Weekly Snaps #25-2021

Afgelopen week ontving ik een aantal leuke perspakketjes, waarover later meer. Maakte ik Kebab, gingen we op visite bij tante Z. en zette ik mijn healthy lifestyle door.

Vandaag is het maandag. En jeetje wat is het weer donker in de ochtend zeg als we opstaan. Maar no worries, wij beginnen rise and shiney aan onze dag. En als we dan ook onderweg nog een graafmachine of tractor tegen komen, dan kan Zayn zijn dag niet meer stuk!

OMG my life is all about food. Sometimes healty and sometimes… uh not. Dit was een milka oreo reep, die mijn collega naar kantoor had gebracht i.v.m. een foutje. Oeps, wat vervelend! Niet omdat het niet lekker is, maar wel voor mijn lijn. Hahah!

Dus na al dat zitten, werken en eten ging ik weer door naar de: Sportschool! Eenmaal lekker getrained, kon ik aanschuiven bij mijn schoonouders aan tafel.

Mijn schoonmoeder zet altijd de lekkerste dingen op tafel. Zoals deze heerlijke ovenschotel met bloemkool en deze prachtige appelcake. Waar ik overigens gelijk het recept van heb gevraagd, om later met jullie te delen.

Eenmaal thuis in de avond ga ik lekker weer aan de slag met mijn blog. Ik werk aan de Weekly snaps #23 en later deze week ook nog aan de Weekly Snaps #24! Tja, die persoonlijke updates, daar gaat echt wat meer tijd in zitten, en ik krijg er weer leuke reacties op terug. Dus dank daarvoor!

En wat is nou een goede avond, zonder een lekkere bak cappucino. Ik begin eindelijk een pro te worden in de melk art. En maakte een hartje. hihi!

Vandaag is het dinsdag. Ik start met mijn dag met een goed bak zelf gezette koffie op kantoor. En krijg daarna een super vet bericht van Francesca Kookt. Ik heb al een aantal keer de recepten van Francesca kookt uitgeprobeerd. En was super enthousiast toen ze haar nieuwe kookboek: 365 dagen koken uitbracht, dat ik er een review over maakte. Deze deelde zij via haar social kanalen. Heb je ook inspiratie issues qua avondeten? Of vind je het belangrijk om via de seizoenen te eten? Bekijken dan zeker even mijn review, of bestel haar boek bij Bol.com.

Verder was het vandaag een drukke dag op werk. En in de avond bij thuiskomst was mijn pakketje van Dear Sam aangekomen.

Zo maak ik o.a. een artikel over de nieuwe Victoria Secret store in Amsterdam. Woehoe! Dames hier moeten jullie echt even een kijkje gaan nemen als je van hun lingerie houdt!

Vandaag is het woensdag. Zayn en ik zijn vroeg wakker. Het is weer truien weer. Bah het wordt al echt wat kouder. En gelukkig vind hij zijn nieuwe trui mooi. Nadat Zayn heeft ontbeten en ik hem bij de opvang heb afgezet, ga ik door om boodschappen te doen.

Zo dan is dat vast maar klaar en hoef ik vanmiddag lekker niet meer! Ik neem een stokbroodje mee en ontbijt met wat tonijnsalade, vers gesneden paprika en wat kaas.

Ik voel me de rest van de dag een beetje hangerig. Heb wat last van mijn oog en hoofd. Ik ben bang dat dit weer een gevalletje last van mijn holtes is… Kijk eens wat een weer buiten. Toen ik Zayn ging ophalen zat ik midden in een stort bui. Zayn vroeg toen ik hem ophaalde nog: ‘Mama buiten spelen?’. Maar dat leek mama niet zo’n goed idee. Zayn was moe en hij is eerst lekker gaan slapen. Erna hebben we samen gekookt en lekker gespeeld.

Hij vond het super leuk om te helpen met alle aubergine in de pan te leggen. Uiteraard deed ik deze wel op zacht vuur zodat het niet ging spetteren. En als ze er dan eenmaal in lagen weer wat hoger.

Ik maakte heerlijke kebab uit de oven met frites uit de oven. Twee soorten rijst en paprika met groenten.

Toen ik vanochtend boodschappen deed, was ik mijn boodschappenlijstje vergeten. Oeps! Dus nu aanvullen voor de volgende keer.

Vandaag is het donderdag. Ik werk vandaag een dagje op Kantoor en Ab brengt Zayn weg. Ik had nog wat stokbrood over van gisteren, dus die nam ik mee als lunch.

Eenmaal klaar met werken, rij ik zo van een regenbui de velle zon in. Hoppa zonnebril op en genieten zeg ik dan maar. Ik rij door naar de Intratuin, omdat daar een pakketje van ons zou liggen. Helaas was die er nog niet, dus die komt dan waarschijnlijk pas de volgende dag.

Ik neus even bij de vazen. Ik vind deze drie toch wel erg mooi qua kleurstelling, maar twijfel of deze wel in ons interieur passen. Daarom neem ik ze niet mee, maar wel een bosje bloemen voor mezelf. Het zou zonde zijn om voor niks te komen toch? hahha!

Dan ga ik boodschappen doen, want Ab haalt Zayn op. Sinds kort genieten we van Proper Chips. Ken je dit al? Dat zijn chips van linzen. Ik vind ze echt super lekker en inmiddels zijn ze er ook in verschillende smaken. Onze favoriet is de barbecue. Deze is nog niet overal verkrijgbaar. Ze hebben ook weer prachtige VT wonen plantjes, voor een prima prijsje. Dus mocht je nog opzoek zijn naar planten, dan weet je waar je moet zijn ;)

Daarna eten we lekker gezellig samen. Nasi met bloemkool en left-over kebab van gisteren. Ab gaat even naar de kapper en Zayn en ik komen in het donker te zitten. De stoppen zijn doorgeslagen, maar we hebben geen idee waarom. Ik overal alle stekkers uit en probeer de stop weer in te schakelen, maar dit mocht niet baten.

Ik had de koelkast en vriezer via een ander stopcontact aangesloten op een andere groep. Anders kon ik straks alles gaan weggooien. Uiteindelijk heel veel stekkers verder en heel wat uren, kregen we om half 12 ’s nachts de verlossende tip. Geef alle schakelaars even een tikje omhoog of naar beneden en probeer nog eens. Blijkbaar zit er ergens iets niet goed in onze lampen… heel vervelend, maar gelukkig is het de rest van de week niet meer voorgekomen.

Vandaag is het vrijdag. Ik ontbijt lekker thuis met Zayn en ga dan naar een afspraak op ons DC in Utrecht.

En net voor de meeting zou beginnen, kregen we een prio binnen voor diezelfde afdeling. Niet fijn… Maar wel realiteit. Gelukkig werd de prio goed gecoördineerd en was hij ook zo weer opgelost. Om half 2 ben ik klaar en rij ik door om nog even wat lunch te scoren. Hmmm. Ik lunch gezellig met mijn moeder, want Zayn hield het niet zo lang vol.

Erna werk ik nog even en ga dan door het St. Antonius ziekenhuis voor een scan. Ik heb namelijk last van een bobbeltje rondom mijn keizersnee.

Omdat ik te laat terug was van de scan, had mijn moeder Zayn al meegenomen naar onze zaak. Die ging lekker aan de patat. En mama die deed later toen ze daarheen kwam lekker mee. Maar eigenlijk kwam hij voor het ijs! Het is echt een zoete kauw.

Eenmaal onze buiken lekker vol gaan we richting huis. Waar papa op ons wacht. We kijken samen dr. Panda. En kleden Zayn om. Tijd om te gaan slapen. Ab gaat erna chillen en ik hang wat op de bank. Ff lekker niks vandaag. Dat kan ook heerlijk zijn.

Vandaag is het zaterdag. Ik ga lekker vroeg sporten, zodat ik toch nog een beetje in het ritme blijf en aan mijn stappen aantal kom voor deze week.

Erna doe ik weer mijn rondje Intratuin, waar ik dus moest zijn voor het pakketje. Ook koop ik gelijk even een bloemetje voor de tante Z. waar we vanavond op visite gaan.

Eenmaal thuis zijn Zayn en papa aan het buitenspelen. Ik knip snel even de peterselie en doe deze in de vriezer. En eet een kommetje kwark met granola, aardbei en wat banaan.

Zayn en papa vallen in slaap en mama die gaat ook even luieren. Dan gaan we op pad naar Rotterdam. Er is veel file en we zingen met Zayn wat liedjes in de auto. Ook halen we tante R. op. Die rijdt gezellig mee.

Eenmaal bij tante aangekomen weet Zayn de dinosaurus gelijk te vinden. En gaat hij gelijk spelen met zijn grote neef en nicht. Ze hebben het altijd zo leuk samen.

Ik help met het klaarzetten van alle lekkernijen en eten. En maak wat thee en koffie. Als alle familie dan eenmaal binnen gedruppeld is gaan we gezellig samen eten.

En wat is het heerlijk. De kebab van tante Z. smaakt altijd lekkerder dan die van mijzelf. Omdat het wat later is en we nog even een theetje willen drinken, hebben we Zayn al omgekleed. Hij en zijn neefje zijn allebei erg moe van al het spelen. Ze liggen lekker samen op een tapijt, om te laten zien hoe goed ze slapen kunnen. En wij? Wij lachen erom. hihi!

Vandaag is het zondag. We ontbijten gezellig samen en spelen veel met de lichtgevende stuiterbal.

En ook dr. Panda is weer van de partij. Ab pakt het even over, zodat ik verder kan met de was. Want pfoee er ligt nog een hoop hoor!

Ik weet niet of het je is opgevallen in de Weekly Snaps, ik doe meestal de was op zondag.

Erna ging ik op visite bij mijn broer, hier een bakje koffie gedronken en daarna naar de zaak gegaan om schermen en prijzen aan te passen. We dachten dat we hier wel binnen 2 uur mee klaar zouden zijn. Hier waren we tot wat later in de avond, want, het was wat meer werk dan voorspeld.

Daarom haalde ik in de avond pizza bij Casablanca. Super lekker, maar door de trek vergeten een foto te maken! Dus die kan ik helaas niet met jullie delen.

Hoe was jouw week afgelopen week? En hoe ga jij om met de snel donker wordende avonden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: