Erna ga ik aan het werk. En tussen de calls door wordt er aangebeld. Mijn Budha 2 Budha armband van Mostert Juweliers is binnen. Woehoe, hier zat ik met smart op te wachten! En ook kwam er een perspakketje binenn van de Guhl Nature Repair range en Shampoo bars. Dus deze ga ik binnenkort voor jullie uitproberen.

Omdat ik woensdag 2,5 uur langer werkte. Heb ik vrijdag eerder vrij genomen. Heerlijk konden Zayn ik en Nani lekker de eendjes. ahum meeuwen voeren.

In de avond ging ik op visite bij mijn dinnetje Michelle en deden we een MC Date. Heerlijk ik heb het uiteten gemist. En ook al is dit geen culinair hoogstandje, het is gewoon lekker om er even uit te zijn en van elkaars gezelschap te genieten zonder kind. Als toetje hebben we zin in Ben & Jerry’s dus gaan we naar de appie om die te halen. Ik kom erachter dat zo’n scoop precies in het houdertje past van de scanner. Dat is echt voor alle Ben & Jerry fans! We chillen hem samen tot in de late uurtjes. Ik ben pas half 2 thuis. Whooops! Snel naar bed, want morgen is het weer vroeg dag.

Vandaag is het zaterdag. En wat een mazzel heb ik. Zayn slaapt uit tot kwart voor 8. Yes! Nu kan ik ook wat langer slapen. Ik ontbijt samen met Zayn weer met een eierkoek. En doe na het ontbijt Zayn in bad. Omdat het badderen vemoeiend is valt Zayn daarna snel in slaap. Ik kijk ondertussen een aflevering op Netflix: Meditation. Super goeie serie waarin er wordt uitgelegd waarom mediteren werkt en hoe je het doet.

Erna doe ik nog wat bestellingen online. En dan aan de schoonmaak. Rond een uur of 2 krijgen we namelijk visite. Gezellig S. en D. komen op visite. Er komt allerlei lekkers op tafel en de kids hebben het gezellig met elkaar. We koken Shish Kebab en Adana Kebab met salade en wraps. De kids eten patat. Het is een drukke, maar super gezellige middag/avond. En als klap op de vuurpijl begint het ook nog te sneeuwen. Alle kids gaan buitenspelen en Zayn? Die is kapot en ligt op bed. Arme jongen, nou met sneeuw spelen komt dan hopelijk snel een andere keer.

Vandaag is het zondag. Ab gaat in de ochtend vroeg naar M. en R. want zij hadden hulp nodig met klussen in hun nieuwe huis. Zayn en ik luierde lekker samen op de bank, danste en deden een tukje. Na zijn tukje begon hij weer. Nana, papa. Dus ik belde Nana en nani of we pannenkoeken mochten komen eten. En als verassing had Nani poffertjes gemaakt. Nou die vielen wel in de smaak bij Zayn, want die zijn veel makkelijker om zelf te eten.

Zayn ging slapen en ik deed boodschappen bij Appie, tankte de auto. En kocht een mooie bos Amaryllis voor mijn moeder. Ze is er zo gek op! De middag ging eigenlijk best snel voorbij.

En voor ik het weet was het alweer tijd voor het avond eten. Ze hadden weer uitgepakt hoor. BB met rijst en lekkere kip en snijbonen. Ik hou van eten bij mijn ouders en vond het heerlijk om zo halve dag bij ze te zijn. Als je eenmaal je eigen gezin hebt, heb je vaak niet meer de tijd om op deze manier bij elkaar te zijn. En denk je wat? In het kader van #steundehoreca kocht mijn moeder domtorentjes bij banket bakkerij Theo Blom.

Eenmaal thuis ging Zayn linea recta naar bed. Hij was kapot van al die indrukken en het spelen. En mama? Die maakte nog even het blog voor de Maybelline Snapscara af. Erna deed ik een theetje met Ab en was het tijd om naar bed te gaan.

Zoals je leest was afgelopen week niet een heel bijzondere week. Daarom vraag ik me ook af, wil je de weekly snaps nog steeds lezen ook als ik niet zoveel bijzonders doe? Laat het me weten in de comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: