Weekly Snaps #27

Afgelopen week genoten Zayn en ik van de kleurige herfstblaadjes, liep ik voorschut met mijn zelf gecreëerde kapsel. Oeps.. Ontmoette Zayn voor het eerst zijn neefje Y. At ik Mexicaanse soep. Reviewde de Cabau sporttas en gingen we op vakantie naar Turkije. Kijk je mee naar weer een nieuwe Weekly Snaps #27?

Vandaag is het maandag. Ik ontbijt op het werk en pas mijn homescreen even aan. Kijk dat is toch een veel gezelliger beeld om de hele dag naar te kijken… Dit waren Zayn en zijn nichtje vorig jaar zomer. Haha wat worden ze snel groot!

In de middag had ik op ons distributiecentrum een afspraak en daar bleef ik tot laat in de middag. Daarna ging ik door naar mijn schoonouders waar wij gezellig samen aten. En later in de avond op visite bij Opa en Oma.

Zij kwamen net uit Turkije en wij hadden ze super erg gemist!

Onderweg speelden Zayn en ik nog even met wat blaadjes, want jeetje wat zijn ze mooi. Super rood en geel. Ongelofelijk bijna!

Bij opa en oma dronken we gezellig thee en aten we wat lekkers.

Vandaag is het dinsdag. Ik liep de heel dag voorschut met een kapsel wat er van de voorkant erg leuk uitzag. Maar van de achterkant iets minder goed, zag ik achteraf. Haha, achja. Dat krijg je las je met mannen werkt, dan zegt niemand iets….

Gelukkig trakteerde ze me wel op een lekker stuk appeltaart!

Omdat ik weer extra calorieën had gegeten, besloot ik in de middag toch maar een halfuur te gaan wandelen. Het regende pijpenstelen, dus dat idee was in mijn hoofd super sportief. Maar achteraf niet een geweldig idee. Ik was zeik en zeik nat!

In de avond maakte ik eten. En pakte ik vast wat spullen in, in onze koffer.


Vandaag is het woensdag en moest ik in de ochtend werken i.v.m. een workshop met het team. Gezellig en heel erg zinvol. In de middga haal ik Zayn op die al gelijk in slaapt valt in de auto. Dat geef mij even de kans om wat wallart te verwisselen en anders neer te zetten / op te hangen. Ik maak er ook wat foto’s van. Hierover over een aantal weken meer…

Als hij eenmaal wakker is gaan Zayn en ik naar zijn neefje Y. kijken. Dit is de eerste keer dat Zayn Y. gaat ontmoetten. Eerst heeft hij geen interesse in hem. Tot zijn oom hem verteld dat ze vriendjes worden, nou daar had hij wel oren naar. Een kusje een aai. En heel wat kusjes verder was het tijd om naar huis te gaan. Wat leuk om te zien dat hij nu al zo lief is voor baby Y.

We zijn wat later thuis, doordat we te lang bij baby Y. hingen. Maar ik hoef gelukkig niet te koken. Ab heeft lekker wat te eten gehaald. Een broodje shoarma, hamburger en patat die we met z’n allen delen. Het is super lekker en vooral dat gedeelte waarbij ik niet hoef te koken ;) En daarna word ik verrast door Ab met bosche bollen, omdat ik zo goed bezig ben met sporten. Haha toepasselijk dat het artikel waar ik vanavond over werk over de Cabau sporttas gaat!

Zayn gaat erna lekker douchen en erna regelen Ab en ik nog wat zaken, die geregeld moeten worden. Ik breng Zayn naar bed. En die zegt voor het eerst dat hij moe is en wil slapen. Bel de krant! Twee boekjes verder, gaat hij eindelijk slapen. Ab trakteert mij als verassing op Bossche bollen, omdat hij weet dat ik dit lekker vind. Super lief! Love you!

Vandaag is het donderdag. Ik had ik op het werk een training. En daarna ging ik door naar een andere locatie voor een root cause analysis. Super interessant en ook fijn om andere collega’s weer eens in het ėcht te ontmoeten. Ze hadden hier zelfgemaakte Mexicaanse soep. En vroegen of ik bleef lunchen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen!

In de avond aten we patatjes uit de oven met lekkere kippenboutjes naar mijn eigen recept. En ik werkte nog even aan het artikel voor de BK Wokarang, die je vast wel hebt gelezen. Wat een geweldige pan is dit zeg!

Vandaag is het vrijdag. Ik begin de dag thuis met oud brood die ik tussen het tosti-ijzer leg. Haha tja je moet wat hé als je niet houdt van weggooien!

Ik werk de hele dag. En aan het eind van de middag ga ik nog snel even naar de action en zeeman om wat cadeau’s te shoppen voor de familie in Turkije.

Dat is prima gelukt. Ik vond zoveel leuks dat ik zelfs voor Zayn al wat meenam voor Sinterklaas! In de avond gingen we patatjes eten bij Nani en Nana in de winkel @suritaria.nl. Zayn riep dit al de hele dag. Dus hoe graag ik ook wilde, ik kwam hier na toezegging van Nani niet onderuit. En we hadden zoals je kunt zien nog niet genoeg patatjes gegeten. Hahaha! In de avond pakte ik de laatste dingen in die we mee moesten nemen in onze koffers, want morgen gaan we op vakantie naar Turkije! Op familie bezoek. Ik dronk een lekkere koffie met Monin siroop en ging toen snel slapen.

Vandaag is het zaterdag. We gingen vroeg naar Schiphol, want we zouden op het vliegtuig stappen naar Turkije.

Eindstand waren we er veelte vroeg. Dus moesten we nog best lang wachten. We vergaten Zayn zijn kinderwagen, wat ook niet zo’n handige zet was. Daarna hadden we nog uren vertraging, door god weet wat… Toen we aankwamen was het in Konya al donker.

Gelukkig wachtte de familie op ons op het vliegveld en stond dit klaar toen we thuis kwamen. OMG! Heerlijke pide en soep. Alles smaakt gewoon zoveel beter in Turkije!

Vandaag is het zondag en onze 2de dag in Turkije. We eten gezellig met z’n allen Turks ontbijt ookwel Kahvalti genoemd. En daarna gaan we met de kids naar een grote speeltuin in de buurt. Ze konden daar ook op een elektrisch bestuurbare auto rijden en dat vonden ze beiden super leuk!

Het was super lekker weer in Turkije, dus why not? Zayn heeft heerlijk met zijn nichtje H. gespeeld. En was super uitgeput, dus deed daarna een lekker dutje.

Ik heb foto’s met mijn camera gemaakt. Dus zodoende dat die niet op mijn telefoon stonden… Geen foto’s dus. Maar ach wel een mooie foto van de lekkere snacks die wij snaaiden met z’n allen toen de kids lagen te slapen.

We aten met z’n allen. Geen idee meer wat precies. Het was te gezellig! Erna dronken we thee en keken we met de projector film. Gezellig en lekker nostalgisch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: