Weekly Snaps #26-2021

Afgelopen week werd mijn neefje Y. geboren, ontbeet ik met de hala’s, ging ik op date met mijn dinnetje S. Kreeg ik ook nog mijn dinnetje M. op visite. Kochten we een speelkleed voor Zayn en deed ik heel veel was…

Vandaag is het weer maandag. We staan vroeg op en brengen Zayn weg. Erna maak ik de rapportages op kantoor en onbijt ik ondertussen. Aan het eind van de dag ga ik nog even sporten. En erna lekker eten bij de schoonouders.

We spelen nog even lekker met Zayn. Die is helemaal gek op zijn puzzel met het arabische alfabet. En bij thuiskomst doe ik nog iets aan het artikel: B&O beoplay e8 2.0

Vandaag is het dinsdag. En is eindelijk mijn kleine neefje geboren! Ik ga er niet teveel details over vertellen, want dat is privé. Maar ben er natuurlijk wel erg trots op. Sinds kort hebben we op werk een lijst, waarop iedereen zijn foutjes zet. Mijn manager kwam erop, omdat hij iets was vergeten. Dus moest hij Milka trakteren. Toen ik eenmaal aankwam was hij al half verorberd door een collega. they know what they take…

Als avondeten eten we bietenwraps met kipkerrie en geroosterde aubergine salade met komkommer en tomaat.

Zayn wilde persé pilav eten. Dus maakte ik ook rijst. Dat eet hij tegenwoordig met yoghurt. Wat een combi, maar ach zolang hij maar eet ;)

Wat aten gezellig met z’n allen. Ook kocht ik een Elho waterdispenser alvast voor de vakantie. En deed deze in mijn Calathea. Hij ging er gelijk meer van omhoog staan. Blijkbaar heeft hij toch wat meer water nodig…

We zongen nog wat liedjes met Zayn. En toen was het tijd voor een bliksem bezoek aan mijn kleine neefje, want ik moest hem toch wel even in het echt bekijken! Ab en ik waren opslag verliefd! Welkom to the family little man!

Vandaag is het woensdag. Ik voel me vandaag wat minder, ik heb last van mijn oog. Wat er op duid dat ik weer holte ontsteking heb. Shoot men! Vandaag komen de tante’s van Ab ontbijten. Om mij te ontlasten brengt Ab Zayn weg. Super lief, want het is mijn vrije ochtend natuurlijk!

Ik zet mijn wekker na het aankleden van Zayn. En duik dan snel nog even een drie kwartier mijn bed in. Blijkbaar had ik deze uurtjes nodig, want ik slaap door de wekker heen. En ik had een hele planning gemaakt om boodschappen te gaan doen voor het ontbijt.

Gelukkig waren de tante er pas over een kwartier. Ik heb nog nooit zo snel boodschappen gedaan, binnen een kwartier was ik heen en weer en had ik ook nog écht alle boodschappen die ik nodig had. Die powernap heeft mij goed gedaan. We ontbijten gezellig met z’n allen en kletsen bij! Dit zouden we vaker op de woensdag moeten doen!

De tante R. blijft nog even zitten tot ik Zayn moet ophalen van de opvangen. En we gaan samen de deur uit. Zayn was erg moe. En zei ook al in de auto dat hij moe was. Ik dacht dat hij nog wel even wakker zou blijven tot thuis, maar nee hoor. Meneer viel net voor de deur in slaap. Ik moest alleen de auto nog parkeren. Achja, klein moppie is gewoon moe. Lekker slapen en bijtanken.

In de avond maak ik lekker wat te eten en doen we rustig aan. Ik wou eigenlijk nog even gaan trainen, maar voel me niet fit genoeg dus ga niet.

Vandaag is het donderdag. Ik had een hoop muntthee nog, dus nam lekker een bosje mee naar werk. Hmmm lekker al mijn collega’s jaloers maken. Eindstand zat de hele afdeling aan de muntthee. Toen die eenmaal gedeeld was begonnen ze over de simit. Tja… die ga ik echt niet met jullie delen hoor. Dat gaf niks zieden ze, want de Milka hadden ze toch al opgesnoept.

Ik ging naar de Makro om lunch te halen voor mijzelf en een collega. Het is een wonder want ze zijn eindelijk zo slim geweest om de karretjes dicht te plakken. Hoera! Niet steeds naar binnen om een muntje te halen.

Ik lunch met eiersalade en een broodje. En erna heb ik een training voor onze nieuwe telefooncentrale tot laat in de avond.

Daarna rij ik nog even snel langs mijn neefje. Als ik thuis kom heeft Ab lekker gekookt. Frites, met boontjes en köfte.

Vandaag is het vrijdag. Zayn wilde zijn eigen boterhammetje smeren. Natuurlijk mag mijn grote man dat zelf doen. Voor mezelf maakt ik een tosti van oud brood en ga de eerste meeting in. Mijn moeder komt vandaag niet oppassen, want die is bij de andere kleine. Tja, verschil moet er zijn!

Zayn wilde in de middag niet slapen. Het was allemaal te interessant wat mama deed voor het werk. Dus hij viel pas rond vier uur in slaap. Zwaar vermoeid.

Hij zat steeds naast me met zijn nijntje laptop, waar hij dan spelletjes en liedjes op deed. Te cute!

Gisteren had ik van werk een boek gekregen. We konden kiezen uit twee titels. En ik koos voor Het is oorlog maar niemand die het ziet. Dus daar ben ik vanavond in begonnen te lezen.

Ik had niet zo’n zin om avondeten te koken, dus maak ik spinazie met ei en left-over rijst van gisteren. Eigenlijk een hele goed een verrukkelijke combo.

Als we eenmaal hebben gegeten en Zayn op bed ligt. Ga ik mijn dinnetje S. ophalen. Ik heb haar al tijden niet gezien. We hadden een car date. Eindstand geëindigd bij de Starbucks met autopech. Hahaha. Gelukkig is het allemaal snel weer gerepareerd en breng ik haar naar huis.

Vandaag is het zaterdag. Zayn en ik zijn vroeg wakker. HIj kon niet meer slapen. We knuffelen op de bank en hij kijkt zijn favo serie. Ik zit nog even aan mijn blog, om de Weekly Snaps #25-2021 af te maken.

We kleuren gezellig samen met de nieuwe potloden in het disney kleurboek. En dan gaat mama nog even naar Baby Y. En naar Nani en Nana. Zayn mag helaas niet mee, omdat dit in de eerste week wordt afgeraden. Hij is ook erg snotterig dus het lijkt onszelf ook niet zo’n goed idee als hij meegaat. Ik ga dus alleen. We eten een taartje om baby Y zijn geboorte te vieren, maar ook voor mijn ouders hun trouwdag.

Waar ik dacht dat ik heel kort zou blijven, liep het allemaal toch een beetje uit. Logisch met zo’n kleine hummel. Ik ga naar de Prenatal om wat leuke kleertjes uit te zoeken als cadeau. En koop ook gelijk een geboorte cadeau voor het kind van een collega.

Eenmaal thuis blijkt iedereen te slapen. Geen probleem, ik ga verder met de was en maak ook het bakje van de wasmachine even goed schoon. Die gaat er na verloop van tijd altijd zo vies uitzien. Bah!

Als Zayn dan eenmaal wakker is eten we wat. En gaan daarna lekker gezellig verven. Helaas kon ik zijn kwasten niet vinden, dus toen gingen mama haar make-up kwasten eraan. Tja, je moet wat over hebben voor je kind.

Mijn dinnetje M. kwam gezellig langs. Wij hadden de avond voor onszelf want ab ging ook op stap. We aten pasta met spinazie. Hmmm. Ook Zayn vond het erg lekker. En chillde tot in de late uurtjes.

Vandaag is het zondag. Ik ontbijt lekker met Zayn want Ab ligt nog even te slapen. Daarna ga ik gelijk de was doen, want jemig wat ligt er een hoop! Daarna spelen we nog even met Zayn en gaan dan naar de IKEA.

Wat hebben ze alles weer mooi aangekleed voor Kerst. We kwamen om een speelkleed voor Zayn te kopen. En hadden ons oog laten vallen op het STADSDEL vloerkleed.We dachten dat hij er zelf wel eentje uit ging zoeken, maar eenmaal in de IKEA sliep hij. haha typisch Zayn!

Ook koop ik een stoommandje en wat istad plastic zakjes. Altijd handig om in huis te hebben.

Eenmaal thuis bewerkt ik nog even wat foto’s voor het artikel over Hydroponie planten op water in glazen pot. En dan gaan we gezellig naar mijn ouders toe.

We blijven hier eten. En drinken gezellig samen koffie. Eigenlijk vergat ik helemaal foto’s te maken van het eten. Maar hé dat betekend dat het gezellig was!

Hoe was jouw week afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: