Weekly Snaps #49-2020

Weekly-snaps-49-2020-foto-4

Afgelopen week werkte ik veel en tot laat. Bestelde ik een nieuwe winterjas, kreeg Zayn een cadeau van sinterklaas. Werd ik gebeld door Kwantum over mijn te korte gordijnen. Kocht ik een nieuwe NAS, haalde mijn computerbril op. En gingen we zondag op familie bezoek.

Vandaag is het maandag en ging ik weer vroeg aan het werk aan het project. Het was een drukke dag. Alvorens ik achter mijn computer ging zitten, maakte ik ontbijt en thee. Deze nam ik mee naar boven. In de middag Maakte ik een tosti en ging daarna snel terug naar mijn werkplek. Ik zag een jas van Sick Silk online. En vroeg aan jullie of ik hem moest bestellen op Instagram of niet. Jullie antwoord was NEE, maar ik kon het toch niet laten. Dus ik bestelde hem wel.

Erna heb ik een geurkaarsje aangestoken en ben ik verder gegaan met werk. Rond half 6 was ik klaar en ging ik richting mijn schoonouders, om daar Zayn op te halen en lekker mee te eten. Rond half 8 gingen we naar huis. Zayn was moe en wij eigenlijk ook. Ik maakte het artikel over de Essence Trend Edition “x-mas wishes candy kisses” af. Wat een super toffe trend edition is dit weer. Helemaal in de kerstsfeer. En besloot een artikel te maken over mijn derde oorbel zelf schieten. En erna ging ik lekker slapen!

Vandaag is het dinsdag. Ab bracht Zayn weg. En zelf startte ik de ochtend goed met een stokboordje met kaas, tomaat en komkommer en een koffie. Het is wel even wennen dat werken als het donker is.

Gisteren deelde ik de nieuwe gordijnen die we binnen hadden gekregen van Kwantum. Omdat de gordijnen te kort waren en ik er niet tevreden mee was. Kwantum nam zelf contact met me op via DM. En vroeg of iemand van de winkel contact op mocht nemen, om te kijken of we dit konden oplossen. Super netjes natuurlijk! Ik stond hier wel voor open en heb mijn gegevens achter gelaten. En werd al snel gebeld door Arie van Kwantum utrecht. Ik legde Arie het verhaal uit en hij vroeg mij om de gordijnen opnieuw op te meten.

Aan het einde van de ochtend nam ik deel aan een interactieve sessie met meerdere IT Managers van ICT Events. Hier sprak de CTO van carrefour over IT Service Management. Erg interessant om te horen welke benadering zij vanuit IT hebben naar de gebruiker toe.

In de middag kwam mijn H&M bestelling binnen. De broeken in mt 44 waren te groot geworden, dus bestelde ik mt 42. In de hoop dat deze wel zouden passen. En voila! Ik heb 2 van de 3 broeken gehouden. En twee truien. Toen ik op de weegschaal ging staan gaf deze -4 kilo. Woehoe, onbewust toch goed bezig! Kijk dat is het betere nieuws.

Vandaag is het woensdag. Ik ontbijt lekker uitgebreid met Zayn en hij gaat wat later naar de opvang. Erna ga ik even naar de action, hier kocht ik echt weer teveel. Maar wel allemaal mooie dingen. Een grote en kleine spiegelkandelaar voor waxinelichtjes (zie shop highlight op insta) en twee zilveren moderne kandelaren. Ook kocht ik een goudenspuitbus om de kandelaren goud te maken, want gouden kandelaren hadden ze niet… en ik vond vier zwarte mandjes die je kunt gebruiken om frietjes in te serveren. Ik kocht witte lampjes voor in mijn DIY moderne kerstkrans. Ik vond de gekleurde toch net iets to much.

Erna haalde ik nog wat pampas pluimen bij de kwantum en een pizza bol voor mezelf. Ja, duh! Verslaving!

Ineens hoor ik dat mijn moeder vrij is vandaag. Ik bel er om te vragen wat ze gaat doen. En ze geeft aan wel op de koffie te willen komen. Super gezellig, maar als ze er eenmaal is wordt ik de hele tijd gebeld voor dingen met een hoge prio van mijn werk. We halen samen Zayn op en erna gaan we naar Coolblue. Een Synology NAS ophalen, omdat mijn oude kapot is gegaan. En als we dan toch een nieuwe NAS kopen, dan ook maar gelijk wat extra opslagruimte erbij. En dan vraag je je af, wat doe ik met een NAS. Nou hier sla ik al mijn foto’s video’s en werk gerelateerde zaken open. Daarnaast is het erg handig, omdat je zo op elke tv in het huis je foto’s, video’s en muziek kan bekijken/luisteren. En omdat je hem op dualraid kan instellen, heb je altijd een back-up van je harde schijf mocht de ene kapot gaan.

Erna besluiten we samen even naar de stad te gaan. Maar Zayn is kapot en valt in slaap in de auto. We wandelen even door het centrum van Utrecht en kopen wat dingen die we nodig hebben. Er is zelfs een heuse mondkapjes winkel, met super toffe designs! We gaan even naar de Primark, om voor kleding voor Zayn te kijken. Maar er is eigenlijk weinig in zijn maat en vooral veel legerpatronen. Nah, daar heeft hij al een aantal truien van, dus we slaan over. De tijd vliegt en voor we het weten is het alweer half 5. Mijn moeder moet gaan werken en ik moet voor het eten gaan zorgen.

Eenmaal thuis zorgde ik voor het eten. Ik maakte kippenborst met rijst en gemixte groenten. We aten samen en na het eten kwam papa thuis. Hij zei dat ie een verassing voor mij had, maar toen ik het pakket uitpakte stond er beste Abdullah. Busted, hij geeft gewoon zijn cadeau van sinterklaas aan mij. Daar zal de sint vast niet zo blij mee zijn! Maar ik vind het niet erg hoor, ik hou wel van chocolade en pepernoten. Alhoewel ik toch wel even teleurgesteld was dat het niet echt een cadeau voor mij was.

Toen Zayn eenmaal op bed lag meten Ab en ik de gordijnen. En erna installeerde ik de nieuwe NAS. En zette ik de opgespaarde foto’s van mijn computer over op mijn NAS. Ik vergat helemaal de tijd en voor ik het wist was het té laat… half 11. Ik ging me gauw klaarmaken en naar bed, want morgen weer een drukke dag!

Vandaag is het donderdag. In de ochtend ontbijt ik met een boterham en een peper. Achja, why not? Zayn eet ook lekker een broodje. En erna kleden we hem voor het eerst aan met zijn nieuwe muts en sjaal. Normaal gesproken wil hij deze helemala niet ophouden, maar omdat ik zelf ook een muts op heb gezet denkt hij hmmm ok. Erna ga ik aan het werk.

En in de middag In de middag werd de Sick Silk jas, die ik bestelde geleverd. En bij aankomst paste ik hem gelijk. Ik vond het kleurverloop erg mooi. Maar helaas zat er echt geen form in, zoals sommige van jullie me al DM’de. Achja I tried! Ik kon het gewoon niet laten!

Ook belde ik met kwantum om de nieuwe gordijn maten door te geven. En Arie vertelde me dat Kwantum ze opnieuw, kosteloos zou bestellen. Super fijn! Dat is nog eens een goede service! Ik haalde Zayn wat later op van de opvang dan normaal. Pas om half 6. Maar hij had wel zijn schoentje mogen zetten, die hij zelf geschilderd had. En daar zat wat lekkers in van sinterklaas. Hoe leuk is dat!

Ik had geen zin meer om uitgebreid te koken, aangezien we pas kwart voor 6 thuis waren. Het werd left-over kippenborst met pasta en spinazie. Zayn is gek op pasta en spinazie, dus hij heeft geluk! Helaas wordt het met eten wel atlijd een kliederboel. En spinazie opruimen… is onbegonnen werk!

Zayn heeft de laatste tijd moeite met slapen, het naar bed brengen is dan ook een probleem. Toen hij eenmaal sliep, trakteerde ik mezelf op een chocolademelk met slagroom en pepernoot. Even een verwenmomentje. Ook had ik een nieuwe opdracht binnen gekregen en werkte aan het artikel over visgraat vloeren.

Vandaag is het vrijdag, bijna weekend! Zo na deze week kijk ik daar wel naar uit hoor! In de ochtend is het gelijk druk, dus het ontbijten schiet erbij in. Om half 11 besluit ik snel naar beneden te gaan om een stukje banketstaaf te pakken. Ik heb ineens zo’n trek in iets zoets! Dat krijg je als je niet ontbijt Mariel! De broodjes die op de foto lagen, had Zayn namelijk voor mijn neus weggrist, ondanks dat hij gegeten had. En ook deze opgegeten. I guess he was hungry?

In de pauze nam ik mijn moeder en Zayn meer naar het winkelcentrum. Ik moest mijn computerbril ophalen bij de Eyewish. En Zayn en mama zouden dan gelijk boodschappen doen. Zo gezegd zo gedaan. En wat een vriendelijke, behulpzame mensen werken bij de eyewish in leische rijn! Ze hebben me van alles uitgelegd, de bril gesteld. En nu is het een kwestie van dragen als ik achter de computer zit. Toen we weer terug thuis waren, heb ik hem gelijk opgezet om uit te proberen. Hoe vind jij hem staan?

In de avond maakte ik burritos en aten we leftover rosti’s. Haha, het is een beetje een drama met avondeten deze week! But don’t tell anyone… Tijdens het koken kwam Zayn zijn Sinterklaas cadeau binnen. En wat was hij enthousiast. Meer over het openmaken dan wat erin zat… Maar goed, hij was blij, dat is het belangrijkste! Het was een autobaan met autootjes van de DSG sinterklaas!

Erna was het tijd om klaar te maken voor bed. Zayn ging lekker slapen. Ik stak mijn nieuwe kaarsenhouder van Action aan en deed nog wat correcties op het artikel van de visgraat vloer. Erna kroop ik lekker in bed en installeerde mijn warmte deken. Hmmm! Heerlijk zo weg snoezelen.

Vandaag is het zaterdag. Zayn was vroeg wakker en we ontbeten samen en lazen boekjes. Toen we Zayn gingen douchen, belde onze buurman aan. Hij vertelde dat er een gat in het raam van onze Mercedes zat en het stuur weg was. OMG! We waren heel erg geschrokken. We kleedde Zayn snel aan en gingen kijken. En inderdaad ons stuur was weg… Het is echt ongelofelijk, je mat tegenwoordig niks meer hebben. AL werk je er hard voor het wordt gewoon onder je neus weggestolen. Ab belde de politie, verzekeringsmaatschappij en tja, met deze auto konden we dus niet meer weg. De auto zou later vandaag opgetakeld worden en afgeleverd bij de Mercedes dealer. Erna gingen we brunchen bij Babbanne en Dede. Wat hadden ze veel lekkers gemaakt. En wat was Zayn blij! Toen zayn zijn buik vol had gegeten viel hij in slaap. En mama ging lekker met hem liggen. Ik was echt moe vandaag.

Ab ging ondertussen terug naar huis voor de auto. En wij sliepen lekker samen tot hij terug kwam. Toen hij ons eenmaal kwam ophalen gingen we even langs mijn ouders. Onderweg kwam ik deze mooie paddestoelen tegen. En ik kon het niet laten om even te stoppen voor een foto. Wat zijn ze prachtig hé!

Eenmaal bij mijn ouders, probeerde ik samen met mijn moeder een kerstster te maken. Wat op zich goed lukte, maar toen ik de gaatjes uitsneed waar het licht doorheen moet schijnen ging het glitter laagje eraf. Huil! Zayn was druk met zijn keuken, eten koken. En met Mamoe spelen met zijn autotjes.

Mijn ouders hadden weer heerlijk gekookt, och je kan gewoon geen nee zeggen tegen dit lekkere eten! En alsof het nog niet beter kon, kregen we sint en piet gebak!

Wat een fijne afsluiting van het weekend! En fijn dat ondanks alle strenge corona regels, dat we toch nog een beetje sociaal contact kunnen hebben, uiteraard met de corona regels in acht genomen.

Hoe zag jouw week eruit afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: