Weekly snaps #1-2021

Afgelopen week ontdeed ik het huis van de kerstspullen, probeerde ik mijn Anne Field boots uit. Kocht ik een Ficus Elastia. Kregen we een nieuw koffiezetapparaat en aten samen met vrienden Saotosoep.

Vandaag is het maandag. En de eerste werkdag van 2021. We staan vroeg op ontbijten samen en brengen Zayn dan naar Babaanne. Mama gaat naar kantoor, want ik dacht dat onze nieuwe collega vandaag al begon. Echter komt hij morgen pas. Een probleem, want dan kan ik dubbel checken dat alles op tijd in orde is… En natuurlijk heb ik mijn Anna Field schoenen aangedaan, want brr het is koud buiten!

Tussendoor een lekker stukje fruit. Vandaag was een drukke dag. Ik heb getracht de rapportages van afgelopen jaar af te ronden. Maar dit is helaas niet gelukt. En heel wat meeting verder zit de dag er alweer op. We eten gezellig bij Babaanne en Dede, want we moeten Zayn hier toch al ophalen. Lekkere Corba en pilav en vlees.

Als Zayn slaapt werk ik nog aan het artikel over een computerbril. Sinds kort heb ik er eentje en ik ben er zo ontzettend blij mee!

Vandaag is het dinsdag. We staan weer vroeg op met z’n allen. Ik breng Zayn weg en ga daarna toch weer door naar kantoor. De nieuwe collega begint en deze moet ingewerkt worden. Helaas gaat dit niet op afstand, omdat hij allerlei hardware spullen nodig heeft en wat uitleg over hoe hij bepaalde zaken moet aanpakken. Dat gaat niet via teams. Ik lunch op kantoor, met dunne crackers, zodat ik niet teveel koolhydraten binnen krijg. Het gezond eten probeer ik namelijk door te zetten.

In de avond mogen we blijven eten bij mijn schoonouders. Wat een bofkonten zijn we toch. Ab en ik zijn er vanwege storingen pas laat. En OMG één van mijn lievelingsgerechten Çiğ köfte staat op tafel! We spelen nog wat samen en drinken thee. En dan is het alweer tijd om naar huis te gaan.

Als Zayn slaapt werk ik nog aan het artikel over Sfeerverlichting in je woonkamer. Ik ben zo ontzettend blij met deze mooie lichtbollen van Otto. OMG!

Vandaag is het woensdag mama dag. Odanks de lockdown altijd een dag om naar uit te kijken. Lekker vrij, even tot rust komen. Althans, dat denkt mijn hoofd dan. Soms is voor Zayn zorgen zwaarder dan een dagje werken… Maar dat ter zijde. We staan vroeg op ontbijten lekker samen.

En vandaag maakte ik voor het eerste gembershots. Ik las er veel over… En het leek me een goed idee om hiermee te beginnen. Gember is namelijk een sterkte antioxidant en het werkt ook nog is ontstekingsremmende. En daarnaast krijg je het er lekker warm van! Als jullie hierin geïnteresseerd zijn, dan maak ik er eens een blog over.

–> Lees ook: Review | Princess Easy Fill Slowjuicer – Hiermee kan je hele goeie shots maken!

Erna gingen we op pad naar Lidl, ik had namelijk prachtige kamerplanten in de aanbieding gezien voor €11,99. Dit leek me echt een koopje, dus ik kon het niet laten om te gaan kijken. En tegelijkertijd ook onze boodschappen te doen. Ik kocht de Ficus Elastia. En spoot de pot (eigenlijk een buitenpot) in een goudkleurtje. Hij staat voorlopig even hier, maar ik ben aan het nadenken over een beter plekje. Ook kocht ik een vetplantje voor in de keuken. Tja… wat zal ik zeggen, je hebt groene vingers of je hebt ze niet.

Eenmaal bij thuiskomst was Zayn moe, dus die ging naar bed. En mama? Die ging de was opvouwen. Gelukkig lagen er maar 3 wasmanden klaar… Dus ik hoefde me niet te vervelen. Erna plakte ik met dubbelzijde tap de houdertjes voor de touwtjes van onze duo rolgordijnen op het kozijn. Super fijn, want nu kan Zayn niet meer aan de touwtjes gaan hangen.

Ook ruimde ik alle kerstversiering op. En ontdeed ik mijn kerstkrans van de ballen. Zo kan hij prima blijven hangen. Ik vind hem prachtig!

Ik lunchte met left-over Çiğ köfte. Wat vervelend nou! Die had ik meegekregen van mijn lieve schoonmoeder. Allah Razi olsun! Ik speelde wat met Zayn en maakte erna het eten klaar. Jeetje, ookal gaan we niet meer veel weg op de woensdagen, toch zitten ze behoorlijk vol met activiteiten.

Ik maakte bulgur met kip en sperziebonen. Hmmm!

We legde vandaag samen Zayn in bed. Dunno why, normaal doen we het om beurten. Zayn vond dit heel fijn en ging snel slapen. Tijd voor werk aan een artikel. Ik bewerkte de foto’s en schreef het artikel over de Dyson V10. Echt een design hoogstandje in de vooraadkast. En wat werkt hij fijn!

Vandaag is het donderdag. Ik ontbijt vroeg met Zayn thuis. En erna brengt Ab Zayn weg. Ik ben helemaal into de kwark met een klein beetej granola. Ik nu het liefst de granola van Dorset en dan de Berry variant.

Vandaag is het weer een drukke dag vol met werkzaamheden en prio’s. Ik kom eigenlijk niet echt aan het geplande werk toe. En lunch dan ook pas om half 2 met twee Yufka’s (heel dun deeg) met zalm en salade. Eenmaal klaar met werk maak ik snel wat fotos’van de Marc Ibane Tanning Mouse die ik al een tijdje gebruik. Binnenkort lees je hier meer over op de blog. Erna haal ik Zayn op. Ab is wat later vandaag.

Eenmaal thuis maken we samen Ezogelin Corba, Bulgur, gemengde groenten, turkse biber en kip in ras el hanout kruiden. Hmmm! Gelukkig viel dit bij allebei de mannen in de smaak. Dus iets om te onthouden. Ik hou ervan om lekker uit te proberen met kuiden en recepten. Soms pakt het goed uit en soms, ja helaas niet…

We spelen samen met Zayn en dansen. Oh i love you mannetje van me! Toen Zayn eenmaal sliep was het tijd voor een lekkere koffie voor ons allebei. Die hadden we verdiend na zo’n chaotische werkdag. Ik deed er een klein stukje stroopwafel bij om onszelf toch te verwennen. Maar je ziet je hoeft niet gelijk all the way te gaan als je wilt snoepen. Goeie tip om te onthouden als je ook wat rustiger aan wilt doen. En een goede manier om een partner in crime te zoeken, zodat je zelf niet alleen eet :P

Ik maakte in de avond de preview over de Guhl Nature Repair producten.

Vandaag is het vrijdag. Nani komt op Zayn passen. Maar Zayn heeft in de ochtend alleen maar oog voor de tv. Totdat, mama hem uitzet. Ja, soms is het even genoeg met al die kastjes en telefoons en tablets. Er zijn zoveel andere leuke dingen om te doen.

Ik ga aan het werk en Nani en Nana spelen met Zayn. Vandaag stat er weer veel op de agenda. Ik ben weer te laat met lunchen door een meeting die uitloopt en flans snel een soatosoep in elkaar. En schiet nog wat plaatjes van de Maybelline Snapscara mascara. Zoals je leest heb ik het maar druk, dus soms moet je creatief zijn.

In de avond maakte ik de Weekly Snaps #53-2020 af. Ja, je leest het goed. Ik heb het echte een jaar lang vol gehouden om elke week een kijkje in ons leven gegeven. Soms kwam de weekly snaps wat later maar, oh my. Ik ben hier echt trots op en ik hoop natuurlijk dat jullie het leuk vinden om deze elke week te lezen. ik ben benieuwd of jullie vinden dat ik hier ook aankomend jaar mee door moet gaan…. Let me know in de comments. Of stuur me even een berichtje op één van mijn social media kanalen.

En keek ik naar de podcast van de truemanshow met lange frans. Beste interessant!

Vandaag is het zaterdag. We luieren wat in de ochtend. Ik maak de weekly snaps helemaal af zodat deze online kan komen vandaag. En ik werk aan het artikel over de MAC Moon Masterpiece. Wat een gave collectie is dit! Erna ga ik boodschappen doen bij Lidl en haal ik allemaal gezonde dingetjes in huis.

In de middag maakte ik een gezonde smoothie voor mezelf, met: Aardbei, bosbessen, spinazie en sla. Lekker en goed voor de spijsvertering. Erna ging ik aan de slag met het maken van Saoto soep. Toen die eenmal lekker stond te pruttelen begon ik aan ons koffiezetapparaat, want die gaat namelijk van plek veranderen. We hebben dit koffiezetapparaat van onze ouders kregen. Een dubbele die je kunt gebruiken voor cups. Ziet er gaaf uit hé! Maar om alles schoon te maken en hem op zijn plek te krijgen… Nou dat was nog wel wat werk. Helaas werkt hij niet helemaal goed, dus binnenkort schakelen we waarschijnlijk een monteur in.

In de avond gingen we gezellig naar mijn ouders. Normaal gaan we meestal op zondag, maar dit weekend dus even omgedraaid. We kregen een lekker zelfgemaakt saucijzenbroodje als voorafje. Pff en dan ben ik de hele week aan het opletten. maar hij was erg lekker hoor!

ik ging tussendoor nog even naar de AH voor alle 1+1 aanbiedingen, want op zondag is het meeste bij ons in de wijk uitverkocht. Normaal red ik niet eens een halve tas voor 30 euro. En nu had ik een overvolle tas voor 31,75. Erna aten we gezellig samen en rond half 8 was het tijd om weer naar huis te gaan. Zayn was moe en wij wilden ook lekker op tijd naar bed. Maar niet voor we een gezond toetje hadden gegeten.

Vandaag is het zondag. In de ochtend maken we schoon, want in de middag kot er visite. Onze vrienden M. en R. komen samen met hun kinderen langs en blijven lekker eten. Ja, natuurlijk eten we saoto soep! Haha ik had het niet voor niks gisteren opgezet. De kids spelen gezellig met Zayn en hebben het super leuk met elkaar. En als toetje? Eten de kinderen een waterijsje. En de mannen gaan als verassing naar de MC Donalds om voor ons een MC Flurry te halen. Hmm! Wat een bofkonten zijn we toch. Zayn ging vroeg naar bed en ook de visite ging op tijd weg. Wij dronken nog een theetje samen en genoten van ons nieuwe Amazone Prime abonnement.

Hoe was jouw eerste week van 2021?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: